BURSA BURADA YAşIYOR...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

bu arada arkadaşlar biz sizlerden ayrıldıktan sonra 60s cafenin sahibini kafalamaya çalıştık bize ayrıcalık tanısın diye .adam bir denemeden yana ona göre orayı mekan belirleyip belli günlerde bize vereceği ayrıcalıklar imkanında oyun oynuya biliriz fakat ben şahsen bu cafeye pek ısınamadım. metalci takılmaya çalışan veletler var okadar :D yani biraz yeni nesilin takıldığı tipler .bilirsiniz işte.rp ortamından uzak görümlü desem çokmu seçici dvranmış olurum :D
neyse velhasıl önümüzdeki hafta içi kabul ederseniz< ve ettirebilirsem bizimkilere bizim evdede toparlana biliriz.bi şartla bende oynucam :twisted: .
tabiki ben gibi müsait olan arkadaşlarında mekan araştırması yapmasını rica ederim. en kısa zamanda görüşmek üzere "gerçi önümüzdeki haftada yoğun olucam ama "
herşey frp için !!!! :D :D :D :D :D
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

e tekrar bu arada feryat 60 s cafeden yana sanırım ama kızma bana dostum sizlere yada bizlere en layık olan ortamı seçmek için çalışıyoruz :D
Aaron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aaron »

merhaba arkadaşlar

buluşmadan sonra iş yoğunluğu nedeni ile ancak şimdi yazabiliyorum fakat bu konuda yanlız olmadığımı görmek iyi mi kötü mü karar veremedim neyse,
buluşmadan sonra edindiğim izlenimler;herkesin yeni bir oyuna başlama konusunda en az benim kadar istekli olduğu ve buna imkan yaratmak için ellerinden geleni yapmaya hazır olduğu bu beni çok sevindirdi.

bu buluşma işini neden bu kadar geciktirdik diye de düşünmeye başladım açıkçası.

eminim ki bundan sonra ki buluşmalarda bursa da bu konuya ilgi duyan bilgi ve tecrübelerini hatta maceralarını bizlerden esirgemeyecek diğer arkadaşların katılımlarıda olacaktır

konumuz hala buluşma üzerine olduğu için burada yazmaya devam edelim derim ben,önümüzdeki hafta buluşup bir oyuna başlarsak yeni bir başlık altında da onun hakkında yazışabiliriz.
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

QuelSaruk wrote:gelişmeleri buradan takip edebiliriz.okadasr çok dağıldı ki aslında forum hangisinden devam edelim dersiniz sanırım bu bölüm daha iyi ha :D
konular fazla dağılmadan takip edebilmek için buluşma organizasyonu ile ilgili olan herşeyi bu başlıktan takip edelim (birçok kişinin de bu konuda hemfikir olduğunu düşünüyorum)...

bunun haricinde Bursa'da FRP başlıklı iki konu daha var... onlardan herhangi birinden de diğer konular hakkında yazışabiliriz... (örneğin bir web sitesi olayımız vardı)...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

QuelSaruk wrote:bu arada arkadaşlar biz sizlerden ayrıldıktan sonra 60s cafenin sahibini kafalamaya çalıştık bize ayrıcalık tanısın diye .adam bir denemeden yana ona göre orayı mekan belirleyip belli günlerde bize vereceği ayrıcalıklar imkanında oyun oynuya biliriz fakat ben şahsen bu cafeye pek ısınamadım. metalci takılmaya çalışan veletler var okadar :D
Aslında bir denemekte fayda var... baktık uymadı, başka alternatifler bulmaya çalışırız... adam bize uygun bir köşede oyun oynama imkanı verecekse çevredeki gençlerin bizi rahatsız edeceğini sanmıyorum...
- Shadowrun Proverb -
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Neden 60s taraftarı olduğumu akkinika ya açıkladım...
Ve eğeriçinizi rahatlatacaksa 60s ezelden beri takıldığım bir mekan 5 defa yer değiştirdi ve ben her yeni gelen le muhabbeti kurup orda takılmaya deveam ettim...

