Sizin Tanrınız
Sizin Tanrınız
Dragonlance dünyasındaki favori tanrınız?
aslında seçmek oldukça zor.Paladine Majere Zivilyn benim en çok hoşlandığım tanrılar.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Walla bence Reorx...
Ã?ünkü matrak çünkü komik çünkü gizemli çünkü cüce tanrısı...
Frp eko-sisteminde
en çok cüce olmak isterdim zaten...
Tam benim hayat tarzıma uyuyo yaşantıları.Hayatları komedi direk.
Ã?ünkü matrak çünkü komik çünkü gizemli çünkü cüce tanrısı...
Frp eko-sisteminde
Tam benim hayat tarzıma uyuyo yaşantıları.Hayatları komedi direk.
Join us in our never ending journey
Into the burning lake of fire
Let us fill your helpless soul
Fill it with sweet desire...
Into the burning lake of fire
Let us fill your helpless soul
Fill it with sweet desire...
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

açıklıyorum Efsun
Paladine: İyiliğin Babası ve Adaletin Ustası'dır. Tüm iyilik tanrıların yöneticisidir ve en yücesidir. Dünya üzerinde tarikat olarak Solamniya şövalyeleri'nin, özellikle de Gül Tarikatı'nın tanrısıdır. Kontrolü altındaki alanlar arasında düzen, umut, ışık, yöneticilik ve koruyuculuk vardır.
Mishakal:Krynn üzerinde "şifacı" adıyla tanınır.Paladine'ın eşi ve Habbakuk, Kiri-Jolith ve Solinari'nin annesidir. Kontrolü altındaki alanlar arasında şifa, bilgi, verimlilik, yaşam, güzellik ve kutsama vardır.
solinari :Paladine ve Mishakal'ın üçüncü oğlu olan Solinari, Beyaz Cübbelilerin ve iyi büyünün tanrısıdır.
Gilean: Tarafsızlık Tanrıları'nın aile reisidir ve içinde tüm bilgilerin ve gerçek isimlerin saklı olduğu Tobril'i koruyan tanrıdır. Gilean ayrıca İyi ve Kötü tanrılar arasındaki dengeyi korumakla da görevlidir.Kontrolü altındaki tek alan, her türlü bilgi alanıdır
Reorx:Reorx cücelerin ve onların endüstrilerinin (demircilik) tanrısıdır.
Kontrolü altındaki alanlar arasında cüceler, silahlar ve teknoloji vardır
Takhisis: kötülüğün somutlaştırılmış şeklidir. Sadece ahmaklar ve çocuklar onun adını açıkça söyleyebilirlerKontrolü altındaki alanlar arasında gece, kötü ejderhalar, nefret, entrika ve kaos vardır.
Nuitari:kara büyünün tanrısıdır kontrolü altındaki alan sadece kara büyüdür .
ben bu tanrıları başka bi başlıktada yazmıştım sanki neyse umarım biraz fikir sahibi olmuşundur efsun
Paladine: İyiliğin Babası ve Adaletin Ustası'dır. Tüm iyilik tanrıların yöneticisidir ve en yücesidir. Dünya üzerinde tarikat olarak Solamniya şövalyeleri'nin, özellikle de Gül Tarikatı'nın tanrısıdır. Kontrolü altındaki alanlar arasında düzen, umut, ışık, yöneticilik ve koruyuculuk vardır.
Mishakal:Krynn üzerinde "şifacı" adıyla tanınır.Paladine'ın eşi ve Habbakuk, Kiri-Jolith ve Solinari'nin annesidir. Kontrolü altındaki alanlar arasında şifa, bilgi, verimlilik, yaşam, güzellik ve kutsama vardır.
solinari :Paladine ve Mishakal'ın üçüncü oğlu olan Solinari, Beyaz Cübbelilerin ve iyi büyünün tanrısıdır.
Gilean: Tarafsızlık Tanrıları'nın aile reisidir ve içinde tüm bilgilerin ve gerçek isimlerin saklı olduğu Tobril'i koruyan tanrıdır. Gilean ayrıca İyi ve Kötü tanrılar arasındaki dengeyi korumakla da görevlidir.Kontrolü altındaki tek alan, her türlü bilgi alanıdır
Reorx:Reorx cücelerin ve onların endüstrilerinin (demircilik) tanrısıdır.
Kontrolü altındaki alanlar arasında cüceler, silahlar ve teknoloji vardır
Takhisis: kötülüğün somutlaştırılmış şeklidir. Sadece ahmaklar ve çocuklar onun adını açıkça söyleyebilirlerKontrolü altındaki alanlar arasında gece, kötü ejderhalar, nefret, entrika ve kaos vardır.
Nuitari:kara büyünün tanrısıdır kontrolü altındaki alan sadece kara büyüdür .
ben bu tanrıları başka bi başlıktada yazmıştım sanki neyse umarım biraz fikir sahibi olmuşundur efsun
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Benim kendimi yakın hissedebilidiğim sadece Mishakal var.. Her şeyden önce yaşamı ve sonra da güzelliği temsil etmesi onu benim için diğer tanrıların içinde epey bir öne çıkarıyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Her şeyden yaşam bana sanki diğer tüm tnrıların güzelleştirmek için çalıştıkları şey gibi geliyor. Belki kendi tanrısına tapan birinin gözündenbiraz fanatikçe bakıyorum ama.... Diğer tanrıların hepsi açıkça söylemek gerekirse bana soğuk geldi.
HARBE GİDEN