NEdir çektiğimiz şu barbarlardan???
NEdir çektiğimiz şu barbarlardan???
Yine oturmuş frp mizi oynuyooz..
Dm benim Arkadaşlar 2 kişi... Bir barbar ve bir thief...
Han da otururken bu yeni geldikleri köyde, HAncı tanlarına gidip biraz ilerdeki in den çıkan zombileri anlatıyoo. Ve onları temizlemeleri için ne yardım gerekiyorsa yapacaklarını söylüyoo. Tabii bizim açlar direk silah istiyoo. Ulen elinizdeki neyinize yaramıyoo daha lvl 3 lük palelersiniz...
Neyse bunlar blacksmith e varıyoo yanlarında hancıyla... Barbar silahlara bakıyoo ve bombayı patlatıyoo..
- Demirci tuttuğum zaman bana zevk verecek bir silah arıyorum...
Tabii demircide buyur diyerekten ..............
Dm benim Arkadaşlar 2 kişi... Bir barbar ve bir thief...
Han da otururken bu yeni geldikleri köyde, HAncı tanlarına gidip biraz ilerdeki in den çıkan zombileri anlatıyoo. Ve onları temizlemeleri için ne yardım gerekiyorsa yapacaklarını söylüyoo. Tabii bizim açlar direk silah istiyoo. Ulen elinizdeki neyinize yaramıyoo daha lvl 3 lük palelersiniz...
Neyse bunlar blacksmith e varıyoo yanlarında hancıyla... Barbar silahlara bakıyoo ve bombayı patlatıyoo..
- Demirci tuttuğum zaman bana zevk verecek bir silah arıyorum...
Tabii demircide buyur diyerekten ..............
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
-
LordAriakas
- Kullanıcı

- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

-
wicked_one
- Kullanıcı

-
wicked_one
- Kullanıcı

-
_Nightfall_
- Kullanıcı

helal olsun dm ye
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

Benim barbarlardan çektiğimi kimse çekmemiştir.Oyunlarda hep wizard oynatırım yine bi senaryoda bi hanın 2. katındayız şehirde biraz denyoluk yapınca guardlar üstümüze saldırdı ve geceleyin bizi handa kıstırdılar benim odamada 2 guard geldi alıp götürcekler hesapta herkez kendi odasında savaşmakla meşgul ben guardın tekine blindness çektim dieriyle uraşıorm o esnada bizim yarım akıllı barbarda onu almak için gelenleri halletmiş koridorda gördüünü biçe biçe bana yardıma geldi(gelmez olaydı)ve beni uraştıran adamı halletti ve geriye sadece kör olan kaldı büyü hala devam edio o esnada ben bunu boşver zaman kaybetmeyelim camdan atlayıp kaçallım dedim hanın 2. katı 3-4m den felan atlıcaz ilk ben atlıcam aşşaa o esnada DM ööle bi zar attıkı adam kör -4 e rağmen benim üstüme atlamayı başardı iricenede bişi ben bi cılız büyücü yerde boğuşuyorz akabinde büyününde etkisi geçti adam üstüme çıkmış boğazımı sıkıyo bizim ultra genius barbarımızda atıldı orda
Barbar:Kılıcımı adama saplıyorum
DM:nasıl yani
(bizimki burda işi iyice fanteziye döktü elindede two handed sword)
Barbar:Haşırd diye adama geçiriyorum
DM.iyi sen bilirsin
Zarlar atılır ve barbarımız zekasının aksine acaip şanslıdır ve attack roll:19 +ları felan hesap edin işte str 18 felan Damage'da bi o kadar sağlam olunca üstümde boğazımı sıkmakta olan guard ve altındaki ben kebab olduk)
Barbar:Kılıcımı adama saplıyorum
DM:nasıl yani
(bizimki burda işi iyice fanteziye döktü elindede two handed sword)
Barbar:Haşırd diye adama geçiriyorum
DM.iyi sen bilirsin
Zarlar atılır ve barbarımız zekasının aksine acaip şanslıdır ve attack roll:19 +ları felan hesap edin işte str 18 felan Damage'da bi o kadar sağlam olunca üstümde boğazımı sıkmakta olan guard ve altındaki ben kebab olduk)
Lunitari's idish, shirak, damen du!
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
wicked_one
- Kullanıcı

valla abi sana geçmiş olsun...benim tanıdığım bi arkadaş çok iyi zar atmıştı oyun başında wis 14 in 12 olan bi barbar oynatmıştı (arkadaş half-orc tu ve orclar arasında büyümüştü)siz anlayın artık baş rahiple falan bu aam görüşüyordu...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
muhahahahha.feryat çok kötü laf söylemişin varya....
iyiki bizimle oynamıyodun.bir yı düşmezdin dilimizden yani.
neyse geçmiş olsun arada olur oyunda böyle şeyler
.
iyiki bizimle oynamıyodun.bir yı düşmezdin dilimizden yani.
neyse geçmiş olsun arada olur oyunda böyle şeyler
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü