Krynn Büyücüleri Hakkında

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Krynn Büyücüleri Hakkında

Post by tifileray »

Arkadaşlar farkettiniz mi raistlin aslında kara cübbe giydikten sonra solinariye deil de takhisise tapıyor.(ya da bana öyle geldi)Bunun nedeni nedir?

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Raistlin le ilgili

Post by tifileray »

tifileray wrote:Arkadaşlar farkettiniz mi raistlin aslında kara cübbe giydikten sonra solinariye deil de takhisise tapıyor.(ya da bana öyle geldi)Bunun nedeni nedir?
Pardon solinari demişim lunitari olcak

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

abi onun asıl nedeni takhissin güvenini kazanıp güclenip takhisisi yenip tanrı olmaktır :D
gregorian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gregorian »

DL'de büyücünün giymiş olduğu cübbe eğilimini ve büyü gücünü aldığı tanrıyı/Ayı simgeler.Bir büyücü hem iyi olup hem de siyah cübbe giyemez öyleki Nuitari'yi (yani siyah ayı) sadece siyah cübbeliler görebilir.

Tifileray senin soruna gelince, Raistlin'in siyah cübbe giyip Nuitari'ye tapmasının nedeni; eğiliminin kayması/değişmesinin sonucudur, ki Nuitari ve Thakhisis aynı şey değildir..
The Twilight Is My Robe...
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

nuitari takhisisin oğludur
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Dl

Post by haplo25 »

Ewt Takhisisi kandırıp güölenip tanrı olmaya çalışmıştır eğer Caramon geleceği değiştirmemiş olsaydı başarılıda olmuştu
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

burada müdahale etmek istiyorum... geleceği karamon tek başına değiştirmedi. eğer raistlin steseydi yine de tanrı olabilirdi. caramon sadece vaz geçmeye ikna etti.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
blackscorpion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blackscorpion »

şimdi raistlin tanrı olduktan sonra herşeyi yoketmiyo mu sonra cehhennemde o yaratıkla savaşırken caramon'u duyup pişman olup kendini yaratığa bırakmıyo muydu?
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

yok abicim...biraz yanlış bilgi almışsın. raistlin gerçek anlamda asla tanrı olmadı.

caramon ona tanrılık için savaşırsa tanrı olacağını ve bütün krynn de yanlız kalacağını anlattı ve raist i ikna etti. raistlin de bu sevda dan vazgeçti.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
blackscorpion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blackscorpion »

yani raistlin orda ölmüyo
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

Caramonun iknası ile değil Raistlin kendisi de olacakları anladı. Yoksa takmazdı kardeşini falan. Hırsının kör ettiği gözler orda açıldı...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Evet Raistlin orda ölmüyor, Caramon geleceğe gittiği için Raistlin'in tanrı olduğu dünyanın nasıl bir dünya olduğunu görüyor ve cehennemde Raistlinle karşılaştıklarında büyücü Caramon'un zihnindeki bu görüntülere bakıyor sonrada tanrı olmaktan vazgeçip cehennemde ömür boyu işkence çekmeye razı oluyor.
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Raistlin le ilgili

Post by Blasted »

tifileray wrote:Arkadaşlar farkettiniz mi raistlin aslında kara cübbe giydikten sonra solinariye deil de takhisise tapıyor.(ya da bana öyle geldi)Bunun nedeni nedir?

Burada Raistlin Takhisis'i kullanıyor Gücüne kavuşmak için o yoldan gitmesi gerekiyor ancak bu şekilde karanlıklar kraliçesine meyden okuyor. Raistlin'in ilk başta Al cübbe giymesinin nedeni ki Fistandantilus da başta al cübbe giymiştir. Bu şekilde Büyünün her iki tarafındanda yararlanmışlar ve bu şekilde o güce ulaşabilmişlerdir.
"For Blood And Honor"
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

dl

Post by haplo25 »

Al cübbe giymesinin daha önce Fistin al cübbe giymesiyle alakası yok. Fist onun ruhunu sınavda ele geçirdiği için Par Salian Raistin ne iyilik ne de kötülük yolunda olmadığını gördü. O yüzden tarafsız yaptı. Hem Raist asla Takhisis e tapmıo hep Nitariye tapıo Dalamar gibi. Bu yzden Takhisis nefret edio Raist ten
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

Ben zaten alakası var demedim ben benzetmemi ve yararlarını söyledim... Fistandantilus Raistlin'in ruhunu sınavda elegeçirmiyor onunla bir anlaşma yapıor.. Raistlin kötülüğü seçmiyor Demiş olduğum gibi Güce kavuşabilmesi için o yoldan gitmesi gerekiyor. Zaten Takhisis'i yok etmeyi planlıyor böyle bir durum da o tanrıya taparmıydınız ? Dalamar'da bi Darkelf ve gücün hangi tarafta olduğunu görmüş bu yuzden seçmiş Kara cübbeyi..
"For Blood And Honor"
Post Reply