Ufak bi Öadır

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor kendisinde bir bilginin ama çok önemli bir bilginin gizli olduğuna inandığı Keşiş Qu'El saruk u nice zamandır takip ediyordu ama Keşiş in bundan haberi yoktu adı üstünde Takip ti...
Keşiş Bir tapınağa girmişti onun ardından o gecenin sabahında Findor'da tapınağın kapısına gelmişti....
Kapıda bir süre bekledikten sonra kapı açıldı ve elinde bir dolusu su ile rahip çıka geldi ve hiç yerimiz yok dedi...
Findor yerden aldığı bir gül yaprağını suyun içine attı...
Cevabı iyi anlayan rahip onu içeri buyur etti...
rahip "Ey yolcu tapınağımıza hoş geldin rahat etmen için elimizden geleni yapıcaz" dedi ve onu bekleme salonuna davet etti..
Findor sırtındaki büyük çantasıyla ve aletleriyle tapınağa girdi....
İçerde ilerlerken etrafı kolaçan ediyor ve Qu'el saruku arıyordu....
Ve yaındaki rahibe sordu gelen konuklar nerede kalırla diye ve bekledi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Rp Dışı:Findor,şu yazıları kalın yazmasan..Okunması çok zorlaşıyo şaşı olacaz.
Jacta alea est.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Keşiş o kadar hızlı konuşuyorduki kendisi bir söz etmeden keşiş başka bir konuya geçiyordu ayrıca thtroyel adındaki genç elfin ansız ayrılışına biraz şaşırmıştı kafasını başka bi yöne çevirdiğinde dragonfire ın yeni paladini olan squanı gördü kibar bir ses tonuyla konuşuyordu

- Selam sana dragonfire ın genç paladini dini eğitiminiz bitti galiba sizi yeniden aramızda görmek çok hoş. sonra bakışlarını tekrar keşişe çevirdi - neden bir paladin gördüğünüze şaşırdınız ? ayrıca tabikide tapınağımızda kalabilirsiniz bundan memnun oluruz hafifçe gülümsedi keşiş tatlı ve komik biri diye düşündü.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

keşiş rahibenin gözündeki şaşkınlığın ne anlama geldiğini gayet iyi biliyordu ve bu yüzden biraz utandı. buna aldırmayarak paladine selam vericektiki rahibe söze girdi.

Selam sana dragonfire ın genç paladini dini eğitiminiz bitti galiba sizi yeniden aramızda görmek çok hoş. diyerek kısa bir ara sustu ve bu arayı fırsat bilen keşiş paladini selamladı;

merhaba onurlu samuray .ah afedersin doğunun şövalyeleriyle karıştıdım .beni bağışlayın .sizin gibi bir paladin ile karşılaşmayı ummuyordum.

sözleri bittiğinde rahibe keşişe dönerek sesindeki en güzel tınıyla (yoksa keşişemi öyle geliyordu) konuşmaya başladı;

neden bir paladin gördüğünüze şaşırdınız ? ayrıca tabikide tapınağımızda kalabilirsiniz bundan memnun oluruz .dedi ve hafifçe gülümsedi .ah o gülümsemesi yokmu diye düşündü keşiş .ve aynı gülümsemeyi takınarak suratına başladı konuşmaya

