FRPWORLD POSTASI

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

helal olsun abi :!: devam...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ã?Ã? KARDEş, Ã?Ã? KAFADAR!

Feryat, Yestrerfox ve Celestial'ın aralarında birer yaş olan üç kardeş olduğu ortaya çıktı sayın okurlarımız. Hep birlikte bir frp grubu oluşturup frp oynayan bu üç arkadaşı buradan selamlıyoruz....
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

ZAMANIN KÃ?RARGAHINDA BÃ?YÃ?K TEHDİTLER: UNHOLY'DEN FERYATA DEFOL!

Zamanın kârargahına kardeşini görmek için gelen Feryat Unholy'nin hışmı ile karşılandı. Kardeşler birbirine sarılırken Unholy'nin haykırışı karargâhta ve karargâhın etrafındaki tüm topraklarda duyuldu. Defol! Karargahtaki tüm elf okçular Feryata oklarını doğrulttular ve Feryat Unholy'e 'sen şövalye olamazsın ancak bir hırsız olabilirsin!' dedi. Bu işin sonunda kan çıkabilir sayın okurlar. Feryat kârargahtan gitmeyi reddediyor ve Unholy'nin okçuları oklarını ona doğrultmuş durumdalar...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

DÃ?VÃ?ş KULÃ?BÃ? AÃ?ILDI!

Feryat ve iki kardeşinin bir ortaklıkla açtıkları dövüş kulübü gücüne güvenen savaşçıları bekliyor. Böylece savaşarak para kazanabilirsiniz.

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

ON KASABAYA SALDIRI!

Güzel kasabamızın üç evine saldırılmıştır sevgili okurlarımız. Özellikle bir çocuk kaçırılmıştır. Evde yaşayan aile fertlerinin gözleri oyulmuş ve dilleri kesilmiştir ki buradan bunu yapanlara karşı lânet yağdırmaktan başka yapabilecek hiç bir şeyimiz yoktur. On kasabaya saldıran bu ucubelerin en kısa sürede yakalanıp adalete teslim edilmesini (bu söz çok meşhur oldu) temenni ederiz.

şehirde saldırıya uğrayan evlerden birisinin kötü bir şekilde yanmakta olduğu gelen haberler arasındadır. Umarım bu yangın bir an önce kontrol altına alınır ve yangının tüm şehre yayılması engellenir.

feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

YEPYENİ YÖZLER ÖLÖ RUHLAR HANINDA

Post by feryat »

ölü ruhlar hanına yep yeni kızlar geliyoo. Ama öncelikle gelen kervanı YEminer ve Sensei den kurtarmalıyız. BU yüzden herkezi yardıma çağırıyooz...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

TURKLEADERDAN şOK İDDİALAR: Hükümlü geçen gün sarhoş olup bütün FRP seanslarımı sabote etti. Bu adam toplum düşmanı! Durdurulmalı!

Takım bir oyun kurmuştu ve oynamaya hazırlanıyorduk. Derken hükümlü sarhoş olarak geldi ve kurtlar gibi ulumaya başladı. Dört bardak içki ile sarhoş olduğunu belirtti ve biz oyun oynadığımızı söyleyince z...mişim oyunu! dedi. Bizi çok korkuttu. Bize saldıracak sandık. İçki isteyip duruyordu ve garip sesler çıkarıyordu. Bu adamı tutuklamalısınız. Bu adam toplum düşmanı...

DÃ?RT BARDAKLA SARHOş OLDUM LAM!

Turkleader bu konuda konuşurken oldukça korkmuş gibiydi sayın okuyucularımız. Bizim ve gazetemizin görevi size doğru haber sunmak olduğundan bu haberide huzurlarınıza çıkarıyoruz.

HÃ?KÃ?MLÃ? HÃ?KÃ?M YEMELİ!

