Tek Yüzük.....

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Cyan Bloodbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cyan Bloodbane »

Ivellius
evet şimdi aklıma geldi Sağol baya bi zaman önce okudugum için unuttum :)
Yüzügün hangi maddeden yapıldıgını bilmiyorum..Orta dünyada değişik mataryeller olabilir ama Sauronun Kendi gücünden bişeyler kattıgı kesin..Yoksa onu bu kadar istemezdi..
I cry.when angels deserved to die
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

Sauron yüzüğü döverken diğer 3 güç yüzüğüne hükmede bilmek için kendi güçünden kattımıştır yüzüğe. Sauron bir Mia'dır ve Valar gibi bir bedenleri yoktur ama beden oluştura bilirler. Sauron'un yüzüğü aramasının 1. nedeni 3 güç yüzüğüne hükmetmek için değil gücünün bir kısmı yüzükte hapsolmuş olduğu için bir vücüt şekline bürünemiyor. Yani yüzüğün büyülüp küçülmesi yüzüğe aktardığı gücünden kaynaklanıyor olabilir. Hangi madenden de yapıldığını bilemiyorum.. :)
"For Blood And Honor"
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yav bi de sauron yüzüğü alsa nasıl takacak parmağı yok ki??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Üstünde ne yazdığı bizim ilgimizi çaksede asıl önemli olan bu kadar büyük bir gücün küçücük bir yüzüğe konmasıdır...
Günümüzde bu kadar büyük bir güç atom enerjisi olarak kullanılıyor,ve küçük bir elektrondan bir şehrin yarısı ayınlatılabiliyor...
Sauron:Atom mühendisi
Tayflar:Araştırmacı asistanlar
Frodo:Kurye
Ak Gandalf:Endüstri mühendisi (ve casusu)
Gri Gandalf:hodo hodo mühendisi
Elfler:Mühendis ordusu
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

abi naaptınınız berbat ettiniz bütün lotr gizemini fantaziyi :???:
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Haklısın gerçeken de lotr gizemi berbat olmuş ama komik de olmuş, gülümsetiyor.

En basit kısmı gibi ya ben en çok Frodo: Kurye kısmını sevdim. :D
Taşlar unutana dek...
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

Firble wrote:Yav bi de sauron yüzüğü alsa nasıl takacak parmağı yok ki??
abi git onuda Tolkien'e sor :D heralde manyetik bir alan oluşturarak yüzükteki zaten kendi gücü o gücüde o şekilde kontrol edebilir. : :P
&quot;For Blood And Honor&quot;
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Bence yüzüğü de kullanarak kendine bir vücut yarattıktan sonra takacaktır, vücut oluşana kadar yüzüğün o kırmızı çemberin yakınında bir yerde olması yeterlidir. Yalnız Sauron'un vücut kazanmasının ne önemi var hala tam anlayabilmiş değilim. Vücutluyken bir kere yenilmiş nasıl olsa. Sonradan vücutsuz halinden bile korkuyorlar, gerçi vücutsuz halin korkulacak bir yanını da göremedim ama.
Taşlar unutana dek...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Bizim bir FRP'ci arkadaş var böyle parmakları full yüzük dolu şovalye normal LOTR yüzükleri fln. Adamın ellerine bakınca şöyle kitapalrdan fırlamış zannediyorsunuz. Adama şunu ne kadara aldın diyorum 42 milyon fln diyo. Tüm parayı yüzüğe yatırıyo adam. Hatta bir keresinde (oyuncunun el kitabı yeni çıktığı zaman) adama oyuncunun el kitabını alıp almadığını sordum. Adam bana " yok yaa tam almaya gidiyodumi yolda çok güzel yüzükler sata bir yer gördüm yüzükleri topladım para kalmadı" dedi bana. O derece manyaq yani...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

euheueh değişik bişe Bende Goldaş'tan Lort'nin yüzüğünü alabilirim kafaya taktım walla :D
&quot;For Blood And Honor&quot;
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

