Bu konunun tartışılacak bir yanı varsa o da raistlinle fistandantilious un aynı kişi mi olduğudur.. yoksa hepimiz Raistlin Majere nin üstünlüğünü kabul ederiz sanırım.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
fizban diye bahsettiğiniz kişinin paladin olduğunu herkes biliyordur.. neden ona fizban diyorsunuz ki? ben fizban deyince pek de güçlü bir adam hayal edemiyorum
güç amacın, k
Ya kardeşim fizban oraya konurmu hiç ya o tanrıdır ya palidinenin ta kendisi ve tabikide en kadim büyücü fizbandır bunu tartışmaya bile gerek yok Fizbanın yanıda raislin kimya afedersiniz ama dünkü çocuk oluyo yani
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
kadim olduğu doğru fakat ondan daha güçlü olduğunu idda edemeyiz değil mi... kitapta anlattığını hatırlarsak raistlin onu sadece tek bir büyüyle yok etmişti.. ve hiç takmadan geri gelmişti
..
güç amacın, k
Bence de Raistlin, iki tanrıyı öldürdüğünü ki bu arada Krynn in ve daha nice bilinmeyen dünyaların yok olduğunu düşünürsek
All our power lies in both mind and body;
we employ the mind to rule,
the body rather to serve;
the one we have in common with the Gods,
the other with the brutes.
yeminer wrote:kadim olduğu doğru fakat ondan daha güçlü olduğunu idda edemeyiz değil mi... kitapta anlattığını hatırlarsak raistlin onu sadece tek bir büyüyle yok etmişti.. ve hiç takmadan geri gelmişti
..
green_eye_of_devil wrote:Ya kardeşim fizban oraya konurmu hiç ya o tanrıdır ya palidinenin ta kendisi ve tabikide en kadim büyücü fizbandır bunu tartışmaya bile gerek yok Fizbanın yanıda raislin kimya afedersiniz ama dünkü çocuk oluyo yani
raistlinin tanrı oldugu bölümleri bi daha oku istersen
Abi aslına bakarsanız oylama en güçlü büyücüyü değil en kadimini soruyor..
Raistlin demiştim ama tam okumamışım.. en kadim tabiki kaos ya da fizban dır..
kadimin eski anlamına geldiğini düşünürsek...
Ha tanrıları katmayalım derseniz.. o zamanda akla fistandantilious geliyor onun da raistlin olduğunu düşünürsek oylama yine doğru yönde ilerliyor...
güç amacın, k