Ufak bi Öadır

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

ilk başta yüzünde tuhaf bi bakış vardı sonra yerini muzip bir gülümsemeye bıraktı aslında keşişin iyi bir ziyafet çekmesi için ona bir han önerebilirdi ama tapınağa gelen ziyaretçileri geri çevirmek hoş olmazdı keşişin istediği yemekleri getirdi ve ona verdi sonra keşişin yemesini izleyerek konuşmaya başladı

- demek şehri merak ediyorsunuz bu şehir 10towns diye geçer fazla küçük değildir çoğu şehir gibi tapınakları ve dükkanları vardır ayrıca çok kervan geçer bi şehrin içinden ama galiba kervanlara artık küçük saldırılar düzenleniyomuş.

hüzünlü bir şekilde iç geçirdi ve eli boynunda asılı olan tanrısının sembolü olan madolyona gitti.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

RP DIşI: quel forumlarda en az geyik yapılacak yerlerden biri olarak burayı görüyorum lütfen bu şekilde dalga geçme tarzı hareketlerde bulunma...
çok zaman geçti çok şey değişti...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

Just_wiN wrote:RP DIşI: quel forumlarda en az geyik yapılacak yerlerden biri olarak burayı görüyorum lütfen bu şekilde dalga geçme tarzı hareketlerde bulunma...
rp dışı :dostum benim dalga geçer gibi bir halim yokki .yoksa yanılıyormuyum?ayrıca hikayelere oldukça fazla saygı duyarım şimdi devam edelim olurmu :D
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Rp dışı: BEyler ve leydim bende tapınsaktan ayrılıp dövüş kulübüme gidiyorum.. Sakın sizde unholy gibi bunu hakaret almayın...

Gitmeden önce son kez arkasına dönüp tapınağa baktı:

-İyi yürekli insanlar keşke kaderde size imrense...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

rp dışı: leydin kim oluyor feryat figan
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

keşiş gelen yemekler için teşekkür ederek yemeğe başlamıştı.bir an duraksadı.rahip onu izlerkenşehrinden bahsetmeye başlamıştı.yemek okadar iyi gelmişti ki keşişe memnuniyetini belli etmek için güzel rahibeye baktı.fakat rahibenin eli madalyonuna kaymış yüzünde bir hüzün vardı.kervanların saldırıya uğradığını duyunca hiç aldırış etmedi keşiş fakat o güzel yüze bu denli ağır bir hüzün ve kasvet hiç yakışmıyordu.rahibeye seslenim şöyle dedi

-yüzünüzde deriin bir hüzün ve bir okadarda hasret görüyorum .niçin ?
eğer kötülükse sizi sıkan üzülmeyin bu dünyanın döngüsü ve dengesi.amacını yerine getirerek ölenlere ağıt yakılmaz leydim.
ahh bana aldırış etmeyin lütfen bazen çenem düşerde. diyerek yüzündeki gülümsemeyi paylaştı rahibeyle.

-affedin beni leydim.belki çok soru soruyorum ama bana tanrınızdan ve tapınağınızdanda biraz bahsedebilirmisiniz ,yoksa bunları baş rahibe sorupta onun kafasınımı şişireyim.rahibe kendini tutamayarak bir kahkaha attı. keşişte buna katılarak belki yer yüzünnün en eski büyüsünü yapmışlardı .
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

asla bilge keşiş asla böyle bir şey olmayacak...
sorduğunuz soruların teki bile beni sıkmayacak der we elini öncelikle eğerek reverans yaptıktan sonra konuşmaya başladı tanrımız büyünün we zamanın efendisidir burada olan herkes ona inanan herkes onun yoluna başını koyan herkes ona gönülden bağlıdır kimse hiçbir zorlamayla inanan yapılamaz zaten öyle bişey de mümkün olamaz
tanrımız ona açıkça sırt çewirmeyen onun kurallarıyla açık seçik sürtüşmeyen ya da ona direkt karşı çıkmayan herkesi kabul eder we düşünürsen eğer senin de bize katılman bizi çok mutlu eder...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Thlyrotel daha fazla dayanamayacaktı belliki onu burada istemiyorlardı "eh tecrübesiz bir elfi ne yapsınlar" diye düşündü ve hızlı adımlarla tapınaktan dışarı yürümeye başladı, tekrar ait olduğu yere, ormana geri döndü...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Rp dışı : olm koskoca hikjayrede kaç bayan var... :lol:
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

FEryat tapınaktan çıkıp yürümeye başladı... şimdi ne yapacağını düşünüyordu ki aklına gezdiği diyarlardan birindeki dövüş kulübü gelmişti...Bunu fikiri enine boyuna düşündükten sonra uygulamaya geçirmeye karar vardi... Diyar diyar dolaişırken topladığı aszıcık parasını bu işe yatıracaktı... Artık yeni bir hayata başlicaktı... HREm kardeşleri de duyduğuna göre 10 towns diye bir yerdeydi... Rota sını o yöne çeviren Ozan artık neşenin havaya karıştığı bir yolda derin soluklarla, şarkılarla koşuyordu...

Rp dışı: Her kesi dövüş kulübüme beklerim... GElip bi içkimi içersiniz...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

sanki arkasından gelen birisi wardı elfin ama arkasına döndüğünde onu göremiyordu
bir süre bunu hissetti ama yine de ne olduğunu anlayamayınca yoluna dewam eden thlyrotel arkasına baktıktan sonra geri önüne döndüğü anda karşısında gülümseyen bir insan gördü bu ruhban just_win idi niye bizi terkettin die sordu biraz üzülmüşce
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan günlerdir tapınaktaydı.Baş rahip just tan dini eğitim almıştı.Eğitim bitince bir süre daha dragonfire a tapınmak için buradaydı.Kimseyi görmüyordu ve duymuyordu.Ara sıra rahip just geliyordu.
Temiz hava almak için odadan çıkıp aşağa inmişti.Aşağıda rahibe lysana,
rahip just ve birde keşişe benzeyen biri vardı.Adam çok açmış gibi görünüyordu.herşeyi silip süpürüyordu adeta.şöyle bir gözlerini kapattı.
Bir ay boyunca neler yaşadığını düşünüyordu.Evet sonunda paladin olmuştu.Bir dragonfire inananı ve paladini...
Yavaşça yürüyerek muhabbete katılmaya gitti.Baya süredir içierdeydi.Bu süre zarfında ne olduğunu öğrenebilirdi...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

keşiş ve rahibe baş rahibin geldiğini görünce utanarak gülüşlerini sakladılar. gelen rahip selam verdikten sonra bir çırpıda şöyle dedi

"-tanrımız büyünün we zamanın efendisidir burada olan herkes ona inanan herkes onun yoluna başını koyan herkes ona gönülden bağlıdır kimse hiçbir zorlamayla inanan yapılamaz zaten öyle bişey de mümkün olamaz
tanrımız ona açıkça sırt çewirmeyen onun kurallarıyla açık seçik sürtüşmeyen ya da ona direkt karşı çıkmayan herkesi kabul eder we düşünürsen eğer senin de bize katılman bizi çok mutlu eder..."

keşiş söylenen sözlerin derinliğine inemeden karşısındaki rahip bir anda ortadan kayboldu.beklemediği bu nezaketsiz hareket karşısında yanındaki rahibeye dönerek şöyle dedi.
-sizler çok aceleci inananlarsınız galiba.birazda nezaketsiz.baksanıza baş rahibiniz bile söylüyeceklerimi dinlemeden çekip gitti..
ha ha bakalım daha nelerle karşılaşıcaz güzel hanım .tatlı bir adama benziyordu aslında baş rahibiniz. yoksa benmi bir terbiyesizlik yaptım.baksanıza ansızın çıkıp kapınızda belirdim .umarım size fazla bir rahatsızlık vermemişimdir leydim :D

neyse bunları zaman çözecek ben değil ya .diyerek düşünceli düşünceli güldü. ve devam etti
izin verirseniz leydim belli bir süre burada kalabilirmiyim .dininiz ve tanrınız hakkında daha çok şey öğrenebilmek ve daha da önemlisi sizleri tanımak için .ve hatta vaktiniz varsa bana tapınağınızı gezdirebilirmisiniz leydim. diyerek rahibeye bakıyordu.
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

sözlerini bitirmişti ki merdivenlerden aşağıya bir paladin iniyordu.keşiş gür sesiyle bir kahkaha bastı .ve şöyle dedi aman tanrım ?(bi ara düşündü ben kime tapıyorum acaba ) daha nelerle karşılaşıcam acaba.süprizlerle dolu bir tapınak burası .kahkahası bitmiş gelen paladine bakıyordu şimdi.lysana ise bu garip keşişe anlam veremiyordu heralde ki şaşkınlık göz bebeklerinde saklanıcak delikler arıyordu .
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

sözlerini bitirmişti ki merdivenlerden aşağıya bir paladin iniyordu.keşiş gür sesiyle bir kahkaha bastı .ve şöyle dedi aman tanrım ?(bi ara düşündü ben kime tapıyorum acaba ) daha nelerle karşılaşıcam acaba.süprizlerle dolu bir tapınak burası .kahkahası bitmiş gelen paladine bakıyordu şimdi.lysana ise bu garip keşişe anlam veremiyordu heralde ki şaşkınlık göz bebeklerinde saklanıcak delikler arıyordu .
Locked