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

LYSANA:O BİR RAHİBE

YOK SATAN KİTABIN YAZARI LEYDİ LYSANA İLE BÃ?YÃ?K SÃ?YLEşİ

Yok satan kitap Lysana:O bir rahibe sadece rahibelere yönelik bir kitapmı. Kitapta sadece lord Dragonfire'ın adının geçmesinin nedeni nedir? Yoksa diyarlardaki tek tanrı olara Lord Dragonfire mı gösteriliyor? Hepsinin cevapları bu söyleşide:

Muhabirimiz Gorath:
iyi günler kutsal rahibe
Yok Satan Kitabın Yazarı Kutsal Rahibe Leydi Lysana:
iyin günler savaşçı cüce
Gorath:
sizinle bir röportaj yapabilirmiyiz?
Lysana:
tabii
Lysana:
buyrun
Gorath:
öncelikle bizimle röportaj yapmayı kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz
Gorath:
Lysana:O bir rahibe isimli kitabınızla ilgili konuşmak istiyoruz sizinle
Gorath:
kitabı çıkarırken nereden ilham aldınız?
Gorath:
leydi lysana
Gorath:
bu kitabın içeriğinden biraz bahsedermisiniz?
Lysana:
herhangi birşey
Lysana:
ilham almadım
Lysana:
içimden geldi
Gorath:
ilhamsız yazılan bir kitapmı?
Gorath:
çok ilginç!
Gorath:
kitabın önsözünde rahibe duaları dikkatimi çekti bu konuda ne söylüyorsunuz?
Gorath:
kitap ne tür okuyuculara yönelik acaba?
Lysana:
yeni rahibe olmak isteyenler bir kaç tüyo var yeni rahibe adaylarına yönelik
Gorath:
ama usta bir büyüyü yeni bir rahibeye nasıl aktarırsınız ki?
Lysana:
o bir büyü değil
Gorath:
önsözde yeni rahibelere oldukça önem verdiğinizden bahsetmişsiniz
Gorath:
ehem lütfen büyüden anlamadığımı yüzüme vurmayın leydim sonuç olarak bir cüceyim
Gorath:
kitabınızın kapak arkasında yazanları nasıl açıklarsınız bize
Lysana:
hırrrrrr
Gorath:
leydim size yakışmıyor bu tür şeyler
Lysana:
açıklancak bişi yok efendim herşey göründüğü gibi
Gorath:
evet anlıyorum
Gorath:
kitabın kapağıda çok hoş
Gorath:
kendi resminizi koymuşsunuz
Gorath:
kendinizi bu kadar çokmu beyeniyorsunuz?
Lysana:
tabikide
Lysana:
teşşekür ederim
Gorath:
bize biraz kitaptaki görüşlerden bahsedermisiniz*
Gorath:
örneğin bir ilke imza atarak lordunu arayanları yönlendirmişsiniz
Lysana:
efendim hangi soruya cevap veriyim aynanda 2 veya 3 tane soruyosunuz
Gorath:
tamam leydim biraz daha yavaş sorarım bundan sonra
Lysana:
iyi olur
Gorath:
kitabın içindeki lordlardan bahsedelim sanki dünyada tek bir lord varmış gibi yazmışsınız
Gorath:
sadece lord dragonfire inananlarnı mı hitap ediyor kitap
Lysana:
hayır amacım onu ima etmek değil ama ben tek bir lorda hizmet ediyorum
Gorath:
anlıyorum hizmet ettiğiniz lordu üstün göstermek için bunu yaptınız
Lysana:
evet sadece dragonfire inananlarına hitap edior ama merak edenlerde alıp okuyabilir
Gorath:
diğer okuyucuların ilgisini çekeceğini sanmam
Gorath:
ama gerçekten kitap yok satıyor
Gorath:
bu arala
Lysana:
hayır lordumu merak edenlere yalan yanlış biligiler duymasın bu kitapı okusun diye yazdım
Gorath:
kitabın kaç tane satmasını bekliyorsunuz?
Gorath:
sanırım istediğiniz satış rakamına henüz ulaşamadınız
Lysana:
1 milyon satabilir
Gorath:
gerçekten iddialısınız
Gorath:
kitabın kapak arkasına dönersek
Gorath:
orada bir kelime dikatimi çekti
Gorath:
ölüm anı geldiğinde biz rahibeler bir kardeş gibiyizdir
Gorath:
demişsiniz
Gorath:
anlamı nedir bunun?
Lysana:
bence yanlış okumuşunuz öle birşey yazmadım ben biz ler herzaman kardeşizdir sadece ölüm anı geldiğinde değil
Gorath:
anlıyorum efendim sanırım benim aldığım kitap korsan baskı olduğundan kaynaklanıyor
Gorath:
o zaman size bu konuda başarılar dilerim leydim şimdilik teşekkürlerimi sunmama izin verin
Gorath:
leydim umarım daha başka kitaplarlada karşımıza çıkarsınız
Lysana:
umarım çıkarım ama bu ilk ve son tecrübem olucakmış gibi duruyor. Özellikle bir röportajla bu kadar uğraşıcağımı bilsem bunu da çıkarmazdım.
Lysana:
ben teşşekür ederim efendim