Sanki altında yatır varmışta beni çekiyoomuş gibi...
Diğer taraftan orası benim mekanım laf atan olursa onu ben hallederim ki öle .. yiyen biri yoktur her halde...

Her neyse pazartesi diyorum çünkü çok uzadı bir yerden başlamak lazım...
Yok mu arttıran pazartesiye sat... sat... sat...tım...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

pazartesi bana uyar... iş çıkışı 18:30 gibi...
- Shadowrun Proverb -
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

akinnika wrote:
QuelSaruk wrote:bu arada arkadaşlar biz sizlerden ayrıldıktan sonra 60s cafenin sahibini kafalamaya çalıştık bize ayrıcalık tanısın diye .adam bir denemeden yana ona göre orayı mekan belirleyip belli günlerde bize vereceği ayrıcalıklar imkanında oyun oynuya biliriz fakat ben şahsen bu cafeye pek ısınamadım. metalci takılmaya çalışan veletler var okadar :D
Aslında bir denemekte fayda var... baktık uymadı, başka alternatifler bulmaya çalışırız... adam bize uygun bir köşede oyun oynama imkanı verecekse çevredeki gençlerin bizi rahatsız edeceğini sanmıyorum...
hey bende metal dinliyorum :D .küçümsediğimden filan değil yanlış anlaşılmasın.sadece yeni oturtulmaya çalışılan bir mekan gibi.e tabiki kitleside ona göre olucaktır diye düşündüm affedin beni :D feryat mekanına laf ettiğim yok canım olsa adamı kafalamaya çalışmazdım öyle değilmi.sadece yeni alternatifler yaratmaya çabalıyorum :wink: .

pazartesi bana da uydurmaya çalışcam bu arada findor bana bugün ulaşabilirmisin
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Bence buluşma tarihi ayarlansın abi bana her zaman uyar akinika pazartesi demiş AÃ?IK OYLAMAYA sunuyorum ben bunu bana uyar ya size ?:D bide ortamı germeyelim 60s büyük ihtimalle olmayacak çünkü sü yokkkkk :D :evil: hade bakalım bu arada QU'EL yavrum yok öyle hemen oyuna girmek bekle iki üç oyun kenarda acı çek :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Yaa siz gene yanlış anladınız ortamı geren yok siz başka bir yer bulun ben orda olurum akma yine 60s a takılcam bari ikisini birleştirelim diyyom ben abi ben manyak mıyım ortamı gercem pazartesi banad a uyar zaten teklifi ben yapmıştım uymsaa söölemem
Aaron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aaron »

pazartesi bana da uyar gibi gözüküyor şu an mekan alternatifimiz olmadığı için 60s a gidelim beğenmezsek yeni bir yer ararız.

www.frpbursa.com
Aaron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aaron »

ayrıca yapacağımız oyunu genel çizgilerini şimdiden belirlersek fazla zaman kaybetmeden başlayabiliriz
örneğin;2nd veya 3rd edition mı oynayacağız,hazır karakterlerle mi başlayacağız yoksa yenilerini mi oluşturacağız,kaç player olacak.....????

www.frpbursa.com
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

arkadaşlar bende uydurmaya çalışıcam ama bu kadar kısa süre içinde diğer arkadaşları topluya bilecekmiyiz.siatis ten haber varmı .bende gelebilirim 60 s cafeye ama bu gün içinde bir çok değişiklik olucakmış gibi bir his var içimde .eğer sizlere uyarsa bu buluşmayı çarşamba yada perşembeye sarkıtma imkanımız varmı yoksa çoğunluk bu akşam için sağlandımı :D akşam 4 e kadar bunu konuyu kesinleştirme imkanımız varmı dersiniz :?

ben sizlere göre hareket edicem işlerim biraz yoğunda :oops:
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

ben bu gün 60s tayım valla
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bencede başka bi akşama sarksın bu çok acele oldu ben bu akşam gelemem eğer olursa
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Post Reply