DOğANIN TAPINAğI(TANRI:DRAGONFLY)(DOğA,KORUMA)
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Dışarda kalma gel yanımıza sesi oldukça hoş bir tonda içerden duyulur.
Calisin gelişini beklerken Dragonfly Hazaxaosun olduğu yerden bir iki adım uzaklaşır.
İçinden burası için ilk günki sevecenliği geçti.Hala evi olarak gördüğü bu tapıak ona hayat sevinci veriyordu.
Ve elinden gelse herkes ile paylaşacaktı.
Calisin gelişini beklerken Dragonfly Hazaxaosun olduğu yerden bir iki adım uzaklaşır.
İçinden burası için ilk günki sevecenliği geçti.Hala evi olarak gördüğü bu tapıak ona hayat sevinci veriyordu.
Ve elinden gelse herkes ile paylaşacaktı.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Bakışları Calisin eline doğru kayan Rahip Druid gülümseyerek demek bu diyarda birileri hala benim gibi selamlaşıyor diyerek elini uzatan Calisin elini tuttu.
Tabiat seni kutsasın calis dostum.Calis bir şeyler hissetti Dragonfly gülümsedi lütfen şimid avluda işim var.Sen istediğin yere geçebilirsin.
Yerdeki çimen dokusu hafif esen rüzgar ile dalgalanıyor ve tüm güzelliği ile ayaklarının altında seriliyordu Calisin.
Ã?ekinme lütfen rahatla dedi Dragonfly.
Ve arkasına dönerek artık seninle ilgilenmem lazım hazırsan başlıyorum Hazaxaos.
Ardından zemini kare taşlardan yapılmış sarmaşıklarla çevrili bir alanı gösterdi.
Sesi bir hoca gibi ciddileşerek işte orada gerekli eğitimi alacaksın.Ve yürümeye başladı.
Bir iki adımdan sonra durdu ve yere birşeyler çizdi işi bitip yerden kalkarken aynı anda kare taşlardan bir kaçıda yerden bir masa boyu yükseldi.
Aralıkları farklı bir ayağın basabileceği kadar büyük taşların birisine yaslanarak işte başlıyoruz.
şimdi birisinin üstüne çık ve dengeni göreyim sonra devam edicez.
Tabiat seni kutsasın calis dostum.Calis bir şeyler hissetti Dragonfly gülümsedi lütfen şimid avluda işim var.Sen istediğin yere geçebilirsin.
Yerdeki çimen dokusu hafif esen rüzgar ile dalgalanıyor ve tüm güzelliği ile ayaklarının altında seriliyordu Calisin.
Ã?ekinme lütfen rahatla dedi Dragonfly.
Ve arkasına dönerek artık seninle ilgilenmem lazım hazırsan başlıyorum Hazaxaos.
Ardından zemini kare taşlardan yapılmış sarmaşıklarla çevrili bir alanı gösterdi.
Sesi bir hoca gibi ciddileşerek işte orada gerekli eğitimi alacaksın.Ve yürümeye başladı.
Bir iki adımdan sonra durdu ve yere birşeyler çizdi işi bitip yerden kalkarken aynı anda kare taşlardan bir kaçıda yerden bir masa boyu yükseldi.
Aralıkları farklı bir ayağın basabileceği kadar büyük taşların birisine yaslanarak işte başlıyoruz.
şimdi birisinin üstüne çık ve dengeni göreyim sonra devam edicez.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
(RP DIşI: betonu nerden buldun be hocamcalis wrote: tek yapmak istediğim betonarme binalardan uzakdurup doğa ile baş başa durmaktı
Dura'nın yüzünde küçük bir tebessüm oluştu bir an için... bir kaç denemeden sonra konsantre olamadığını farketti...
derin bir nefes aldı... bu sefer çok daha derinden ve uzun süreli bir "ooooomm" çekerek zihnini meditasyona yoğunlaştırdı...
zihninde bir resim belirmeye başladı sonra... ona yoğunlaştı... resim şu an için oldukça bulanıktı... siyah bir zemin üzerinde bulanık bir sis... tüm dikkatini zihnindeki bu imgede topladı... gözleri yarı kapalı oturmaktaydı zeminde...
az önce, bir an için gözlerini açtığında etrafındaki entangle duvarı farketmiş ve memnuniyetle gülümsemişti..
Aurë entuluva...!!