ah leydim beni tapınağınıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.umarım size farklı ve eğlenceli günler geçirtirim .bu arada paladinlere hep hayranlık duymuşumdur belki bu yüzdendir şaşkınlığım ha nedersiniz?
E hadi hala buradamı bekliyecez izninizle lordum rahibeyi yanımda esir alabilirmiyim .diyerek ekledi
-ha buarada lordum sizinle bir şafak vakti sohbet etmek isterim .davetimi kabul edermiydiniz?
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Keşiş Esir almak diyince rahibe keşişe garip bir şekilde baktı tabi bu cümlede keşişin eğlenceli konuşmalarından biri diye düşündü keşiş tapınağı gezmek istiyordu bi an bu karşıklık içinde keşişin bu dileğini unutmuştu sonra yeniden hatırladı keşişe hızlıca beni izleyin der gibice bir el hareketi yaptı ,Squanı tekrar selamlayarak keşişi tapınağın ortasında duran havuzdan geçirerek mumlarla aydınlatılmış koridorlardan birine soktu.
değil de insandan ise..
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Just_wiN wrote:sanki arkasından gelen birisi wardı elfin ama arkasına döndüğünde onu göremiyordu
bir süre bunu hissetti ama yine de ne olduğunu anlayamayınca yoluna dewam eden thlyrotel arkasına baktıktan sonra geri önüne döndüğü anda karşısında gülümseyen bir insan gördü bu ruhban just_win idi niye bizi terkettin die sordu biraz üzülmüşce
"Özgünüm başrahip ama doğada benim için bir tanrı gibidir ve ben hizmetimi ona sunmaya karar verdim, ama bana ihtiyacınız olursa buralarda olacağım"
Thlyrotel yüzünde üzgün bir ifadeyle başrahibe bakar, "acaba onu hayal kırıklığına uğrattımmı" diye düşünür...
"hoşçakalın başrahip just_win"
bu sözün ardından elf arkasını döner ve sessiz adımlarla ormanına doğru ilerlemeye başlar...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

keşiş nazik ama hızlı el hareketini belirgin bir hareketle takip ederken şövalyeye göz kırparak önünden geçip rahibeyi takip etmeye başladı.şövalye ise bu aceleci ikiliyie anlayış dolu bir tebessümle güldükten sonra ileriye doğru bir adım attı .kimbilir belki bu iki aceleci insanı yanlız bırakmayı düşünmüyordu ve az sonra keşiş ve rahibeni ardından seslenicekti.
kafasında bu düşünceler dans ederken keşişin rahibenin yanına geçip yürümeye devam.etti .gözleri mumların ışıklarında gezerken zekice parıldıyordu.aklına yine bir cinlik gelmişti.

-ah leydim mumlarla aydınlatılmış bir koridor.nekadar kasvetli ve bir okadar hayat dolu .cüretimi bağışlayın ama ben böyle bir keşişim .davetimi kabul etmeniz ne kadar büyük bir onur benim için .güzel bir hanımın yanında yürümeyeli uzun yıllar olmuştu sanırım.ahhh zaman nede dengesiz bir kavramdı bu sarsılmaz denge içinde .aman neyse bunlarla yormuyalım beyinlerimizi öyle değimli.

-farkında olmadan size söz hakkı tanımıyorum sanırım lütfen beni bağışlayın..ha bu arada bana biraz kendinizden bahsedermisiniz leydim .geldiğimden beri benimle bu denli ilgilenmeniz çok hoşuma gitti.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Rahiple beraber bekleme sauna doğru ilerlerken yanından çok güzel bir kadınla beraber takip ettiği Keşiş geçti bir anda onu görünce irkildi ama hiç bozuntuya vermedi başındaki Miğfer yüzünün bir bölümünü gizliyordu yanındaki Rahibe seslendi bu geçenler kimdi diye rahip sert bir tavırla "O kadın tapınağımızın Rahibesi adam ise bir gezgin Keşiş diye biliyorum yeni geldi" diyerek suskun tavrına devam etti...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Keşişin konuşmalarına konuşmadan gülerek cevap veriyordu genelde sessiz kalıyordu keşişin kendisi hakkında konuşmasını istedi kendi hakkında konuşmaktan hoşlanmazdı ama bu keşiş ona karşı kibar ve nazik davranıyordu ona karşı kaba olmak istemiyodu

