FRPWORLD POSTASI

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Locked
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

gorath kimse kimseyi parmağında oynatmıyor ayrıca ariakias zaten bana katılmamıştı hiç bir zaman sadece desteği üzerimdeydi, bence de biraz diline hakim olsan fena olmayacak yeri gelince kutlarız, yeri gelince de yerin dibine sokarız sn haberi bize yazıyorsun ve bize sormadan oynatıyor gibi laflar kullanıyorsun seni kınıyorum...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

gorath kimse kimseyi parmağında oynatmıyor ayrıca ariakias zaten bana katılmamıştı hiç bir zaman sadece desteği üzerimdeydi, bence de biraz diline hakim olsan fena olmayacak yeri gelince kutlarız, yeri gelince de yerin dibine sokarız sn haberi bize yazıyorsun ve bize sormadan oynatıyor gibi laflar kullanıyorsun seni kınıyorum...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

YEMİNER KİMLERİ PARMAğINDA OYNATIYOR?!
Yeminer'in kız arkadaşları son günlerde psikologlarda dolaşıyor. Ã?nce kızları kendine bağlayıp aşık eden yeminer, sonra onları acımasızca terk ediyor. Bunun sebebinin, yeminer'in eski kız arkadaşı olan L.'nin onu bir anda terk edip gitmesi sonucunda, yeminerdeki ''kızlara acı çektirme'' nefretinin doğmasıyla başlamış olacağına inanıyoruz.

BUNLAR BİR İDDİADIR!!!!
''Yeminer'i terk etmemeliydim, sonra böyle psikopata bağladı işte,'' diyen Yeminer'in kız arkadaşının sözlerinin doğruluğunu bilmiyoruz.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

YEMİNER ESTETİK Mİ YAPTIRDI?!

FLAş FLAş FLAş.... Yeminer konusunda yapılan ikinci, sıcak bir haberi hemen sunuyoruz:

''Neden böyle yaptığını aslında tam olarak itiraf etmeliyim. Onunla ortaokuldayken dalga geçmiştik. Çok çirkindi. O da daha sonra LICH olmaya karar verdi. Ve illüzyon büyüleriyle kızları kendilerine aşık etti ve onları terk etti. şimdi bizi arıyor. Hepimizi tek tek öldürecek. Valla filmlerden alıntı yapmadım gerçek bu,''

diyen Yeminer'in kız arkadaşının sözleri her ne kadar oldukça doğru gibi gözükse de bunların yine bir iddia olduğunu belirtmeyi unutmamalıyız.

YEMİNER BİR CANİ Mİ?

YEMİNER İNSANLARI PARMAğINDA MI OYNATIYOR?

Bunların bütün cevaplarını zaman bize verecektir diye düşünüyoruz.[/b]
Speed through the night
You are my
Lethe
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Hulen shadow... zaten ektin bizi sinemada :) bi de sırtımız dan mı bıçaklıyosun.. alıcağın olsun.. sen bi buluşmaya gel ondan sonra konuş :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

HABER AKIşIMIZI Ã?NEMLİ BİR REKLAM İÃ?İN BÃ?LMÃ?ş BULUNUYORUZ...!

Millet Gelecek masalı dövüş kulübünde Bir bard ve bir ogre düello yapıyoo... ilgilenenlere duyurulur...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

19.07.2004 Pazartesi Sayı:6

YEMİNER ORTALARDA GÖZÃ?KMÃ?YOR!

MUHABİRİMİZ TAKİPTE!

Muhabirimiz Gorath günlerdir bir röportaj için lich yeminerin peşinde gezmektedir ve şimdi etraftan topladığı bu şok edici bilgilerle daha da coşmuş ve yeminerin peşini bırakmamaya karar vermiştir. Yeminere nasıl ulaşılacağını bilen birisi aranmaktadır. Eğer yeminere ulaşmanın yöntemini biliyorsanız gazetemizden bize ulaşabilirsiniz. Böylece Büyük muhabirimiz Gorath şu hep istediği röportajı yapabilir ve size süper keyifli bir yazı sunabilir!
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

süprizimi gördüğünde şaşıracaksın gorath.. labaratuvarımı senin için hazırlıyorum :twisted:
güç amacın, k
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

yeminer wrote:Hulen shadow... zaten ektin bizi sinemada :) bi de sırtımız dan mı bıçaklıyosun.. alıcağın olsun.. sen bi buluşmaya gel ondan sonra konuş :)
Hülen allah insanı sizin elinize düşürmesin :D İyi ki bir hata yaptık yahu her an yüzümüze vuruluyor :lol: :-P :D
Speed through the night
You are my
Lethe
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

yeminer wrote:süprizimi gördüğünde şaşıracaksın gorath.. labaratuvarımı senin için hazırlıyorum :twisted:
Süprizlere bayılıyorum ama labaratuvarın kaos tapınağında. Ben artık hayatta oraya gelmem. En azından bir süreliğine. Başka bir yeri hazırlasan diyorum :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

20.07.2004 Salı Sayı:7

KİLOLAR TARTIşILIYOR, GERÃ?EKLER SU YÖZÃ?NE Ã?IKIYOR!