"Ama eklemeyi unuttuum bişi daha var."Ellerleriyle bazı hareketler yapmaya başlar."Büyülerimiden bazıları hala aklımda."yaptığı haraketlere kulağa hoşgelen bir sesle sözler eklemeye başladı.Ellerinde yine ışıklar belirmeye başladı.Sözlerin sesi yükseldikçe elindeki hafif ışıın rengi güçlendi,kırmızı-sarı bir ton almaya başladı
sonunda sözlerin bitmesiyle bir futbol topu büyüküğündeki bir alev küresi gökyüzüne dooru Hazaxaosda aşağıya dooru uçtu.Yerden perişan bir şekilde kalkarak:"Bak unutmamışım diil mi?"
sonunda sözlerin bitmesiyle bir futbol topu büyüküğündeki bir alev küresi gökyüzüne dooru Hazaxaosda aşağıya dooru uçtu.Yerden perişan bir şekilde kalkarak:"Bak unutmamışım diil mi?"
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
Thlyrotel durgundu, içinde derin bir boşluk vardı ve bu boşluğu Lord Dragonfire ile kapatabileceğini ummuştu... ama yanılmıştı.
Elf ranger dalgın dalgın yürürken ormanın bu bölümünün değişmiş olduğunu farketti, şaşırmıştı çünkü bu değişiklik her neyse ormana zarar vermemişti.
Tüm merakını giderecek görüntüyü bir iki dakika sonra gördü elf, sonunda o işe yaramazlık hissinden kurtulabilecekti çünkü hizmetini sunabileceği bir yer bulduğuna inanıyordu, doğanın tapınağı tüm görkemiyle karşısında duruyordu...
Sonunda evini bulduğuna inanan elf tapınağa doğru yürümeye başladı...
Elf ranger dalgın dalgın yürürken ormanın bu bölümünün değişmiş olduğunu farketti, şaşırmıştı çünkü bu değişiklik her neyse ormana zarar vermemişti.
Tüm merakını giderecek görüntüyü bir iki dakika sonra gördü elf, sonunda o işe yaramazlık hissinden kurtulabilecekti çünkü hizmetini sunabileceği bir yer bulduğuna inanıyordu, doğanın tapınağı tüm görkemiyle karşısında duruyordu...
Sonunda evini bulduğuna inanan elf tapınağa doğru yürümeye başladı...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Hazaxaosa doğru bakarken Calis tabiki burada istediğin gibi dinlenebilirsin. Rahatsızlık vermedin aksine beni buraya gelmekle mutlu ettin lütfen şimdi rahatına bak dedi ve sözleri bittiğinde hazaxaosun büyü sözlei ile yukarı baktı ve bir saniye içinde yerde önünde yatan Hazaxaosa hımmm biraz acelecisin galiba ne dersin şimdi
Yaslandığı taş sütündan ayrılarak Hazaxaosa bazı şayler için durgun olnman lazım bilyorum heyecanlısın ama bunu kontrolm etmen gerekli.şimdi lütfen sütuna çık ve bir şey yapmadan benim sözlerimi bekle.Sonra yukarı bakar tavandaki yanık izini görür.Yaptğın alevli küre (fire ball deği Flaming Sphere) nelere sebep verdi bak diyerek eli ile yukarıyı gösterir.Biraz siniirli biraz mutlu olamkla bereber yüzündeki gülümseme şekil değiştirir.şimdi oraya çık ve beni bekle diyerek sütünlardan oluşan eğitim alanın dan avlunun ortasına doğru ilerler.
Yaslandığı taş sütündan ayrılarak Hazaxaosa bazı şayler için durgun olnman lazım bilyorum heyecanlısın ama bunu kontrolm etmen gerekli.şimdi lütfen sütuna çık ve bir şey yapmadan benim sözlerimi bekle.Sonra yukarı bakar tavandaki yanık izini görür.Yaptğın alevli küre (fire ball deği Flaming Sphere) nelere sebep verdi bak diyerek eli ile yukarıyı gösterir.Biraz siniirli biraz mutlu olamkla bereber yüzündeki gülümseme şekil değiştirir.şimdi oraya çık ve beni bekle diyerek sütünlardan oluşan eğitim alanın dan avlunun ortasına doğru ilerler.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Rahip alanın çok kalabalık olduğunu fark ettiğinde Calisin daha iyi medite olabileceği yeri göstermek için ona bakar.Eli ile başka bir varlığı göstererk Duranın yanında rahat edebilirisin Calis lütfen şimid keyfine bak.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı