Büyü Konseyi
Findor Efsun un düştüğünü görerek hemen yanına doğru ilerledi ve bayıldığını anladı Findor Efsun un Kulağına eğilerek Birşeyler fısıldadı ve hemen ardında kız bir anda uyanıverdi...
"Çok yorgunsunuz anlaşılan size yardımcı olabilirmiyim" dedi
"Çok yorgunsunuz anlaşılan size yardımcı olabilirmiyim" dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Efsun yavaş yavaş kendine gelmeye başlamıştı sanki kulağında bir ses duyduğunu söyledi... Efsun artık gerçek büyücülerin içindeydi hayatında hiç bu kadar kadimli büyücüler ile bir araya gelmemişti...
"Eğitim ne zaman başlıyacak" diye sordu belkide artık kendini kadimli bir büycü olarak görmek istiyordu.....
"Eğitim ne zaman başlıyacak" diye sordu belkide artık kendini kadimli bir büycü olarak görmek istiyordu.....
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

Dark mage de yorgun dusmustu ama herseye ragmen oradan gecmişti ve kalbi pırpır ediyordu cevresine bakar ve kendi kendine sorar acaba ne zaman baslıcaz bu kadim buyuculerin yanında amacı olan yere ulasabilecekmiydi?????
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Findor Efsun a dönerek " Bende o kadar güçlü bir büyücü değilim daha çok fazla eğitim almam gerek umarum dersler kısa sürede başlar" dedi ve "şimdi kendini nasıl hissediyorsun "dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

Dark mage efsun ve findora donerek arkadaslar bende sizin gibi genc bir buyucuyum ve oğrenmek istediğim pek cok şey var tıpkı sizler gibi... Ben kendime geldim sayılır ama efsun iyi gorunmuyor ve bir an once derslere baslamak istiyorum
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Findor efsun ve dark a dönerek arkadaşlar diyarın büyü efendisi yeminer in gelmesi gerekli ve daha çok büyücüye ihtiyacımız olacaktır dedi ve efsun u bir yere uzandırdılar ve findor ufak büyülerle ona yardımcı olmaya çalışırken sen bir büyücüsün ve güçlü olmalısın idyede öğüt veriyordu
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

