Frp ve Teknik bilgiler
- blackscorpion
- Kullanıcı

frp ınternet uzerınden oynamaz bu bır tıyatroyu ınternet uzerınden oynamak gıbı bı sey tamam olarak belkı ıfade edemedım ama neyse
findor aslında bende bu konuda yardımcı olabılırım ama bu cok uzun surecek bı ıs ınternet uzerınden oncelık le hangı sehırde oturuyorsun hangı editıon ve hangı seting oynuyorsun , sorunlarını buraya yazarsan
atıyorum 2. edition forgetten realm masterlık sıstemı veya thaco sıtemı
bunla ılgılı elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım
findor aslında bende bu konuda yardımcı olabılırım ama bu cok uzun surecek bı ıs ınternet uzerınden oncelık le hangı sehırde oturuyorsun hangı editıon ve hangı seting oynuyorsun , sorunlarını buraya yazarsan
atıyorum 2. edition forgetten realm masterlık sıstemı veya thaco sıtemı
bunla ılgılı elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım
sanmıyorum abi yanı sadece rp yapmak dıyosan bu bır hıkaye yazmak gıbı oluyo ama tam bır oyun statusunde dıyosan o zaman da o bı9rısı bı sey dıyo oyun kuran kendı kafasındakını tasfır edecekken baskası bı sey dıyo ordan bırılerı sladırıyo bırısın kafasına buyu atıyo allaaahhh corba bır bakıyorsun forgetten realmsta ıken aragonun karsısında hobbıt koyunde falna buluyon kendını haydeee dogaclamaya sozum yok ama bu frp sayılmaz tam olarak
Vayyy anasını satayım nerden nereye yaaa şimdi işi harbiden kapmaya başladım bakalım ne oluack dahası
bırsa grubunu toparladık iyice oyunlar başladı hayırlısın olsun
bide şu druid ler hakkında kitaplar dışında bilgisi olan varya ayrıntılar felan yazarsa sevinirim...
bırsa grubunu toparladık iyice oyunlar başladı hayırlısın olsun
bide şu druid ler hakkında kitaplar dışında bilgisi olan varya ayrıntılar felan yazarsa sevinirim...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.