- benim hakkımda ne öğrenmek istiyorsunuzki gördüğünüz gibi dragonfire rahibesiyim bundan önce yaşadığım elf yurduna ogreler saldırmıştı yurdumdaki bir çok elf öldü ben kurtulanlar arasında bi kaç kişiyim hep bana yardım eden bir gücün olduğunu bilirdim çok geçmeden bu gücün lordum dragonfire olduğunu hissetim ve ona bağlılığmı sundum

ardından kısa bir sessizlik olmuştu sonra rahibe teker teker koridorda bulunan odaları ve onların özelliklerini anlatmaya başladı
değil de insandan ise..
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Hayat... Tek başına komik bir uğraşı. Peki buna nasıl bir anlam verilebilir? Ne o kocaman boşluğu doldurabilir, ona, hayata bir yaşam kazandırabilir? Bir amaç... İşte benim bulduğum cevap. Hayatımı adayabileceğim bir amaç. Gerçek, doğruluk, sadakat, inanç... Beni paladin yapan her şey... Bana hayatımı veren her şey. Ã?ocukluğumda beni boşluğa atan, şimdiyse yeni yeni anladığım doğumumdan beri taşıdığım bu ışık. Paladinin ışığı... Ã?ocuk hikayelerinde anlatırlardı onları, doğuştan kahramanlar... Böyle oluyormuş demek. Bir çağrı... Evet beni buraya getiren bir çağrı... şimdi bu tapınağın önündeyim ve içeri kabul edilip hayatımın ışığını adamayı ve amacımı gerçekleştirecek yolu açmayı bekliyorum. Yardımcı olmayı, inancı aşılamayı, ümidi asla söndürmemeyi...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findorun yanındaki rahip bekleme salonuna onu aldıktan sonra birşeyler hissetti ve acele bir şekilde kapıya yöneldi giderkende findor a "kapıda yeni bir misafirimiz var " dedi findor çoktan koltuklara oturup yayılmıştı bile....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

rahibenin cevabını dikkatle dinledi.ve kendisinden bahsettiği şeylerin sonunda daha fazla üstelememesinin yerinde olucağını anlayan rahip söze hiç karışmadan rahibeyi dinlemeye devam .rahibe odalar hakkında bilgi verirken yanlarından geçen bir rahibe ve bir yabancıya takılmıştı gözleri ama keşiş buna pek aldırış etmeden rahibeyi dinlemeye devam etti.ve bir an düşündü.neden bu rahibe burdaydı ve bu tapınak kimlerin elind kimler için hizmet sunmaktaydı.işin aslı pek ilgilenmiyordu bu konualrla ama.daha öncede birçok tapınak görmüştü entrikalarla örülü..keşiş bu düşüncelerden sıyrılıp rahibeye yanlarından geçenler hakkında bir soru sordu.

- sözünüzü kesiyorum leydim ama az önce yanımızdan geçenler hakkında beni aydınlata bilirmisiniz.
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

rp dışı : arkadaşlar afedersiniz "odalar hakkında bilgi verirken yanlarından geçen bir rahib'e ve bir yabancıya takılmıştı gözleri ama keşiş buna pek aldırış etmeden rahibeyi dinlemeye devam etti " olucaktı yani gözlerimin takıldığı rahibe değil rahip yani rahib'e
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor oturdu uzun zamandır takipte olduğu için ağaç tepelerinde geziyor böyle rahat bir yerde bulunmuyordu...
Aslında Keşiş'in canının peşinde değildi sadece daha önceki gibi bir hazine ğeşine idi bu bilgilerde onda saklı idi bundan önce bu şekilde bir çok maceraya atılmış ve birçoğundan başarı ile ayrılmıştı...
Bu seferki biraz daha zordu ilk önce bilgiye ulaşıp sonra Güneyin puslu dağlarına hazine bekçisi ejder in yanına gitmeyi planlıyordu ama onlardan önce kendine güvenilir yoldaşlar bulmak istiyordu....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan aşağı inmişti.Keşişin ve lysana nın selamını almış ve bir köşeye oturmuştu.Düşüncelere dalmıştı.Düşüncelerini keşişin sözleri bölmüştü.
Keşişin "sizinle bir ara muhabbet etmek isterim" dediğini duymuştu.Keşişe
-tabi her zaman edebiliriz.demişti.
ardından keşişin ve lysananın selamını alarak onların gidişini izledi.
ardından içeri bir başka kişinin geldiğini gördü.Umursamamıştı.hala yorgun ve dalgındı.İçinde sanki fırtınalar kopuyordu."en iyisi ben odama çıkayım"demişt.Hızla merdivenlerden yukarı odasına çıktı...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Locked