++ÖLÖ RUHLAR HANI++
-
LordAriakas
- Kullanıcı

"Dostum sana bir anımı anlatayım.." dedi Vilthas ve gevşemek için bir yudum aldı şarabından..
"Gördüğün gibi bir elf olmama rağmen sakallarım çıkmaya başladı bile.. Bu bir lanet midir yoksa bir hediye mi hiçbir zaman bilemeyeceğim.. Dedem bir insandı, yani annem de bir yarı-elf.." Sustu ve tekrar cesaretini toplamak için bir yudum şarap daha içti.. "Halkım annemi hiç bir zaman kabul etmedi, her ne kadar ona nazik davransalarda, bir elf kadar soğuk ve nazik.. Bir gece, ben daha bir çocukken, evimize girip onu öldürdüklerini gördüm, ama onun savunduğu tek şey bendim.. Tabiki üst düzey elfler onun için üzüntülerini bildirdiler, yalan.." Derin bir nefes aldı ve devam etti.. "O günden beri her gece rüyalarımda annemin öldürülüşünü tekrar tekrar görürüm, aynı acıyı, aynı öfkeyi tekrar hissederim.."
Bir yudum şarap daha alarak devam etti. "Lord Oren'i seçişimin nedeni kanımda dolanan, insan dedemden bana geçen kaos isteği.." diye bitirdi Vilthas..
"Gördüğün gibi bir elf olmama rağmen sakallarım çıkmaya başladı bile.. Bu bir lanet midir yoksa bir hediye mi hiçbir zaman bilemeyeceğim.. Dedem bir insandı, yani annem de bir yarı-elf.." Sustu ve tekrar cesaretini toplamak için bir yudum şarap daha içti.. "Halkım annemi hiç bir zaman kabul etmedi, her ne kadar ona nazik davransalarda, bir elf kadar soğuk ve nazik.. Bir gece, ben daha bir çocukken, evimize girip onu öldürdüklerini gördüm, ama onun savunduğu tek şey bendim.. Tabiki üst düzey elfler onun için üzüntülerini bildirdiler, yalan.." Derin bir nefes aldı ve devam etti.. "O günden beri her gece rüyalarımda annemin öldürülüşünü tekrar tekrar görürüm, aynı acıyı, aynı öfkeyi tekrar hissederim.."
Bir yudum şarap daha alarak devam etti. "Lord Oren'i seçişimin nedeni kanımda dolanan, insan dedemden bana geçen kaos isteği.." diye bitirdi Vilthas..
"Neyse dostum ben odama çekiliyorum.. Uzun, huzurlu bir uykuya ihtiyacım var.. Ayrıca biraz da kafamı dinlemek istiyorum.. O yüzden birkaç gün boyunca odamda kalacağım.. Umarım en yakında tekrar görüşürüz.." dedi ve Vilthas odasına çıktı esneye esneye..
RP dışı: 1 haftalığına tatile gidiyorum o yüzden haftaya pazara kadar yokum, en uygun rp de buydu neyse haftaya görüşmek üzere..
RP dışı: 1 haftalığına tatile gidiyorum o yüzden haftaya pazara kadar yokum, en uygun rp de buydu neyse haftaya görüşmek üzere..
-
LordAriakas
- Kullanıcı

''İyi akşamlar dostum, senin için üzüldüm ama bir bakıma da sevindim hem sakalın olup hem de tam bir elf olabiliyorsun aynı zamanda'' der cüce birası bile onun kendi üzerindeki kontrolünü yitirmesini sağlayamamıştır ve Vilthas ın ardından kendiside uyumaya gider.
rp dışı orda benim için de eğlenirsin inşallah...
rp dışı orda benim için de eğlenirsin inşallah...
Gecenin sessizliği hanı sarmıştı ve minatourda dahil tüm han sakinleri odalarına çekilmişlerdi. Kızlar yataklarındaydılar ve iki muhafız kapıdaydı. En azından birisi kapıdaydı. Diğeri uykuya dalmış uzak alemlerde sürükleniyordu.
Bir rüzgâr esti ve hanın pencereleri sonuna kadar açıldı. Kızlardan uyanık olanlar hızla pencereleri kapatmak için koştururlarken uyuyanlar üzerlerindeki örtülere daha da sıkı sarıldılar.
Handaki tüm ruhlar huzursuzca çığlıklar atmaya başladılar aniden. Bir şey vardı bu rüzgârla hana gelen. Bir değişiklik vardı hanın doğasına uymayan. Kapılar yeni ve bu sefer daha sert bir rüzgârla açıldı ve rüzgâr içeriye doldu. Ardında ise ufak, gölgeli bir figür belirdi hanın kapısında. Kızıl parlayan gözler gecenin içinde parlarken gece için uyanık olan kızlardan birisi hemen kapıya koşturdu. Ama o bile korkmuştu açılan kapılarda beliren bu kısa figürden. Ruhlar huzursuzca çığlıklar atıyorlardı.
