BURSA BURADA YAşIYOR...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

QuelSaruk wrote:ha bu arada bizimkiler yok gerekli yalakalıkları yaparsam sizi eve atabilirim :twisted: :D :P

böylece oyuna giriş için gereken rahatlığa ulaşmış oluruz öyle değilmi
ben aslında 60's için "ok. süper" demiştim ama ben mesajı yazarken sen daha önce yollamışsın davetiyeni... eve davet için teşekkürler...

ev mi 60's mi? Buna katılımcı sayısına göre karar verelim istersen... fazla kalabalık olursak ev fazla dağılabilir... :lol:
Ama fazla kalabalık olmazsak ev tabii ki daha rahat...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
Aaron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aaron »

cuma 18:30 uygun benim içinde,

sağolsun QuelSaruk ev olayıda ayarlamaya çalışıyor tabi öyle daha rahat olacaktır fakat cumartesi günü çalışacağım için geri dönüşü çok geç vakte kalmadan yapmayı düşünüyorum bu nedenle evinin nerede olduğunu öğrenebilirmiyim?

sanırım 3rd edition oynayacağız bu durumda zaman kaybetmemek adına hazır karakterlermden biriyle oynamam sorun yaratmaz umarım,

hadi diğer arkadaşlardan da ses çıksın biraz...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

ben teşekkür ederim arkadaşlar. eğer bi sorun çıkmaz ise (bizimkilerin dönmesi gibi :D sizleri evimde ağırlamak benim için onurdur :D
evim umurbeyde yani setbaşının az üstü .umarım sorun olmaz sizin için .

ayrıca ev hakkındaki gelişmeleri önümüzdeki hafta içinded kesinleştirmeyi düşünüyorum lütfen beni mazur görün :oops:

ayrıca evin dağılması önemli değil.

bu arada diğer arkadaşlardanda ses çıksa hiç fena olmuyacak nerdesin feryat ve kardeşleriiiiiiiiiiiiii ve diğer arkadaşlar .geç kalmayın ya arada bi nete gelin mesaj atın :P
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

falla bana da uyar diğerleri ne diyor bu işe birde açtığım BAşLIğA sizlerdende destek bekliyorum adamlar savaş alanına çeevirmişler Etkinliklerimizde BURSA BAşARDI YA SİZLER hayde banada her yer FRp için uyar bekliyoruzz
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Aaron wrote:cuma 18:30 uygun benim içinde,

sanırım 3rd edition oynayacağız bu durumda zaman kaybetmemek adına hazır karakterlermden biriyle oynamam sorun yaratmaz umarım,

hadi diğer arkadaşlardan da ses çıksın biraz...
önce diğer arkadaşların karakterlerini hazırlayalım, arkadaşlara kuralları bir anlatalım... oyun oynayabilirmiyiz? O konuda biraz şüpheliyim... :???:
- Shadowrun Proverb -
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Ama sen hazır karakterlerinle oynamak yerine diğer arkadaşların karakter hazırlamasına yardımcı olursan belki oyun oynamaya da vakit kalır... :lol:
- Shadowrun Proverb -
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

hadi gelicekler buraya bildirmeye başlasın ona göre yer ayarlıyalım bu arada BEN yani findor ve Qu'EL saruk dün akşam Uludağ a gittik kamp yaptık arkadaşlar acayip zevkli oldu bi yerde gürül gürül şelale sesi bi yerden börtü böcek sesi bi yerden in cin korkusu acayip güzel geçti yani anlıyacağınız o yüzden istewyenler olursa gideriz Odun ateşinin közünde SOSİS pişirdik bi görseniz yaaa allah
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

evet beyler gerçekten mükemmel bir gecedi .biraz uyku sorunu yaşadık ama inanın herşeye değer.korkularla dolu geyikler çevirdik birazda.gerçi sakin bir geceydi yine.ama harikaydı.katılmak isteyenler olursa bu hafta sonu birdaha düşünüyoruz.

bu arada ben sizi eve atıcaktım ya o iş yatıryor sanırım babam burda olucak oda diplomasiyi yemiyo. büyücümüdür nedir.

