ZAMANIN KARARGAHI
komutanın diğer yeni gelen kişilerle meşgül olduğunu gördü daha fazla üstelemek istemedi kafasını kurcalayan şeyleri daha sonra tekrar sorardı zaten yorulmuştu ilerde gördüğü bir taşın üstüne oturdu bir elini dizinin üstüne koydu diğer eliyle Rahip Just_Wine nin ona verdiği inancının bir sembolü olan madolyonu tutuyordu.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
YesTERFoX rahip JusT_WiN'in bahsettiği karargaha doğru yola koyulmuştu.Karargahı arıyordu.Sonunda bulmuştu.şimdi Unholy'i bulmalıydı.İçeri girdi ve etrafını süzdü.İçerde çok kişi vardı ama Unholy'nin kim olduğunu bilmiyordu.Bu yüzden YesTERFoX,unholy'nin kendisinin yanına gelmesini bekledi
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
Tapınağın ortasına geldi ve öğrencilerin etrafında toplanmasını işaret etti. Oldukça rahat ve sain hareketleri, douk ve duygusuz yüzünü geride bırakmıştı. Bir çıkıntının üzerine oturduğunda karşısındaki öğrencilere baktı. Yenigelen kişiyi gördü ve onuna yanına çağırdı. Ã?ğrencileri süzdü, kimi büyük bir savaşçı kimi büyük bir kolcu olmayı hayal eden öğrencilere baktı. Savaş eğitimi alan rahipleride inceliyordu.
- Hepiniz Lord Dragonfire'in hizmetkarlarısınız. Onun yolunda ilerlemeyi tercih etmiş ve yaşamlarını ona adamış kişilersiniz. Bir kısmınız ona hizmet ederken yitip gidecek, bir kısmınız büyük başarılar yaşayacak. Bilmenizi istediği tek şey şu benim amacım yitip gitmenizi engellemek.
Kafasını hafifce önüne eğdi ve yüzündeki ifade tekrar donuklaştı. Kafasını kaldırdı ve az öcneki insani ifadesinden geriye hiçbirşey kalmamış bir biçimde trafındakilere baktı.
- şimdi herkes eğitim için hazırlansın...
- Hepiniz Lord Dragonfire'in hizmetkarlarısınız. Onun yolunda ilerlemeyi tercih etmiş ve yaşamlarını ona adamış kişilersiniz. Bir kısmınız ona hizmet ederken yitip gidecek, bir kısmınız büyük başarılar yaşayacak. Bilmenizi istediği tek şey şu benim amacım yitip gitmenizi engellemek.
Kafasını hafifce önüne eğdi ve yüzündeki ifade tekrar donuklaştı. Kafasını kaldırdı ve az öcneki insani ifadesinden geriye hiçbirşey kalmamış bir biçimde trafındakilere baktı.
- şimdi herkes eğitim için hazırlansın...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Oturduğu yerde Komutanın sesiyle aniden irkildi tapınak koruyucusunun Söylediklerini duydu sözler beyninde yer etti . yeni gelen kişilere baktı Geldiklerini farketmemişti ve sonra yavaşça ayağa kalktı oturduğu yerden hala madolyonunu tuttuğunu farketti elini madalyonundan çekti , eğitim tekrar başlamıştı
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
YesTERFoX komutanın yanına gitmişti.Komutanın söylediklerinin hepsini iyice dinlemişti.YesTERFoX komutanın iyice yanına giderek onu selamladı ve
-Beni buraya rahip Just_WiN yolladı.Burada bir paladin adayı olacakmışım ve beni yüce paladin Unholy eğitecekmiş. der.
-Beni buraya rahip Just_WiN yolladı.Burada bir paladin adayı olacakmışım ve beni yüce paladin Unholy eğitecekmiş. der.
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
Komutan herzaman ki duygudan yoksun ifadesi ile etrafındakilere baktı. Yeni gelen kişiye eğitim alanında yerini almasını işaret etti. Yavaşça başını eğdi. Yavaşça kılıcını çekti ve gerildi. Karşısındaki tüm savaşçılara baktı.
- Kendinizi kollayın.
Gözleri kırmızı bir şekilde parıldadı ve olduğu yerden ok gibi fırladı.
- Kendinizi kollayın.