Umarız Leydimiz Lysana yeni kitabını çıkarmakta fazla gecikmez. Bu kitabı tahmini rakamlara ulaşmak üzere ve biz kitaba doyamadık doğrusu. şimdi yenisi için bir beklentideyiz...

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

MİZAHA UYARLANMIş GERÃ?EKLER KÃ?şESİ

O BİR BASKET TOPU! O BİR GEZEGEN! O BİR CD! HAYIR O ZORİN FERADOR!

Son günlerde bir çok kişi Zorinin şişmanlığından şikâyet ediyor sayın okurlar. Ã?yleki otobüste Zorinin yanına oturduğu yaşlı bir amca şunları söylüyor: Evladım otobüse bindiğimde her yer doluydu ve bir kız bana yer vermek için ayağa kalktı. Bende gidip oraya oturdum. Oturmam ile yere düşmam bir olmuştu evladım. Meğer kız bana yer vermiyormuş. Kızın tek amacı yere düşmemekmiş. Kızın yanında yusyuvarlak birisi oturuyordu evladım.

Muhabirimiz Gorath yaşlı adamla yaptığı bu konuşmayı bizlere ulaştırdığında bizde oldukça şaşırdık açıkçası ve doğruluğunu araştırmak için derhal yollara düştük. Birde ne görelim. Zorin denen adam bir arabaya tekerlek olmuş gidiyor. Gördüklerimize inanmak için hepimizin duş yapması gerekti ki duş almakta fazla gecikmedik. Zorin'in tekerleklik yaptığı araba yanımızdan geçerken bir su birikintisinden bize su sıçrattı ki denize girsek o kadar ıslanmayız. Bu olayın peşini bırakmadık ve otobüsün peşine düştük. Ama otobüse ulaşamadık. Zorin onuda yemişti. Kısa süre sonunda her şeyi yemeye başlamıştı. Biz kaçarak kendimizi zor kurtardık.

Bir sivil olan Turkleaderin söylediklerine göre o doğduğundan beridir yuvarlak ve oburmuş. Bizde bu olayın peşini bırakmaya karar verdik. Söylermisiniz doğduğundan beridir yuvarlak vede obur olan birisini nasıl haber yapabiliriz? Sayfalara sığmaz...

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

OKUYUCU MEKTUPLARI

Sevgili okurlarımız! Gazetemizdeki yazılarımıza olan yorumlarınızı okuyucu mektupları başlığı altında atarsanız seviniriz. Böylece düzenimizde bozulmamış olur.

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

14.07.2004 Ã?arşamba Sayı:3

LEYDİ LYSANADAN İMZA GÃ?NÃ?!

