şövalyelik

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Tanrısı paladine
-bak bi daha kaçarsan taş olursun taş der ve daha sonra paladinin kaçtığını gören tanrı onu taşa çeviri r ve osırada ejderha taş olan paladini yer ve kursağında kalır.Bunun için ejder derhal su içer ve içindeki ateş söner böle ce kırmızı ejder familya sından dışlanır.onlar ermiş muradına biz çıkalım keremetine :P :lol: . Abarttım
No one hears him cry so he turns to evil...
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Darısı senin başına calis
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Tanrısının taş etmesine gerek kalmamış çünkü red dragon ondan önce davranıp paladinin pestilini çıkarmış :lol: :lol: :lol:
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Tanrısı niye benim taşa çevirdiğim adamı yedin die red dragonu da Comhuriyet meydanına Atatürk heykelinin dikileceği yere diker ve bundan sonra insanlar yıl başlarında Atatürk yerine dragon a bakarak bira içerler. :P :D :) :( :o 8O :? :???: 8) :lol: :x :mad: :-P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!:İzmir yıl başlarında oraya toplanır da bu arada comhuriyet deil cumhuriyet.

calis:ardarda attığınız 2 post birleştirildi.
Sinistrad
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sinistrad »

abi en iyisi tam ejdarha buna "uflerken" korkan paladin arkasini donup osursun. Ejderhada atesle birlesmis kokuyu duyup bayilsin. PAladinde bunu bi guzel bicsin.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bir paladin korkmaz..
tanrısal bir güç olmadıkça...
+
her ne olursa olsun öleceği bir savaş bilerek girmezz..
ha yolda karşılaştılarsa....
tanrısında yarıdım ister...
yada direk şarjjjjj
kalkar..
artı...
bir drogon neden bir paladinle uraşsın..
öldürdüğünde o da cezzalandırılacanı bilir..
:D
:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

hadi ordan ecnebi paladin :)
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

Palandin "ben kaçıyorum" dediği andan itibaren ejderha önce dumur komasına girer , akabinde de gülmekten tıkanarak ölür.

Rezilce olsa bile ejderhayı öldürmüş olan paladin tam şişinirken gökyüzünden ilahi bir el iner ve paladinin kulağını çeker (divine scold :D ).
lil'grin'brin'
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Eğer Tanrısının amacına hizmet etmiyorsa bence kaçabilir...
Mesela öfkeli köylüler tırpanlarıyla filan bana dalsalar, onları incitmemek için kaçarım gibime geliyo...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Raistlin wrote:Eğer Tanrısının amacına hizmet etmiyorsa bence kaçabilir...
Mesela öfkeli köylüler tırpanlarıyla filan bana dalsalar, onları incitmemek için kaçarım gibime geliyo...
abi durduk yere niye öfkeli köylüler san dalsın ya...
kesin bir şey yapmışındır sen ben seni bilirim....

yoksa adamlar
hadi biz bir öfkelenelim sonrada bir paladin bulup onu kaçıralım demiyorlar dimi ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sana buraya 50.000 tane senaryo yazardım ama köylülerin neden bir paladine dalacağını senin hayalgücüne bırakıyorum demek daha acımasızca ve zevkli :P
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

abi bence paladinler de kaçar ve kaçmalı
tanri ismi haykıra haykıra belki de salakça (tek başına ejdere dalmak gibi) ölmektense hayatta kalıp yaşamaya devam ederek tanrısı adına çok daha hayırlı işler yapabilir..

Unutmayınız.. Paladine de olsa insan insandır :P
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Merien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Merien »

Aaagh..paladinlik zor zanaat...Bir sürü kural var.Savaştan kaçmamak da(ya da kaçamamak) bunlardan biri..İlk karakterim paladindi (sora böle oldum) 7 kişilik bi grup...grupta benden başka 1 assasin(onun ne işi var?),2 human fighter bi de ranger varki adam okçu ama bizden çok hp si var :lol: ..neyse level 1 iz..2 edt'da oynuoz.Korkunç yaratıklarla dolu ormandan geçip diğer kasabaya varmaya çalışıyoruz...Karşımıza 3 wolverine(yuh) 6 tane falan da çakal çıkar...Evet Dm biraz manyaktı...Kendilerine fighter diyen bu iki kafir beni wolverinlerin merhametine bırakıp geri çekildiler..ben hariç tüm grup 6 tane kuçukuçuyla savaşıo,sanki iş yapıolarmış gibi de sen ordan saldır ben onları oyalarım gibi taktik yapıolar :) ...Ben orda çata çuta dayak yiyorum tabi...Geri çekilmek delikanlılığa sığmaz dedim,Yaradana sığınıp çektim two handed'ı,daldım aralarına,sağolsun bi half-orc cleric/thief(nası grup ama) vardı, o kurtardı beni :lol: ..Taktiksel geri çekilme?İnt'im 9 du :)
Yaptığım işte en iyisi olmak istiyorum..İşin ne olduğunu anlar anlamaz...

WOLVERıNE..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Raistlin wrote:Sana buraya 50.000 tane senaryo yazardım ama köylülerin neden bir paladine dalacağını senin hayalgücüne bırakıyorum demek daha acımasızca ve zevkli :P

abi 50.000 tane değilde...
1 tane yasan yeter be abicim...:D
val bir fikir üretemiyorum..
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

... paladin yanarak öldü.
Post Reply