gümüşü ilk çıktığında 100 milyon, altını da 390 filandı... stokları eritmek için ucuzlattı...bildiğim kadarı ile devamı gelmeyecek zaten mağazadan sorarsanız her boyuttaki bulunmuyor, genişletilemeyen bir yüzül olduğu için de benim gibi dolma parmaklılar ancak frodo özentisi boyuna takabiliyorlar..maalesef...ondan ben almadım... şu adna gümüşü 60 milyona inmiş, bayaa ucuz derim üstndeki işcilik göz önünde tutulursa
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Palisdan wrote:Bence yüzüğü de kullanarak kendine bir vücut yarattıktan sonra takacaktır, vücut oluşana kadar yüzüğün o kırmızı çemberin yakınında bir yerde olması yeterlidir. Yalnız Sauron'un vücut kazanmasının ne önemi var hala tam anlayabilmiş değilim. Vücutluyken bir kere yenilmiş nasıl olsa. Sonradan vücutsuz halinden bile korkuyorlar, gerçi vücutsuz halin korkulacak bir yanını da göremedim ama.
Sauron yüzüğe ve dolayısıyla gücüne tam olarak kavuşamadığı için bir beden olarak bulunamıyor aslında bir bedeni var ve bedenine kavuşması demek tüm gücüne kavuştuğu anlamına geliyor.
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Sauron İkinci Ã?ağ'ın ortalarında yüzüğü tamamladı ve ORta Dünya'da hakimiyetini ilan etti. Bu zamanlarda kendini 'İnsanların Hükümdarı' diye adlandırıyordu. O dönemde kibirleri hızla büyüyen Numenorean'lar şöyle düşündüler: 'Eğer İnsanlar'ın bir kralı olacaksa, bu tabi ki bizim kralımız olacaktır!' Ve büyük bir donanmayla Orta Dünya'ya indiler. O zaman kuvvetlerinin doruğundaydılar ve sancakları altında ORta Dünya'ya ayak bastıklarında o kadar görkemlilerdi ki; Sauron savaşta onları yenemeyeceğini anlayıp, Numenor Kralı'nın önünde eğildi ve Numenor'a ggitti. Orada Kral'ı etkileyip çeşitli süreçlerden sonra Numenor'un yıkılışını hazırladı. Fakat Numenor'dan tek ayrılan Elendil ve Oğulları değildi... Numenor yıkılırken Sauron o güzel suretine sonsuza dek veda ederek Orta Dünya'ya ve Barad-dur'a döndü. Artık Orta Dünya'daki hakimiyetine engel olacak hiçbir şey yoktu...
Elendil ve Oğulları Orta Dünya'ya geldiler. Gondor ve Anor Krallıklarını kurdular. Ve Sauron tehditi arttığında Son İttifak kuruldu. Tüm halklar ikiye bölündü; sadece Elfler bir bütün halinde Sauron'un karşısındaydılar. Az da olsa bir miktar cüce Sauron'un saflarındaydı, fakat Durin halkı kudretli öfkeleriyle onun karşısındaydı. Tıpkı cesur Numenorean'lar gibi. Sauron Meydan Savaşı'nı kaybetti ve Barad-dur kuşatıldı. Yedi yıllık kuşatmayı yarmak için Sauron sayısız huruçlar düzenledi ve en sonunda kendi çıktı. Elf Kralı Gil-galad ve Numenor'lu Elendil ile dövüştü. Bu kavga sonucu Gil-galad ve Elendil katledildi -tıpkı o ana dek katlolan sayısız Elf, İnsan ve Cüce gibi- fakat Sauron da yenilmişti. Isildur babasının kılıcıyla düşmüş olan Sauron'un elinden yüzüğü kendi için aldı ve onu yoketmeyi reddetti! 'Bunu babamın ve kardeşimin kan pahası olarak ben alıyorum!' demişti... Sauron yenilmişti ve Barad-dur yıkılmıştı. Fakat yüzüğün kudretiyle yapıldığından yıkılamamıştı. Böyle sona erdi Orta Dünya'nın II. Ã?ağı...
Sauron'un tekrar vücut bulabilmesi ve tüm gücüne ulaşabilmesi için yüzüğe ihtiyacı vardı. Fakat yine de gücü çok fazla idi. Zira Elfler'in Zamanı geçmişti. Aynı şekilde cüceler de, kendilerini madenlerine kapatmışlardı. Anor Krallığı yıkılmış ve Gondor eski günlerin ihtişamından uzaklaşmıştı. Başka bir ittifak olamazdı! Dolayısıyla Sauron'u yok etmenin tek yolu yüzüğü yok etmekti...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

fingolfin wrote:Sıradan altın bir yüzük gibi görünüyor, fakat Sauron'un içine neler kattığını kim bilebilir?
Sence sıradan bir yüzük gibi mi görünüyor. buna sadece gülerim :lol:
Only God can Judge me!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

valla küçük müçük ama ne işler görüyor goldaşla bi yetkili ile görüştüm adamlar baya kasmışlar isterseniz bi ara attığı mailleri göndereyim burayada iyi olmuş yane güzel yüzük..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Post Reply