Büyük ihtimalle haftaya yada ondan sonraki hafta aranızdayım izmir tayfası ama bakın uyarayım ben ufacık bir çocuğum daha ona göre
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
17-18 civarlarında sürünmekteyim senin yaşın kaç rp nin tozunu attırırım onda sorun yok
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
bugünde toplandık ve güzel bi campaign yaptık, yarın da devam edioz bu oyuna, Dm bugün Turkleader'di, galiba daimi Dm'mizide bulmuş bulunuyoruz,
çoook güldük bugün, zevkli bir buluşmaydı herzamanki gibi
oyunda güzelleşecee benzio bayaa...
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Evet çok güzel bi gündü heyt be İzmir tayfasına bak her gün buluşuyor beee, bayada kaynaştık bu arada...Bugün Turkleader'ın DM'liğiyle yeni dünyalara kucak açtık, bakalım gelecek neler gösterecek yoksa Thlyrotel bir Ranger'mı, alevli iskelet meselesi ne olacak, Mert kılıç fırlatarak birilerini öldürebilecekmi? yoksa yarın ki dürümler hasırdan olmayacakmı hepsi yarınki buluşmada...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Abi bekleyin beni ben geliyom ama daa diil biraz daa bekleyin kardeslerim izmir tayfasının yeni elemanı gelio insallah millet geyiktir oyun sırası dışında tabi neyse gelcem bekleyin.....