Gözleri kırmızı bir şekilde parıldadı ve olduğu yerden ok gibi fırladı.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Tapınağın Koruyucu hızla öğrencilerin arasına daldığında bir çok öğrenci kılıcını çekme fırsatını dahi bulamamış donuk bir biçimde kalmışlardı. Eğitmenlerinin kılıcı hepsinin bedenini nerede ise okşayarak önlerinden geçtiğinde tüm öğrencilerin yüzündeki ifade değişti. Kılıc onları teğet geçmiş ve her biri için ölümcül olacak bu atak sadece bir rüzgar bırakmıştı.
Ã?ğrenciler silahlarını çektiğinde komutanları bu sefer silahlarını hedef alarak onlara saldırdı. Ã?ğrencielrin hiçbiri silahlarını ellerinden düşürmemiş ve saldırılara karşılık olarak defanslarını ortaya koymuşlardı. Savaş eğitimlerinin en önemli kısmı olan dövüş eğitimi böylece sürüp geçti. Gün ışıklarını Karargahın çalışma alanına verdiğinde artık komutan durmuştu. Tüm öğrencilerine baktı, yüzündeki duygusuz ifade hiç değişmemiş ve gözlerindeki buz taneleri yüreklerine sağlanmıştı.
- Dinlenin...
Bir çok öğrenci kollarını kaldıramaz durumdaydı ve dinlenmek üzere odalarına doğru çekilirken. Komutan Lysana'ı kolundan yavaşça yakaladı. İsteksizce gerileyen Elf kızının yüzüne baktı.
- Artık eğitimin tamamlandı Lysana...
Komutan Elf kızının elini bıraktı ve önünde bir adım geriye çekildi. Tek dizinin üzerine çöktü ve bir kaç kadim söz mırıldandı. Olduğu yerde doğruldu ve geriledi. Elinde beliren Kırmızı Cübbeyi kadına uzattı.
- Tapınağa Dönebilirsiniz Rahibe... Size orada ihtiyaçları olacaktır...
Ã?ğrenciler silahlarını çektiğinde komutanları bu sefer silahlarını hedef alarak onlara saldırdı. Ã?ğrencielrin hiçbiri silahlarını ellerinden düşürmemiş ve saldırılara karşılık olarak defanslarını ortaya koymuşlardı. Savaş eğitimlerinin en önemli kısmı olan dövüş eğitimi böylece sürüp geçti. Gün ışıklarını Karargahın çalışma alanına verdiğinde artık komutan durmuştu. Tüm öğrencilerine baktı, yüzündeki duygusuz ifade hiç değişmemiş ve gözlerindeki buz taneleri yüreklerine sağlanmıştı.
- Dinlenin...
Bir çok öğrenci kollarını kaldıramaz durumdaydı ve dinlenmek üzere odalarına doğru çekilirken. Komutan Lysana'ı kolundan yavaşça yakaladı. İsteksizce gerileyen Elf kızının yüzüne baktı.
- Artık eğitimin tamamlandı Lysana...
Komutan Elf kızının elini bıraktı ve önünde bir adım geriye çekildi. Tek dizinin üzerine çöktü ve bir kaç kadim söz mırıldandı. Olduğu yerde doğruldu ve geriledi. Elinde beliren Kırmızı Cübbeyi kadına uzattı.
- Tapınağa Dönebilirsiniz Rahibe... Size orada ihtiyaçları olacaktır...
Komutan bir gunluk aradan sonra Karargahin egitim alanina geldi. Alanda tek basina duruyor. ruzgarin siddetine ramen ufuga bakiyordu. Agaclarin ruzgarda egilip dayanmalarini izliyordu. Altin rengi gozu bir an parildadiginda yuzu asildi. Gelecegin neler getirecegini tahmin ediyor ve biliyordu ki sorunlar yakin.
Kilicini kinindan cekti ve uzerindeki zirhi bir kenara birakti. Bedeni yuzu gibi donuk ve duygusuzdu. Sirtindaki yara izleri bedenine dagilmisti. Yuzyillarin verdigi aci ve savasin izlerini tasiyordu. Kilicini onunde yere dogru egip ucunu mermer yuzeye dayadi ve anlik bir bicimde gozlerini kapatti. Hizla dovus pozisyonunu aldi ve saatlerini gorunmez dusmanlarina karsi hayali bir savasi surdurerek gecirdi.