Kız yeni gelene olabildiğince yaklaştı ve bir dehşet çığlığı patlatarak donakaldı. Gözlerinde korku vardı. Kız elinde hafif ışık vermekte olan lambayı yere düşürdü.
Ufak figür derin bir iç çekti ve "Korku!" dedi. Bakışlarını karşısındaki kıza çevirdi. "Sende korkuyu hissediyorum Lessa!" dedi.
Kız "E... efendim!" dedi titreyen bir sesle. "Geriye döndünüz."
Gorath yerde hâla etrafı aydınlatmakta olan lambanın ışığına ilerledi ve "Geriye döndüm!" dedi. Bakışları hızlıca etrafı taradı ve kızıl gözler suratındaki bir tebessümle buluştu.
Tüm hanı bir korku dalgası sardı ve aynı anda intikam hissedilmeye başladı. Bir an sonra handa kalmakta olan herkes uyanmaya başlamıştı. Korku dalgası ile herkes titremeye başlamıştı. Hanın sahibi yanında korku, acı ve intikamla geriye dönmüştü. Hanın ruhları artık korkuyu etrafa yayıyorlardı.
Bir rüzgâr esti ve hanın pencereleri sonuna kadar açıldı. Kızlardan uyanık olanlar hızla pencereleri kapatmak için koştururlarken uyuyanlar üzerlerindeki örtülere daha da sıkı sarıldılar.
Handaki tüm ruhlar huzursuzca çığlıklar atmaya başladılar aniden. Bir şey vardı bu rüzgârla hana gelen. Bir değişiklik vardı hanın doğasına uymayan. Kapılar yeni ve bu sefer daha sert bir rüzgârla açıldı ve rüzgâr içeriye doldu. Ardında ise ufak, gölgeli bir figür belirdi hanın kapısında. Kızıl parlayan gözler gecenin içinde parlarken gece için uyanık olan kızlardan birisi hemen kapıya koşturdu. Ama o bile korkmuştu açılan kapılarda beliren bu kısa figürden. Ruhlar huzursuzca çığlıklar atıyorlardı.
Kız yeni gelene olabildiğince yaklaştı ve bir dehşet çığlığı patlatarak donakaldı. Gözlerinde korku vardı. Kız elinde hafif ışık vermekte olan lambayı yere düşürdü.
Ufak figür derin bir iç çekti ve "Korku!" dedi. Bakışlarını karşısındaki kıza çevirdi. "Sende korkuyu hissediyorum Lessa!" dedi.
Kız "E... efendim!" dedi titreyen bir sesle. "Geriye döndünüz."
Gorath yerde hâla etrafı aydınlatmakta olan lambanın ışığına ilerledi ve "Geriye döndüm!" dedi. Bakışları hızlıca etrafı taradı ve kızıl gözler suratındaki bir tebessümle buluştu.
Tüm hanı bir korku dalgası sardı ve aynı anda intikam hissedilmeye başladı. Bir an sonra handa kalmakta olan herkes uyanmaya başlamıştı. Korku dalgası ile herkes titremeye başlamıştı. Hanın sahibi yanında korku, acı ve intikamla geriye dönmüştü. Hanın ruhları artık korkuyu etrafa yayıyorlardı.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
o anda iceri kırmızı bir büyücü girdi. kapıyı acar acmaz elinden asasını düsürdü buyuk saskınlık icindeydi. ilerde eski dostu gorathı gördü. "go.. gorath buraya noldu böyle.artık istedigim huzuru hissedemiyorum, ruhların cıglıklarını duyamıyorum,"die bagırdı ve gorathın ruhunun eskisi gibi olmadııını hissetti. "dostum sen degismissin"dedi.theodorus artık gorathın gözlerinde ölümü göremiyordu. theodorus sadece gorathın duyabilecegi bi sekilde "anlat dostum seni dinliyorum" dedi
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Handa ölür ruhların intikam isteyen çığlıklar yükseldi ve Gorath etrafına bakarak ellerini havaya kaldırdı. "Ruhlar hâla çığlık atıyorlar Theodorus!" dedi. "Sen neden onlarla birlikte intikam çığlıkları atmıyorsun? Sen neden hâla gerçek olmayana inanmaya devam ediyorsun? Sen neden diyarda, senin yanında olmayan bir lorda inanmaya devam ediyorsun?"
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
içeri cüce Gorath ın tam arkasından Azalinin Savaşçısı Galadlirim girmişti ve tehdit edici bir şekilde arkada beklemiş ve cüccenin artık bir Azalin müridi olduğu için ilk olarak ne söyliyeceğine dikkat etmişti.karanlıklardan öne çıktı ve Kadın Komutan elini cücenin omzuna koydu" ve şöyle fısıldadı:bana bırak" sonra ileri yürüyüp tüm hanın duyabileceği bir sesle"Kimseye hesap vermeyeceksin Savaşçı,değişimin kendi iradendi ve iraden Azalin e bağlı.."
