BURSA BURADA YAşIYOR...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

bu akşam maalesef olmadı... (yine detayları diğer başlığa yazdım...)

neyse bu hafta içinde çarşamba ve cuma kesin olmaz. Perşembe belki, ama o da zayıf ihtimal... :???:

artık önümüzdeki hafta için bir gün belirlemeye çalışalım...
ki pazartesi, salı ve perşembe için yine kesin olmaz diyorum... işler sıkışık... :(
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

hade hayırlısı bakalım ne olcek
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

evet bu akşam oldukça aceleci olmuştu program ve benim gib diğer arkadaşlarında işleri yoğunmuş buna sevindim :twisted: bu hafta içi oldukça zor gözüküyor.ama önümüzdeki hafta muhakkak toplanalım sabırsızlanıyorum :lol: .

geçmiş olsun Akinnika çabuk iyileş :wink:
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

hayde bakam hayırlsı olsun akinnika geçmiş olsun tekrar bencede bu hafta zor gibi gözüküyor ama haftaya olabilir :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Aaron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aaron »

gördük ki ani kararla toplanamıyoruz doğal olarak çalışma hayatı buna pek fırsatta bırakmıyor,

bence ikinci buluşma için gün belirleme işlemine şimdiden başlayalım

önümüzde ki hafta bana uygun olan günler bizim oyun olmazsa çarşamba,olursa da cuma

haydi arkadaşlar güzel bir başlangıç yaptık devamınıda getirelim şu işin,hepinizden gün bekliyorum....
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

evet arkadaşlar güzel bir başlangıç yaptık devamını getirelim.Aaron haklı herkesin iş hayatı kısıtlayıcı biraz ama azmin elinden ne kaçmış .benim içinde önümüzdeki haftanın herhangi bir günü uygun.c.tesi ve pazar dışında.

hadi arkadaşlar dağıldınız ya bir kaç gün yazmadık diye nerde bu millet yeni arkadaşlarıda bekliyoruz aramıza.bu arada site işlemleri ne alemde

biz findor ile takılıyoruz görüşlerimizi paylaşıyoruz.organizasyn planları yapıyoruz ama hayata geçiremiyoruz :oops: biz bize destek olmazsak kim olucak beyler

herşey frp için herşey hayaller için..............
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Findor ve Quel Saruk'un bu avatarlarını beğendim... güzelmiş... :wink:

Haklısınız arkadaşlar iyi bir başlangıç yaptık ama işler yoğun... bu yoğunluk nedeniyle internete girişler bile aksıyor... iş yerimizden internet imkanımız yok, akşam eve geç gelince de zaten bütün gün bilgisayar başında olduğumuzdan evdekinin yüzüne bakmıyoruz... :lol:

Daha önce de belirtmiştim... haftaya pazartesi, salı ve perşembe kesin olmaz, bunlara çarşamba da eklendi... bir tek cuma kaldı... :(

Site hazırlıkları devam ediyor, maalesef ilk duyurduğumuz şekilde 01.07.2004'te kapılarımızı açamadık... ama boş durmuyoruz, emin olabilirsiniz... En azından çok yakın zamanda under construction yazısını kesin olarak kaldırıp sadece ana sayfa bile olsa birşeyler koyacağız siteye... :P
- Shadowrun Proverb -
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

site haberine çok sevindim.ama sadece cuma günü buluşmak kabus gibi geldi bana :D

umarım baştaki hızımızı kaybetmeden yola devam edebiliriz bu arada forumlarda kendimizi göstermeye başladık sanırım.özellikle rplerde
feryat ,findor ve ben
en azından rp yapmaya çalışıyoruz :D ve dört gözle bir oyuna başlamayı bekliyoruz ayrıca destek için verdiğimiz sözleri nezaman yerine getirmemizi istersin ben birdahaki buluşmaya cdleri getirebilirim

görüşmek üzere...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

QuelSaruk wrote:site haberine çok sevindim.ama sadece cuma günü buluşmak kabus gibi geldi bana :D

...ayrıca destek için verdiğimiz sözleri nezaman yerine getirmemizi istersin ben birdahaki buluşmaya cdleri getirebilirim

görüşmek üzere...
cuma herkese uyarsa şimdiden ayarlayalım... yine son güne kalırsa son dakika golü ile iptal olabilir...

siteye destek isteğinize bağlı... kimseye şunu getir bunu yap gibi birşey diyemem... sitede yayınlanmasını istediğiniz herhangi birşey varsa bir sonraki buluşmaya getirin bütün arkadaşlar hep birlikte inceleyip birlikte karar veririz...

selamlar...
- Shadowrun Proverb -
Aaron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aaron »

merhaba

site hakkında en sıcak bilgiler;

şu anda sitemizin hazırlanmasında en zor görevi üstlenmiş webmaster arkadaşımızın yanındayım birkaç konu üzerinde fikir alışverişi yapıyoruz,akinnika nın da dediği gibi kapıları açmamız bir miktar geçikti ve bunun daha da uzun sürmemesi için kapılar üzerinde çalışmaktayız en kısa zamanda sitemizde birşeyler görmeye başlayacağız,tabi yardım etmek ve bilgi aktarmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık.
yakında avatar yerine logo muzu kullanmaya başlayacağım,hepinizin seveceğini ümit ediyorum.

buluşma ve oyun konusunda ise sanırım cuma gününü boşaltabilirim eğer gerekli çoğunluğu sağlayabilirsek 60s da buluşalım.

yeni katılımlarıda bekliyoruz tabi,haydi canlanın biraz...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

evet arkadaşlar ben resim arşivimi düzenledikten sonra önümüzdeki cuma getiriyorum buluşmaya. bu cuma benim içinde müsait arada findor biraz meşgul ama onun yerinede hertürlü cevap ve yorum yapma hakkını bana verdi haberiniz olsun ama sürekli iletişim halindeyiz. cuma günü onun içinde müasit olucaktır eminim.

60 s bu cuma saat kaç olsun arkadaşlar ?

evet hareketlenin biraz hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

QuelSaruk wrote: 60 s bu cuma saat kaç olsun arkadaşlar ?
Akşam iş çıkışı 18:30 uyar...
bir de bu 60's nerede olduğunu birisi bana tarif ederse memnun olurum...
oralarda kaybolmayalım... :roll:
- Shadowrun Proverb -
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

valla yanlış hatırlamıyorsam burç pasajının arkasındaki aralıkta.yani capellaya çok yakın :D burç pasajının arkasında biraz yürürseniz rahatça bulucaksınızdır :) 18:30 banada uyar

hadi arkadaşlar nerdesiniz ya
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

ha bu arada bizimkiler yok gerekli yalakalıkları yaparsam sizi eve atabilirim :twisted: :D :P

böylece oyuna giriş için gereken rahatlığa ulaşmış oluruz öyle değilmi
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

ok. süper...

cuma günü players handbook, zar ve character sheet getiriyorum...
kahramanları yaratmaya başlarız...

yeni oyuna başlamak isteyen herkesi bekliyoruz... *party*
- Shadowrun Proverb -
Post Reply