-bak bi daha kaçarsan taş olursun taş der ve daha sonra paladinin kaçtığını gören tanrı onu taşa çeviri r ve osırada ejderha taş olan paladini yer ve kursağında kalır.Bunun için ejder derhal su içer ve içindeki ateş söner böle ce kırmızı ejder familya sından dışlanır.onlar ermiş muradına biz çıkalım keremetine
şövalyelik
Tanrısı paladine
-bak bi daha kaçarsan taş olursun taş der ve daha sonra paladinin kaçtığını gören tanrı onu taşa çeviri r ve osırada ejderha taş olan paladini yer ve kursağında kalır.Bunun için ejder derhal su içer ve içindeki ateş söner böle ce kırmızı ejder familya sından dışlanır.onlar ermiş muradına biz çıkalım keremetine
. Abarttım
No one hears him cry so he turns to evil...
-
LordAriakas
- Kullanıcı

-
LordAriakas
- Kullanıcı

Tanrısı niye benim taşa çevirdiğim adamı yedin die red dragonu da Comhuriyet meydanına Atatürk heykelinin dikileceği yere diker ve bundan sonra insanlar yıl başlarında Atatürk yerine dragon a bakarak bira içerler.
İzmir yıl başlarında oraya toplanır da bu arada comhuriyet deil cumhuriyet.
calis:ardarda attığınız 2 post birleştirildi.
calis:ardarda attığınız 2 post birleştirildi.
-
Logan
- Kullanıcı

bir paladin korkmaz..
tanrısal bir güç olmadıkça...
+
her ne olursa olsun öleceği bir savaş bilerek girmezz..
ha yolda karşılaştılarsa....
tanrısında yarıdım ister...
yada direk şarjjjjj
kalkar..
artı...
bir drogon neden bir paladinle uraşsın..
öldürdüğünde o da cezzalandırılacanı bilir..

tanrısal bir güç olmadıkça...
+
her ne olursa olsun öleceği bir savaş bilerek girmezz..
ha yolda karşılaştılarsa....
tanrısında yarıdım ister...
yada direk şarjjjjj
kalkar..
artı...
bir drogon neden bir paladinle uraşsın..
öldürdüğünde o da cezzalandırılacanı bilir..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

abi durduk yere niye öfkeli köylüler san dalsın ya...Raistlin wrote:Eğer Tanrısının amacına hizmet etmiyorsa bence kaçabilir...
Mesela öfkeli köylüler tırpanlarıyla filan bana dalsalar, onları incitmemek için kaçarım gibime geliyo...
kesin bir şey yapmışındır sen ben seni bilirim....
yoksa adamlar
hadi biz bir öfkelenelim sonrada bir paladin bulup onu kaçıralım demiyorlar dimi ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
abi bence paladinler de kaçar ve kaçmalı
tanri ismi haykıra haykıra belki de salakça (tek başına ejdere dalmak gibi) ölmektense hayatta kalıp yaşamaya devam ederek tanrısı adına çok daha hayırlı işler yapabilir..
Unutmayınız.. Paladine de olsa insan insandır
tanri ismi haykıra haykıra belki de salakça (tek başına ejdere dalmak gibi) ölmektense hayatta kalıp yaşamaya devam ederek tanrısı adına çok daha hayırlı işler yapabilir..
Unutmayınız.. Paladine de olsa insan insandır
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Aaagh..paladinlik zor zanaat...Bir sürü kural var.Savaştan kaçmamak da(ya da kaçamamak) bunlardan biri..İlk karakterim paladindi (sora böle oldum) 7 kişilik bi grup...grupta benden başka 1 assasin(onun ne işi var?),2 human fighter bi de ranger varki adam okçu ama bizden çok hp si var
..neyse level 1 iz..2 edt'da oynuoz.Korkunç yaratıklarla dolu ormandan geçip diğer kasabaya varmaya çalışıyoruz...Karşımıza 3 wolverine(yuh) 6 tane falan da çakal çıkar...Evet Dm biraz manyaktı...Kendilerine fighter diyen bu iki kafir beni wolverinlerin merhametine bırakıp geri çekildiler..ben hariç tüm grup 6 tane kuçukuçuyla savaşıo,sanki iş yapıolarmış gibi de sen ordan saldır ben onları oyalarım gibi taktik yapıolar
...Ben orda çata çuta dayak yiyorum tabi...Geri çekilmek delikanlılığa sığmaz dedim,Yaradana sığınıp çektim two handed'ı,daldım aralarına,sağolsun bi half-orc cleric/thief(nası grup ama) vardı, o kurtardı beni
..Taktiksel geri çekilme?İnt'im 9 du 
Yaptığım işte en iyisi olmak istiyorum..İşin ne olduğunu anlar anlamaz...
WOLVERıNE..
WOLVERıNE..
-
Logan
- Kullanıcı

Raistlin wrote:Sana buraya 50.000 tane senaryo yazardım ama köylülerin neden bir paladine dalacağını senin hayalgücüne bırakıyorum demek daha acımasızca ve zevkli
abi 50.000 tane değilde...
1 tane yasan yeter be abicim...
val bir fikir üretemiyorum..