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Gorath komutanına baktı ve "Bir şey içermisin?" diye sordu. Etrafına baktı ve "Sabah oluyor." dedi bir kıza dönerek. "Gidip tüm kıları uyandır. Yakında müşteriler gelmeye başlarlar."
Merdivenlerden inmekte olan minatoura baktı ve "Kızlarınıda alıp buradan git Minatour!" dedi.
Minatour kapıdan hızlı bir şekilde çıktı.
Merdivenlerden inmekte olan minatoura baktı ve "Kızlarınıda alıp buradan git Minatour!" dedi.
Minatour kapıdan hızlı bir şekilde çıktı.
theodorus bu duruma cok kızmıstı gözleri hic olmadıgı kadar kırmızıydı. goratha bakıp" oren gitmedi seni ahmak cüce oo gitmedi. ve ve bu durumu ögrendigi zaman da hic memnun olmıcak."die bagırdı ve sessizce" senle herseyi yapabilirdik dostum ama sen hata yaptın ve bu diyarda hatalar affedilmez"dedi ve buyuk bir hızla kapıdan cıktı... 
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Gorath kapıdan çıkan adamın arkasından baktı ve sırıttı. Adamın gerçektende kaosa ait olduğunu biliyordu ve bunu kesinlikle göz ardı edemezdi ama lordu tarafından hayatı boyunca sürecek bir görevle bağlanmıştı. En azından bir denemeydi bu. Lorduna bağlılığını sunacak yaşayanlar bulmak zorundaydı ve Theodorus üzerinde denemişti bunu. Bunun gereksiz olduğunu bildiği halde denemişti.
Yeniden Galadlirime döndü ve elinde bulunan bir bardak şarabı ona uzattı. Sonra bakışlarını komutanından çevirmeden "İçinde intikam besleyen birilerini bulmalıyım komutanım!" dedi. "Bana yardım edecek misin?
Yeniden Galadlirime döndü ve elinde bulunan bir bardak şarabı ona uzattı. Sonra bakışlarını komutanından çevirmeden "İçinde intikam besleyen birilerini bulmalıyım komutanım!" dedi. "Bana yardım edecek misin?
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
gözlerini indirdi ve sessizce konuştu:"yardım edeceğim gorath..yardım edeceğim..."komutan gözlerini gorath a çevirdi,o gözlerde herşeye karşı bir nefret vardı..herşeye ve şimdi kimseye asla açıklayamayacağı bir nedenle intikam istiyordu.."intikam için yaşayacağız..intikam için savaşacağız..intikam için...öleceğiz.."dedi.yeni öğrendiği birşey onu yıkmıştı ve tek yaşama amacı kalmıştı;intikam.."bana biraz daha içki getir!"diye hırladı kızlardan birine..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Kız koşarak komutana içkisini getirirken Gorath sessizce Galadlirime baktı. Drowun içinde dolaşan o müthiş acının yaydığı ısıyı dahi hissediyordu. İntikam hırsını hissediyordu ama intikamın kime karşı istendiğini bir türlü anlayamıyordu.
Yavaş adımlarla ilerleyen adam etrafına iyice bakındı. Han'ın kapısına bakındı bir tabela aradı gözleri. Aradığı tabelayı gördüğünde yüzüne bir gülümseme yayıldı.
- Ölü ruhlar hanı.. Doğru yolda olduğumu biliyordum...
Handan içeri girdi etrafına bakındı. Siyah deri zırhlara bürünmüştü ve siyah atkısı yüzünün yarısını kapatacak şekilde atılmıştı. Gri saçlarının bir kısmı tek gözünü kaptılacak şekilde atılmıştı. Etrafına bakındı ve boş masalardan birine ilerledi.
Yavaşça masaya oturdu ve bacaklarını masaya koydu. Elinde aldığı parşomenı açtı ve ell çizilmiş resime baktı.
- 10.000 altın iyi para...
Etrafına bakındı ve kendisine doğru ilerleyen kıza baktı. Kızın masaya yaklaşmasına izin vermeden.
- Cüce ispirtosu ve biraz et lütfen...
- Ölü ruhlar hanı.. Doğru yolda olduğumu biliyordum...
Handan içeri girdi etrafına bakındı. Siyah deri zırhlara bürünmüştü ve siyah atkısı yüzünün yarısını kapatacak şekilde atılmıştı. Gri saçlarının bir kısmı tek gözünü kaptılacak şekilde atılmıştı. Etrafına bakındı ve boş masalardan birine ilerledi.
Yavaşça masaya oturdu ve bacaklarını masaya koydu. Elinde aldığı parşomenı açtı ve ell çizilmiş resime baktı.
- 10.000 altın iyi para...
Etrafına bakındı ve kendisine doğru ilerleyen kıza baktı. Kızın masaya yaklaşmasına izin vermeden.
- Cüce ispirtosu ve biraz et lütfen...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Rp Dışı : Yeni karakterim Quen üzgünüm bir üst mesajta atacaktım ama hızla bastım. AZALIN den ızın alınarak yapılan bir harekettir.
Saygılarımla...
Saygılarımla...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,