BÃ?TÃ?N BU TEKERLEK. CD, BASKET TOPU SUÃ?LAMALARINI REDDEDİYORUM AMA 273 KİLOYUM!

Zorinle kilolarına dair bir röportaj yaptık ve gerçekleri su yüzüne döktük. İşte gerçekler:

Gorath:
iyi günler bay Zorin! Sizinle karşılaşmak ne büyük tesadüf. Bizimle bir röportaj yaparmısınız?
Zorin ferador:
yaparım herhalde neden yapmıyim seni fırsatçı senii...
Gorath:
o zaman size ilk sorumuzu soruyım efendim
Zorin ferador:
tabi sorun
Gorath:
bize kilonuzdan bahsedermisiniz?
Gorath:
Otobüse tekerlek odluğunuz doğrumu acaba?
Zorin ferador:
*gulb*
Zorin ferador:
bütün bu tekerlerk cd basket topu suçlamalarını reddediyorum bi kere
Zorin ferador:
ben ...aslında şu anda baktım ki 73 olmuşum demek ki akşamları meyva yemeli
Gorath:
anlıyorum her akşam kaç kilo meyve yiyorsunuz?
Zorin ferador:
ne kilosu yahu şunun şurası 2-3 kiraz şeftali filan
Gorath:
iki üç ton kiraz yada iki üç kilo şeftali mi? Sizin için az değil mi?
Zorin ferador:
asıl son zamanlarda evde böyük annem var o yüzden evde bol yemek yapılıyor o yüzden ben bu kadar kilo almış olmalıyım herhalde...
Zorin ferador:
hayır benim için çok değil
Zorin ferador:
hatta az
Gorath:
anlıyorum bir bu kadar daha yemeliyim diyorsunuz
Zorin ferador:
demiyorummmmm!
Zorin ferador:
zayıflıyim istiyorum yemiyim diyorum ama yemek lezzetli ne yaparsın? Yiyorum yiyorum yiyorum...
Gorath:
bize tekerlek olmanın nasıl bir duygu olduğunu anlatırmısınız?
Zorin ferador:
açıklamam değilimde ben otobüsle yolculuk yapmam ...
Gorath:
taksi mi kullanıyorsunuz?
Gorath:
taksi tekerleği. Fark etmez bize taksi tekerleği olmanın nasıl bir duygu olduğunu anlatın o zaman.
Zorin ferador:
bu tekerlek konusu sadece kendi şimanlığını beni kilomla örtmek isteyen obur bir gazetecinin sözleri olmasın sakın!
Zorin ferador:
hayır ayrıca takside kullanmam!!!
Gorath:
kesinlikle bir gazetecinin sözleri ve kesinlikle obur bir gazetecinin sözleri sonuç olarak biz cüceler çok yemek yeriz
Zorin ferador:
demekki ...
Zorin ferador ( insan, savaşçı, savaş baltası, hançer, kısa yay ) says:
siz bana kilonuzdan bahsedermisiniz sayın muhairim???
Ercan(Gorath)Tifinin tabiriyle yoğun miktarda gazdan oluşan cüce says:
Burada soruları ben sorarım sayın orin ama madem sordunuz söyliyim! Benim kilom bir cüceye göre gayet normal olan 165 kilo...
Gorath
ama konu bir cücenin kilosu değil sanırsam sizin kilonuz
Zorin ferador:
hem ben zayıflamayada çalışıyorum biz yürüyüş yapıyoduk ama malum son zamanlarda tatilde olduğumdan bunu sürdüremedim en yakın zamanda devam edcem.... ne! 165 kilo mu???? bide bana laf ediyorsun obur seni...
Gorath:
eh bir cüceye göre doğal ama
Zorin ferador:
nesi varmış benim kilomun????
Gorath:
sonuçta seninkisi biraz fazla gibi! UÃ?MUşşşşşş KİLON OğLUM NE BU BÃ?YLE? 255 KİLO NEDİR?
Zorin ferador ( insan, savaşçı, savaş baltası, hançer, kısa yay ) says:
hayır daha öncede belirttim bir cüce olarak sağırsınızda galiba sadece 73 ve zayıflıyorumda...
Gorath:
abartmayın 273 e henüz ulaşmadığınızı biliyoruz efendim
Zorin ferador:
elbetteki ulaşmadım , hayat hikayenizi iyi okumalıydım orada bunadığınız yazmıyordu ama
Gorath:
hayır yazmıyor gerçektende, iyi okumalısınız hayat hikayemi
Gorath:
bize lysanaya karşı olan duygularınızdan bahsedermisiniz?
Zorin ferador:
...
Gorath:
en azından lysananın size karşı bir zamanlar bir duygu beslediği söyleniyor
Gorath:
anlıyorum sizdende laf çıkmayacak iyi akşamlar sayın Zorin.

