merhaba arkadaşlar
sitenizdeki ilk mesajımdır bu çoğunuzu tanımıyorum tanıdığım bitek benim sürgünüm var
bildiğiniz gibi yığınla rpg oyunu var sizin en çok sevdiğiniz ve oynadığınız hangisidir merak ettim doorusu
biz sürgünle D&D ve Vampire dışında cyberpunk çok severiz mesela sonra bide süper bi rpg oyunu olan Axis&Allies vardırki exile direkt dağılır o oyunda bu sayedede adamın kasap dmliğinin intikamı alınır yada yetmezse mage the ascension'da adamı storyteller yaparız kafayı yer komploteorisi bulacam diye
Burada da mı buldun lan sen beni?
Bak güzel kardeşim,
Biiir:Axis&Allies'da aranızda en iyi oynayan benim.Tabii 3 kişi aynı anda dalınca iyi oynamak farketmiyor.Zaten delikanlı olsanız teker teker gelirsiniz.
İkiii:Birde kasap dm demişsin.Olm sen şanssızsan attığın her zar 1in üstü gelmiyorsa ben ne yapayim.
Bu arada arkadaşlar eğer Dark Sun sevenler sayısı fazlaysa gelin yayınevlerini mail yağmuruna tutup darksun kitaplarını çevirmelerini sağlıyalım.
Özellike Ankira'yı.Verdant Passage'ı çevirdiler ama diğer kitapları için cesaret bulmaları lazım.
Temple of Elementel Evil diyeyim.Bence çok gerçekçi.Ok atarken pelerinin sallanması gibi detaylar çok güzel .İlk başta sıkıcı gelebilir.Tavsiye ederim.
Mouse'la yolu görmeye çalıştığım zaman yavaşlıyor ya. Bir de dili çok zor bişi anlamadım. Diğer oyunların questlerini daha kolay çözerdim; ingilizcem o kadar iyi değil. tam çözümünü yazan bi yer bilen biri var mı?
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.