Kilicini kinindan cekti ve uzerindeki zirhi bir kenara birakti. Bedeni yuzu gibi donuk ve duygusuzdu. Sirtindaki yara izleri bedenine dagilmisti. Yuzyillarin verdigi aci ve savasin izlerini tasiyordu. Kilicini onunde yere dogru egip ucunu mermer yuzeye dayadi ve anlik bir bicimde gozlerini kapatti. Hizla dovus pozisyonunu aldi ve saatlerini gorunmez dusmanlarina karsi hayali bir savasi surdurerek gecirdi.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya egitim salonunda dolaşıyordu.Birden komutanı gördü ne yaptığını merak etti.Sonra konsantrasyonunu bozmamak için onu rahatsız etmedi,dödü diğer öğrencilere baktı içinden:
-Onlarda DragonFire için savaşçı olacaklar,bende.O zaman sorun ne?
Freya'nın mantığı basitti ve kendince doğruydu.Durdu yeniden düşüncelere daldı...
-Onlarda DragonFire için savaşçı olacaklar,bende.O zaman sorun ne?
Freya'nın mantığı basitti ve kendince doğruydu.Durdu yeniden düşüncelere daldı...
Jacta alea est.
Feryat han konusunu küçük kardeşi ile görüşmek için savaş karargahına girdi.Hala kardeşinin niye buluşma yeri olarak burayı söylediğini bilmiyordu. Bir an kardeşinin şövalye olduğunu düşündü. Ama sonra buna gülüp öyle bir şey olmayacağını söyledi kendi kendine.
İçeri girdiğinde YEsterfox u eğitim alırken gördü ve katılası kahkahalar bedeninin her yanını sardı. Müzik gibi ince ve nazik sesi ile alaycı bir şekilde:
-Yester, küçük kardeşim, Sen ne yapıyorsun burda yaa... Dışarda seni bekleyen onca yolunacak zengin varken sen şovalyemi olucan yaaa.
Puhaaahaha
Rp dışı: millet bunda ciddiye alınmayacak bir şey yok. Erken müdaheleden önce yester le rp mizi izleyin... Yani bu konuşmamda bir alay yok...
İçeri girdiğinde YEsterfox u eğitim alırken gördü ve katılası kahkahalar bedeninin her yanını sardı. Müzik gibi ince ve nazik sesi ile alaycı bir şekilde:
-Yester, küçük kardeşim, Sen ne yapıyorsun burda yaa... Dışarda seni bekleyen onca yolunacak zengin varken sen şovalyemi olucan yaaa.
Puhaaahaha
Rp dışı: millet bunda ciddiye alınmayacak bir şey yok. Erken müdaheleden önce yester le rp mizi izleyin... Yani bu konuşmamda bir alay yok...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
Karargahın çalışma alanında eğitim yapan Komutan kapıdan giren adama ramen dikkatini dağıtmadan çalışıyordu. Adamın konuşmalarına aldırış etmediği anda 'şovalyelik' ile ilgili aldığı alay tınısı karşısında bir anda durdu. Biri altın rengi biri kırmızı olan gözlerini kapıya diktiğinde kapıdaki adama baktı.
Ağır adımlarla kapıya doğru ilerlerken kılıcını elinden bırakmıyordu. Ter ile ıslanmış bedeni göğüsünün sert nefes alış verişi ile kasılıyordu. Kapıdaki adama doğru ilerledikçe surlarda ve etraftaki Elf okçularda Komutanın ilerleyişini izlediler. Kapıda 'Cırıldayan' bu adamın önüne geldiğinde tek ve kesin bir emir sesi duyuldu.
- Defol...
Elf okçular komutanın hareketleri karşısında donup kaldı, bir kısımı yaylarını adama doğru gererken bir kısımı oldukları yerde çakıldılar.
Ağır adımlarla kapıya doğru ilerlerken kılıcını elinden bırakmıyordu. Ter ile ıslanmış bedeni göğüsünün sert nefes alış verişi ile kasılıyordu. Kapıdaki adama doğru ilerledikçe surlarda ve etraftaki Elf okçularda Komutanın ilerleyişini izlediler. Kapıda 'Cırıldayan' bu adamın önüne geldiğinde tek ve kesin bir emir sesi duyuldu.
- Defol...
Elf okçular komutanın hareketleri karşısında donup kaldı, bir kısımı yaylarını adama doğru gererken bir kısımı oldukları yerde çakıldılar.