Zamanın rahibesi lysanarahibeler için çıkardığı Lysana:O bir rahibe adlı kitabına bir imza günü düzenliyor. İmza gününe katılmak isteyenlerin bu akşam saat 21:00 da ufak bir çadırda olması beklenmektedir. Tüm rahibe adaylarına ve Dragonfire inananlarına duyurulur.

findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

koptum kısaca helal olsun tam gaz devam
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

HALK AYAKLANDI!

O KUDUZ OLMALI!

Bunca yıllık meslek hayatımda hiç böyle suçlamalara şahit olmadım sayın okuyucularımız.Editörümüz hükümlüye bu iftirayı atanları buradan ayıplıyoruz. Onlara yaptıkları saygısızlıklarla kalmalarını ve daha ileriye gitmemelerini söylüyoruz. Bu yalanlamaların ardı arkası kesilcek mi? Editörümüz adına hepinizi buradan kınıyorum.

Muhabirimiz sokağa çıkarak bir vatandaşa standart insan tiplemesine girerek sorular sormuştur. İşte kayıtlar:

Muhabirimiz Gorath ama normal bir vatandaş gibi davranıyor:
iyi günler theodorus
Büyücü Théodorus:
ahuauh ii gunler büyük dost Gorath
Gorath:
Gazetelerde okudum hükümlünün saldırganlığını ve çok korktum. Sence bu saldırganlığın nedeni ne olabilir?
Théodorus:
Hiç sorma Gorath ben kuduzdan şüpheleniyorum. Ã?nceki gün kuduz köpek ısırmıştı.
Gorath:
nasıl yani? Kuduz köpek mi ısırdı?
Théodorus says:
kesinlikle
Gorath:
iğnelerini yaptırmayı mı unutmuş Hükümlü?:
Théodorus:
artık cok gec
Gorath:
Aman tanrım ne yapmalıyız?
Théodorus:
asılmalı, belediye tarafından zehirlenmeli.

Pes doğrusu! Bu kadarıda fazla sayın okuyucular. şu rezalete bakın. Bir başka gizli konuşma ise şöyle vuku buluyor:

Muhabirimiz Gorath ama normal bir vatandaş gibi davranıyor:
Hey Lysana. Leydim nasılsınız?
Leydi Lysana:
İyiyim Gorath. Seni sormalı!
Gorath:
Eh işte.
Gorath:
Lysana olayı duydun mu? Hükülüye olanları...
Lysana:
Aman tanrım Gorath duymaz mıyım? Çok üzüldüm doğrusu bu olanlara.
Gorath:
Sence ne kadarı doğru olabilir lysana? Ben korkmaya başladım. Uzak mı dursak Hükümlüden?
Lysana:
Kesinlikle! Ben sorularına cevap bile vermiyorum. Baksana o kadar çıldırmış ki Senseiye saldırcakmış.
Gorath:
Aslında bunu bende düşünmedim değil.
Lysana:
Ama o biraz aşırıya kaçmıyor mu? Hem sen kızınca deliriyorsun ona ne oluyor?

Biz hâla şoktayız. Peki ya buna ne demeli? Turkleader adlı vatandaşımız hükümlü kendisine saldırdığı için mahkemeye başvurmuş. Bizimle konuşmaya dahi korkuyor. Ama tabiiki bunun kaynağının korku olmadığını biliyoruz biz. Bunun kaynağı utanç. Yalan haberler yayarak arkadaşını suçladığı için utanıyor. Gazeteye çıkmaktan korkuyor. Buradan ona tek şey söyleyebiliriz: İşler değişir Turkleader..!

Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

http://www.geocities.com/devilgroan/DOS ... asdasd.htm

Tıklarsanız hükümlünün sarhoş halini görürsünüz... Yalan haber olmadığıını da...

Saygılarımla...
Türklider...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Küçük not:

Yukarıdaki linkte kullanılan dil editlenmeden konmuştur... Belirli bir yaştan küçükler girmesin...

Saygılarımla...
Türklider...
Locked