sizlerden çok özür diliyorum teklifimi geri aldığım için. anlayışınıza sığınıyorum :oops:
bu iki gün içinde karakterimi hazırlıyorum ve arkadalkar sizde biraz ilgi gösterin feryat ve tayfası ve diğer arkadaşlar .çoktan koptukl bile baksanıza :twisted:
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Falla quel öyle olmuyor işte gitcez size artık dönüş yok diye senin boğazına yapışanm yokki beya kanki ayıp ettin babanadaa bi büyü yaparızzz olur biter heryer bizim için frp alanı bakarız ogün herkes uzun kalıcak galiba ama maalesef ben gelemicem cuma günü olursa 2 hafta boyunca cuma pazartesi ve çarşamba gelemicem
siz keyfinizer bakın
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Ooo... güzel kamp olayı falan... bizim ne yazık ki pek vaktimiz yok öyle organizasyonlara...

arkadaşlar siteye iki gündür giremiyoruz... hacklendi mi ne oldu... bir baktım abuk subuk sitelere yönlendirilmiş... :???:

neyse...

cuma akşamı için pek bir kalabalık nüfus toplayamadık galiba?
Findor, Quel'Saruk ve Aaron buluşalım demişti... Aaron'un durumu belli değil, belki gelemeyebilirim diyor... Findor da cuma günleri uymaz demiş, bu durumda kalabalık bir buluşma organize edebileceğimiz başka bir tarih belirlesek mi? :?

Siatias ve Lazarus'tan da ses yok? Feryat'tan da uzun zamandır ses yok...? :?

Arkadaşlar yarın akşama kadar 3 kişiden fazla katılım için teyid gelmezse bence iptal edelim... :(
- Shadowrun Proverb -
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bencede akinnika abimiz haklı kusura bakmayın katılamıcam ben belli sayı yakalanmazsa iptal olsun bu arada
SÃ?PPER bir mekan buldum arkadaşlar nalbantoğlunda bir yer internet cafe ama arkada bahçesi var böyle tamamen halı kaplı olmak üzere müzik kapatıcaklar ve yerlere oturabiliyoruz kocaman kocaman minderler var bence çok hoş bir mekan vede sakin bir yer başka bir tarihe atılsnı Cumartesi olmazmı diyorsunuz siz arkadaşlar
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

evet arkadaşlar çoğunluğu sağlamaz isek ki siteninde içinde bulunduğu durumu ele alırsak iletişimimiz aksıyacak.buluşma tarihini ileri bir tarihe ertelesek sanırım en iyisi olucak. :cry:

umarım önümüzdeki hafta toplana biliriz
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

anlaşılan çoğunluğa uymuyor bu cuma... bu durumda önümüzdeki hafta için bir gün bulmaya çalışalım... :?

şimdilik ben çarşamba hariç diğer günler uyar diyorum... gün geçtikçe diğer günlere de birşeyler dolduracağım kesin... bu yüzden şimdiden plan yapmakta fayda var... :-P

haydi arkadaşlar... siatias, lazarus, aaron, findor, quel'saruk, feryat, night, ultralisk, celestial, yesterfox... ve diğerleri neredesiniz ya sesiniz soluğunuz çıkmıyor... tamam site biraz göçmüş durumda ama tamamen haberleşilemeyecek durumda değil... :???:

bu arada dm'lik yapmak isteyen varsa beni hemen oyuncu olarak gruba dahil edebilir... :lol:
- Shadowrun Proverb -
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

hey ben burdayım ve önümüzdeki salı için oylama başlatıyorum :D saati sizler söleyin yada günü .

eve adminlerden rica etsekte toplansa şu başlıklar ya :D
ve lütfen arkadaşlar arayı uzatmayalım toplanmaların ya nerdesiniz milletttttt sitedemi kaldı hevesiniz sadece
Aaron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aaron »

sitenin bu durumu ve benim iş yoğunluğum sizlerle haberleşmemi bir miktar engelledi şimdi görüyorum ki çoğunluk sağlanamadığından iptal kararı alınmış tabi bu doğru 2 kişi ile oynamak biraz zevksiz daha fazla katılımcı bulmamız gerekli, buluştuğumuz gün herkes çok heyecanlı ve istekliydi şimdi üzerinden zaman geçince sanırım aynı şevk kalmadı tabi iş hayatının engellerini de unutmamak gerekli
ben gene de herzaman ki gibi önümüzde ki bir tarih için bile olsa buluşma isteğimi tekrarlıyorum ve üzülerek hafta içi uygun tek günümün cuma olduğunu belirtmek istiyorum.

haydi yapalım şu işi artık..
Post Reply