Frp oynarken ne hissediyorsunuz? Yoksa gerçekten oradamÄ

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bu arada FRP'Yİ Nasıl OYnuyorsunuz?
sorusunun cevabını veriyorum:

İyi oynuyoruz... Nasıl bir sorudur bu :? 8O :?
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

xxxxxx

Post by xF »

bende cevap veriyorum ben de KÃ?TÃ? oynuyorum
Ölmeden Ã?nce Vicdanınla savaş.
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
shawilwand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by shawilwand »

oynarken bu da ne dedıgın oyunları oldum olası sevmısımdır

aslında cogu frp cı arkadasım frp ye oyun denmesıne bıle kızar ama tek sorun gercekten sadece bı oyun ve boyle kabul edersek zaten oyun ıcınde kopmak mumkun olmaz.ve ben bole kabul edıom

(Hicbir kesmekesin [u]bastıramadıgı[/u] bu savascı gercekten iyi [u]bastard[/u] (pic kılıcıda derler) kullanır)
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Frp'yi nasıl oynuyorsunuz.Raistlin iyi cevap vermiş açıkça :wink: .Bence FantasyRolePlaying(belki böyle daha açık olur)kendini kaybederek gerçek dünyadan uzaklaşarak oynanmaz.O zaman herkes evine kapanıp bunu oynasın(Güzel fikir diyenler var....)Zaten ideal olarak 3 saat oynanır ve bu senin işlerini aksatacak bir süre değildir...Hissederek oynanılır ama sadece o an.Mesela paladin oynayayıp,okul müdürünü orc olarak görmek gayet vahim sonuçlar yaratabilir....
Jacta alea est.
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

yaw abi frp yi oynarken elimde değil kaptırıp gidiom anlıcaanız bi ara sinirlenip (buyuyu yapamayınca) kendi kafama falan vuruom(galiba ben piskopatım)
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
tremour
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tremour »

ben frp oynarken direk oraya baglanırım ama bazı insanlar geyik yapar rp den cıkar ozaman oynama istegim hic kalmaz ama oyle bisey olmassa yani oyunun icinden birisi oyundan cıkmassa yan evde yangın cıksa farketmem valla o derece oyunuyorum frpyi
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Ben oynarken acayip kaptırırım kendimi rüyalarıma girer, oyun sırasında ne yapacağımı falan hep düşünürüm yani oyun oynarken sadece oyun ve ben olurum.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ben o kadar kaptıramıyorum kendimi... sadece oynuyorum.. hatta en can alıcı nokta da espiri bile yapma potansiyelim var ama yapmayacak kadar da aklım... 8O valla döverler :lol:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
ThePatryn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ThePatryn »

Aslında her şey oyun ortamına bağlı eğer güzel hazırlanmış bir senaryoda işin içine girerse dış dünya ile ilgili bütün iletişimlerimi koparırım veya zaten anında kopmuş olur.Biri beni bağırarak çağırsa bile onu duymam imkansızdır.
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

ben rpk yapan birine her an kılıç saplıyabilir bi pozisyonda olurum bilmem anlatabildimmi
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

kendimi acayip kaptırıyorum. Hatta haksızlık yaptı diye oyunu ciddiye alıp Tanrıyı (DM) dövdüğüm çok olmuştur....
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Ben mi hımmm ben 5 yıldır aynı oynu oynarım karakterimle bütünleştim.Oyun sırasında onu dış dünyadabn ayırıp kendisi olarak oynatırım.
Ve bizim parti hep oyunun içinde olur.Bana bir şey olunca diğer 4 dostun gerçekten ağlarlar.
Ve Tabiki bunda DM inde farkı var ama bu oyun tam bşir takım oyunu.
Oyuncular oyunu hissetmeli DM de oyunu hissetirmeli.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

Ereshin wrote:ben rpk yapan birine her an kılıç saplıyabilir bi pozisyonda olurum bilmem anlatabildimmi
biz oynarken evdeki kesici delici bütün herşeyi yok ederiz...

yoksa onlar Elric in kara kılıcı Fırtınayaratan gibi kontrolsüz biçimde mazallah giriverirler bi yerlere...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Bizde çatal bıçaktan çok kola-kahve karışımları 2.5 luk kola şişelri herkesin yanında oluyor.4 gün akşam gündüz hiç durmadan oynadığımız bir oyun seansından bahsediyorum.

Böylece oyuna daha iyi adapte olup 5. günün sonunda kütük gibi uyuyabiliyoruz.6 günde eğer etkisinden çıkmışsak insanların arasına karışabiliyoruz :kill: :twisted:
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

zannedersem ben önce kendi karakterime alışma zamanımı yaşıyorum bu 15 dk içinde karakterimle bütünleştikten sonra açlığım da dahil olmak üzere herşeyi unutup sadece oyunu hissediyorum we bu andan itibaren dış dünyadan hemen hemen tek bir mesaj bile almıyorum sadece ben we frp oluyor işte bu nedenledir ki hem bu oyunu çok sewiyorum hem de zewk ile sıkılıp bıkmadan eğlenip düşünerek oynuyorum...
sewgiler saygılar
çok zaman geçti çok şey değişti...
Post Reply