Dark Mage de gate den gecmişti ve cok yorgun düşmüstu gözlerini bile açamıyordu ve olduğu yere yığılmıstı...
oda yeni bir boyutkapısının yaydığı ışıkhuzmesiyle yeniden parlak maviye boyandı.aniden içerde beliren Eldarin dikkatlice etrafını süzmeye başladı.kısa bir düşünce anından hemen sonra vücudunda salgılanan adrenalin kendini derin bi rahatlığa bıraktı.
derin bir nefes çekiminin ardından doğrulan çırak üzerindeki meraklı bakışları savmak için'selamlar!diyarın efendileri.tanışabilir miyiz?'dedi
derin bir nefes çekiminin ardından doğrulan çırak üzerindeki meraklı bakışları savmak için'selamlar!diyarın efendileri.tanışabilir miyiz?'dedi
"Hoşgeldiniz,hepiniz büyü eğitimi için sabırsızlanıyor olmalısınız,eğitiminiz yeminer'in kulesinde yapılacak,orası benim kulemden çok daha uygun biryer bu iş için,bu eğitimler benim ve Yeminer'in gözetiminde olucaktır,şimdilik konsey'in iki lideri var umudum uygun üçüncü bir kişininde bulunmasıki tüm görüşler eşit bir biçimde ifade edilebilsin,eğitiminiz sonunda nihai bir sınav sizleri bekliycek elbetteki,bu sizin için ya gerçek güce ulaşmanızı sağlayan anahtar yada ruhunuza mal olan bir tuzak olacaktır...ve öğrenmeniz gereken ilk ders büyüye hizmet edinki lütfu üzerinizde olsun"
Findor Erethanın bu konuşmasını biraz ürkütücü bulsada kendine güveni sonzudu buda ona çok cesater veriyordu
"umarım başarılı olabiliriz erethan başbüyücümüz "dedi " kimse ruhundan olmak istemez ama zayıf olanlar her zaman kaybederler gördüğüm kadarıyla geçerli bir çoğunluk sağlanmış artık bana kalırsa zamanı gelmiştir "dedi Findor dik kafalı bir karakter olmasına rağmen işin ustalarına her zaman saygı ile yaklaşırdı bu yüzden erethan ve yeminer e konuşurken hep seçici olabiliyordu bu otokontrol ona yaşamı boyunca çok şey kazandırdı artık daha heyecanlı bir şekilde beklemeye başladı eğitimi ve yeni gelenlere bu kadar zayıf ve güçsüz oldukları için güldü "umarım ksa zamanda iyi bir duruma gelirsiniz eğitim için güçlü olmanız şart bunu biliyorsunuz bence bir an önce dinlenmeye çekilin ve güç toplayın" dedi 3. yardımcı büyücü için bir görüş atmasada her zaman her yaptığı işte yetki sahibi olmayı severdi ama bu ona biraz ağır gelebilir diye düşünsede bir görev verilirse elinden geleni yapacağını kendiside çok iyi biliyordu.....
"umarım başarılı olabiliriz erethan başbüyücümüz "dedi " kimse ruhundan olmak istemez ama zayıf olanlar her zaman kaybederler gördüğüm kadarıyla geçerli bir çoğunluk sağlanmış artık bana kalırsa zamanı gelmiştir "dedi Findor dik kafalı bir karakter olmasına rağmen işin ustalarına her zaman saygı ile yaklaşırdı bu yüzden erethan ve yeminer e konuşurken hep seçici olabiliyordu bu otokontrol ona yaşamı boyunca çok şey kazandırdı artık daha heyecanlı bir şekilde beklemeye başladı eğitimi ve yeni gelenlere bu kadar zayıf ve güçsüz oldukları için güldü "umarım ksa zamanda iyi bir duruma gelirsiniz eğitim için güçlü olmanız şart bunu biliyorsunuz bence bir an önce dinlenmeye çekilin ve güç toplayın" dedi 3. yardımcı büyücü için bir görüş atmasada her zaman her yaptığı işte yetki sahibi olmayı severdi ama bu ona biraz ağır gelebilir diye düşünsede bir görev verilirse elinden geleni yapacağını kendiside çok iyi biliyordu.....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Aldaris Kuleye bakıp sordu kendine. Ordalarmı ?
-evet evet ordalar ayak sesleri gök gürültüsü gibi.
-Bizi dışarda mı bıraktılar
-evet evet yalnız bıraktılar bizi. yalvaralım mı sence ha ağlayalımmı kapılarında?
-Yo yo sadece soralım. Ey konsey bu sanatçıya yer varmı?
-evet evet varmı varmı el verirmisiniz girelim içeri geç kalmış olsakta yeni olsakta bu diyarda.
Eğer Aldarisi bir gören olsaydı büyücülük kulesinin önünde kendi kendine konuşan bir deli derlerdi. Ama onlar bilmiyorlarki bu yetenekli öğrencinin sadece içeri girmeye ihtiyacı vardı
-evet evet ordalar ayak sesleri gök gürültüsü gibi.
-Bizi dışarda mı bıraktılar
-evet evet yalnız bıraktılar bizi. yalvaralım mı sence ha ağlayalımmı kapılarında?
-Yo yo sadece soralım. Ey konsey bu sanatçıya yer varmı?
-evet evet varmı varmı el verirmisiniz girelim içeri geç kalmış olsakta yeni olsakta bu diyarda.
Eğer Aldarisi bir gören olsaydı büyücülük kulesinin önünde kendi kendine konuşan bir deli derlerdi. Ama onlar bilmiyorlarki bu yetenekli öğrencinin sadece içeri girmeye ihtiyacı vardı
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

Dark Mage odasında dinleniyordu ve aniden elf kulakları onun dısarıda biri olduğunu ve onun seslice konustuğunu duymustu aklından surekli aynı sey geciyordu geleceği ama bu ses onu birkac saniye bunu dusunmekten alır ama onu içeri alamazdı cunku bunu yapabilecek olan sadece kadim buyuculerdi bunu ben yapamam diye dusundu ve yuzunu duvara donup gücünü toplamaya calıştı.....