Hırsızlık ve ırklar

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hırsızlık mı öğreneceğim bu nokatdan sonra? Ihtiyacım yokki... Öldürdüğüm insanlardan ve işlediğim diğer günahlardan dolayı tanrılardan özür dileyeceğim ve doğruluğun yolundan gideceğim... 10 towns'un Tanrıların dualarını yerine getirdiği imparatoru olacağım... (Chaotic bir Cleric olacağım :mrgreen: )
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Hmmm yalnız bu savaşta beraberiz. Benim buradaki payım ne olacak???
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ten Townsı beraber yöneteceğiz... Tanrılar'ın hükmü ve adaletini dünyaya getireceğiz. Yalnızca tek imparator olmayacak... Bir imparatorlar kurulu olacak çünkü gelecekte elde edeceğimiz büyük toprakları yönetmek imkansız bir hale gelecek ve her ırkı temsilen bir imparator olacak... Bizim gözlerimiz para ve hükümle kör olmayacak çünkü bizler aydınlanacağız... Tüm Tanrılar bizi kutsayacak...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Ve

Post by Eldarin_ »

Ve sizi ben durduracağım...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Sözleriniz beni gittikçe daha fazla korkutuyor... Peki yaa özgürce yaşamak isteyenler ne olacak.. Bir vergi sisteminiz olacaktır şüphesiz.. Yaa imparatorluğun başına kötü biri gelirse düşman ırkları nasıl anlaştıracaksınız??? Ötpik bir düzenden bahsediyorsunuz ve bunun için her yeri kaosa sürüklüyorsunuz... Ayrıca niye ilk hedefiniz ten towns... Irkıma yıllardır zulmeden reyneld veya calimport değil.. Bilmiyorum bu istila beni gittikçe daha çok korkutuyor umarım bir mucize olur...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

raini wrote:Sözleriniz beni gittikçe daha fazla korkutuyor... Peki yaa özgürce yaşamak isteyenler ne olacak.. Bir vergi sisteminiz olacaktır şüphesiz.. Yaa imparatorluğun başına kötü biri gelirse düşman ırkları nasıl anlaştıracaksınız??? Ötpik bir düzenden bahsediyorsunuz ve bunun için her yeri kaosa sürüklüyorsunuz... Ayrıca niye ilk hedefiniz ten towns... Irkıma yıllardır zulmeden reyneld veya calimport değil.. Bilmiyorum bu istila beni gittikçe daha çok korkutuyor umarım bir mucize olur...
Beni yanlış anlıyorsun raini... Yönetecek olan "biz" değiliz... Tanrılar...
Ve bunun için halkın seçeceği clericler bir konsey oluşturacak ve yönetim bu konseyin elinde olacak... Burada "biz"den kastım Tanrılar'ın Ordusu yani ilahi düzeni, adaleti ve eşitliği Ten Towns'a getirecek olan Tanrılar'ın iradesidir...

İmparatorluğun başı diye biri olmayacak raini tekrar hatırlatıyorum.
Bir konsey olacak ve herkes eşit olacak. İnsanlar konsey üyeleriyle aynı yerde yaşayacak belki de kapı komşusu olacak ve onlarla konuşabilecekler... Konsey üyeleri de herkes gibi olacak ve onlara ayrılmış bir saray olmayacak... Yalnızca idare için kullanılacak olan bir bina olacak ve hayatlarının kalanını Tanrılarıyla beraber tapınaklarında geçirecekler...

Tanrıların ilk hedefimizin neden Ten Towns olduğuyla ilgili sana söyleyebileceğim en önemli şey buranın inanan sayısının yüksek olması ve imparatorluk için iyi bir merkez olması... Aynı zamanda çok iyi bir mesaj olması... İnsanlar herşeyin eskisinden defalarca kez iyi gittiğini ve imanlarinin sicakligiyla daha mutlu olduklarini farkedecekler ve daha fazla insan bu ticaret yollarinin kesitigi ulkeye gelip Tanrilara tapacak... Tanrilarin Dusmanlarina karsi daha fazla muttefigimiz olacak ve...

Bu insanligin kurtuluşu olacak...
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

arkadashlar konushanların bazıları hısız da olsa savash planlarınızı gıdıp karagahınızda yapsanızda drizzt i sevenler bu ishe fesat karıshtırmasa :) mesela ben onu severim ve kollarım yane
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

DL

Post by haplo25 »

Kenderler ve Buçukluklar. Ama nedense bu işi en çok yapan insanlar.
Lloth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lloth »

Yani bu konuda kesinlikle bir buçuklula yarışılamaz ama bana kalırsa bir hırsızın çalmaktan öte hançerini de kullanması lazım ki bunun için bir dark elf biçilmiş kaftan.İnsanda iyi gider. :twisted:
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Bence en iyi elfler.çünkü karizmadan dolayı etkileyici oluyorlar ve dexteritye artı bonus alıyolar
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

arkadaslar yapmayin bir bucuklugun hirsiz oldugu cok kolay anlarsiniz ama yetenek olarak çok daha iyiler . insanlar ben tüccarim diye herkezi kandirabilir ben öyle çok kisiyi kandirdim :D . insanlar elfler bir hirsiz için daha iyi . cüce hirsiz görmedim nasil olur hiç görmedim.
arthorn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arthorn »

bence halflingler hırsızlar için ideal bi sınıf. herhalde açıklamaya gerek yok :wink: :wink:
eskiden savaşlar vardı, her savaş sonrası bir yağmur gelip yıkardı adına KAN TEMİZLEYEN derlerdi.
paul sernine
Gölge Ustası

Post by paul sernine »

bence halflingler hırsızlar için ideal bi sınıf. herhalde açıklamaya gerek yok
işini görünmeden halledecekse sorun yok.ama diplomasi kurmaya çalışırsa,ortalıkta dolaşıyorsa vb -kılık değiştirmeyi denese bile- hırsız olduğunu tahmin edenler olacaktır.

"halfing = hırsız" şeklinde düşünenlere katılmıyorum ama böyle bir düşüncenin varlığı inkar edilemez.
...lwnt....
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ...lwnt.... »

bnc en iyi insanlardan olur ama eer hançerini iyi kullanıorsa dediniz gbi elfler çok dikkat çekebilir cüceden hırsız olacaını düşünemiorm...buçukluklar zaten onların dünyaya gelme nedenleri bu... :D
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Burada hırsızdan kastımız sadece hırsız değil de rogue ise ben insan derim. Hırsızlık sadece para çalmak değildir çünkü. Buçuklukların ırksal bir güvensizlik yaratma özelliği vardır.
Buçukluk rahip bile olsanız, pazardaki bir hırsızlıktan siz sorumlu tutulursunuz.
Bir bilgi almaya çalışsanız karşınızdaki şüphelenir.
Kılık değiştirmeniz zor olur. (belki 2 buçukluk bir insan kılığına girebilir :lol:)
Büyük ırklara göre daha yavaş olduğunuz için yakalanma tehlikesi var.
Kısa olduğu için yüksek yerlere tırmanma zorluğu.
Yakın dövüşte dezavantajı.

Bazı yönlerde çok harika olduğunu inkar edemem ama genel olarak iyi bir rogue insan olmalıdır kanaatimce.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Post Reply