En çok olmak istediğiniz ırk?

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Post Reply
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

En çok olmak istediğiniz ırk?

Post by haplo25 »

En çok ne olmak istersiniz. Ben kendimce sırayalayım.

Elf: Olmak istemezdim. Ã?ünkü hem çok kibirli ve yeniliğe kapalı oluyorlar. Tek iyi tarafı çok uzun süre yaşamaları.

Cüce: Olmak isteyebilirdim. Karanlıkta iyi görüyorlar, çok az şeyden korkuyorlar ve cesurca savaşıyorlar. Tek kötü tarafı kısa boylu olmaları (normalde boyum 1.90)

İnsan: Krynn de insan olmak bence bir ayrıcalıktır. Ã?ünkü hem yeniliğe açık, hem istediğini yapabilen hem de dünyayı götüren onlardır. Tabii katiller, hırsızlar, fahişeler (afedersiniz) gibi meslekleri yapanları saymazsak

Kender: Favorim bu ırk benim. Ã?ünkü hem korkusuz hem neşeli hem yardımsever hem de her konuya özellikle hırsızlığa iyi yönden yaklışorlar. Kötü yanları ise çok meraklı olup habire hapse girmeleri.

Ogre: Kesinlikle istemezdim. Vahşi, pis, iğrenç, sadist bir ırk. Gerekirse tüm soyları kurutulmalıdır diye düşünüom. Krynn e hiçbir faydaları yok.

İrda: Artık her ne kadar da olmasalar olmak isterdim. Çok güçlü büyüleri, ağaçlara sevgileri iyi yönleri. Tabii dış dünyadan korkmaları kötü bir yön. Bu da sonlarını getirdi zaten.

Ejderha: Tek kelime ile süper. Altın ya da Kırmızı ejderha olmak isterdim. Biraz sadist ve kibirliler. Eee bu kadarda olsun. Yaradılışları gereği.

Tanrılar: Olmak isterdim. Sorumlulukları fazla ama olsun. Tek kötü yanları Krynn i oyun tahtası olarak kullanmaları ve biri sürü masum canları almaları.

Bu kadar yeter diğer Yarı-elf Wwyrn gibi ırkları yazmıom. Yorumlarınızı bekliom o kadar emek verdim.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

tabiki insan cunku en hızlı onlar ögrenio :D
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

bende bi kaç ırk hakkında bilirmek istiorum düşüncelerimi:

Elf: uzun ömürleri ile çekici bi ırk olmasına rağmen fazla içine kapalı olup dünyayla pek ilgilenmemeleri kötü, olmak isterdim yinede, farklı karakterler çıkabilir

cüce: herşeye sölenmeleri falan çok hoşuma gidiyo şahsen, belki de en çok sevdiim ırkların başında gelio olmak isterdim

insan: bence her türlü işle uğraşabilecein ve sınırları olmayan bi ırk, olmaktan mutlu olduum bi ırk yani :P

ejderha: herkesin rüyalarını süsler 2004 model bir ejderha :P
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

her ırkın bir varolma sebebi,farklı farklı özellikleri olduğunu düşünüyoırum.bu yüzden bence her ırkın mükemmel olmasını istemek anlamsız.her ırk farklı setting lerde farklı farklı dır çoğu zaman ama özlerinde onları;elf i elf yapan,kenderi kender yapan şey önemlidir.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Drow.
En karakterli ırk onlar.En azından hepsi bir yol seçmiş kendilerine.
Onun dışında,
Kim bir ejderha olmak istemez ki?
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Elf , insan , cüce , orc felan olmak istemezdim hepsinin zayıflıkları var çünkü. hiç bi şekilde gerçek olamıyorlar, sevdikleri şeylere tutkuyla bağlanamıyorlar, yalan dan oyunların oynandığı küçük çıkarların büyük şeyler olduğu şehirlerde yaşıyorlar. ne için yaratıldıklarını bilmiyorlar.
bir Balor olmak isterdim. Bir amaç için yaratılmış olmayı, amacımı bilmeyi ve her yerine getirdiğimde bundan haz almak isterdim bu amaç Yoketmek bile olsa..... tabii çok iyi büyücüler olmaları, büyü olmadan 5, 6 drowa bedel olmaları, ve uçmalarıda bi etken :)
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Bend spawna katılıyorum doğru söylüyor diğer ırklar ne için yaratıldıklarını unutuyorlar herbirini zaaflrı var ama sorarım size zaafı olmayan bir varlık varmıdır?Bunu dışında en büyük zaafları güç olmalarına karşın ben dorw veya bir ejderha olmak isterdim drowlar ğüçlü iradeli kana susamış yaşmak için öldüren biyandan da ejderha olamak isterdim güçlü kadim be mükemmel büyücüler herşeyleri ile dünyada ki bütün varlıklardan üstün ve kadimdir.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

tabiki elf olmak isterdim hem sonsuz bir yasama sahipler hemde sonsuz bir guzellik ve zerafete isimdende belli zeten EnialiS
for !_FRP_!
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ben spawn ve green_eye_of_devil' e kesinlikle katılmıorum bir kişinin hanki ırka ait olursa olsun bi amacı vardır, elf die amacından uzaklaşmış falan demek yanlış olur esasında!
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

abi madem yaratıkta da olabilioz o zaman ben ya BASİLİSK(heroesdaki gibi harry potter daki gibi dillll) yada GORGON olmak isterdim(heroes daki gibi bakısları warsa tabii) :D :D
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Bende Solar olayım ozaman bari. :)
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ne derseniz diyin... ben yürüyen demi lich olmak isterdim.. hayatımda sadece bir kez oynattım. dm imiz demi lich i yarı lich zannedip levelim düşük diye beni demi lich yapmıştı.. bide hareket de edebiliyordum.. düşünsenize yürüyen bir dehşettim...
52 hp var abicim.. büyüye karşı 100 immune yani kimse ona büyü yapamıyo..
paladin ve barbar harici karekterler vursa bile sadece 1 dmg vurabiliyorlar o da sadece +4 ve üzeri silahlarla.. eğer silah +4 yada üzeri değilse zaten hiçbir silah vuramıyor...

öldürülsen bile 1d4 müydü 1d8 miydi ne gün sonra tekrar diriliyorsun(ölümden kastım -10 hp nin altıan düşüp bildiğin eşşek cennetini boylamak) yani bir tür ölümsüzsün....
tek amacın daha da güçlenmek... ahhh ahhh :twisted: o karekter olacak ki.. şeytancık mış demon muş hepsi hikaye olurdu.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

zuhaa herkes ejderha demis be guc hırsı hepinizi sarmıs :D :D :D
for !_FRP_!
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

DL

Post by haplo25 »

Hayret kimse kender olmak istememiş. Bence ejderha olmak en iyisi sonra da ya insan ya da elf olmak isterdim. Ama elflerde çok kibirli bea.... :(
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Elf abicim Elf
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Post Reply