Bu koşullar altında Zorin bir tekerlek olmasa bile hava yastığı oluyor sanırım.

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

LORDLAR SOFRASI

Yeni açılan bu bölümümüzde sizlere lordlarımızın sofrasını süsleyen o binlerce çeşit yemeklerin tariflerini vereceğiz. Umarım beyenirsiniz. şimdiden afiyet olsun.

GÃ?NÃ?N YEMEYİ: BOL ACILI İNTİKAM Ã?ORBASI

YEMEYİN SOFRASI: LORD AZALİN!

İlk yemeyimiz lord Azalinin favorisi olan Bol acılı intikam çorbası. Lütfen tarifi verdiğimiz anda denemeyin. Ã?ünkü bu yemek lordumuzun özel sipesyali olduğu için hazırlanışı zor ve zahmetlidir.

Kazanınızı alın ve açık havaya çıkın. Altına odunları yerleştirerek yakmaya hazır hale getirin. Aman ha sakın yakmayın! Oğlunuzu alın ve vücudu gözükmeyecek şekilde çamura bulayın. şimdi çamura bulanmış oğlunuzu kazanın içine yerleştirin ve bir gece bekletin. Bir gecenin sonunda yeniden oraya geldiğinizde kazanın etrafında dans etmeye başlayın ve üç kere 'intikam!' diye bağırın. Bu lord azalinin intikam yağmurları yağdırmak için söylediği şarkıdır. Dansınızla buna eşlik etmeniz gerekmekte. İki ileri sağ ayak üstünde zıpla bir geri sol ayak üstünde zıpla şeklinde bir danstır bu. Böylece intikam yağmuru dansını yapmış olursunuz. İntikam yapmurları başladığında dansınızı kesmeyin ve yapmurun kazana doğru yönelmesini izleyin. Sakın dansınızı kesmeyin. Böylece kazanımız intikam yağmurunun suyu ile dolmaya başlayacaktır. Kazan intikam yağmuru ile tamamen dolduğunda altını yakın ve kısık ateşte üçbin saat karıştırın. Böylece güzel kokuyu almış olacaksınız ama yemeğimiz henüz hazır değil. Ateşte erimiş oğlunuzu bir kepçe ile tabağa doldurduktan sonra buna biraz acı biber eklemek gerekli. Lord Azalin bunu yapmak için direk tabağa doğru ruhundaki acıları boşaltıyordu ama biz bunu yapamayacağımıza göre tek yapmamız gereken en acı dolu ânımızı düşünerek tabağa bu ânı yansıtmak. Böylece acı sosumuzda eklenmiş olur ve afiyetle yiyebilirsiniz. Bu arada isteğe bağlı olarak korkuda ekleyebilirsiniz. Bunun için korkuttuğunuz bir canlının kafasını kazana atmanız gerekli ama bunu lord Azalin bile çok sık kullanmıyor. Yinede siz bilirsiniz. şimdiden afiyet olsun.

Bir sonraki lordlar sofrasında görüşmek üzere. Aşçınız Gorathtan afiyet olsun hepinize.

feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Sitemizin kurtuluşunu kutlarız....

Bilindiği gibi zor durumlara giren sitemizin forumu kurtarıldı..
Site yöneticilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Gorath wrote: Süprizlere bayılıyorum ama labaratuvarın kaos tapınağında. Ben artık hayatta oraya gelmem. En azından bir süreliğine. Başka bir yeri hazırlasan diyorum :D
hayır kastım rp de değil. çet yapacağımız internetteki siteydi.. illa rp de biyerde bu konuşmanın geçmesini istiyorsan kara toprak bana uygundur. :)
güç amacın, k
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ya önemli olan rpde yapmak değil. Sonuç olarak ben seninle okuyucularımızın (Büyük orandada benim) merak ettiği soruları için röportaj yapacağım ama labaratuarda daha atmosferik olur :D

Locked