DOğANIN TAPINAğI(TANRI:DRAGONFLY)(DOğA,KORUMA)
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Karşısındaki varlığın gözlerinin kısıldığını farketmiştir Dragonfly.Tahmin ettiği gibi bu diyarlarda kendisini henüz tanımayan bir varlığın böyle davranma nedeni tek bir şey olabilirdi.
Kendini tanıtan varlığın sözlerini dikkatle dinleyen Rahip Druid aynı dili kullanarak.
Hımmm aklınız size ne diyor bilemiyorum,ama benim burda bu tapınağın önünde olmam bana ilk nefesimi veren tabiatın sayesindedir.Onun için ben ne olursam olayım her zaman tabiatın üstün ruhuna sadık kalacağım.Eğer bu ise aklınızı karıştıran size anlatıcak bir çok şeyim var.
şimid lütfen sizi misafir etmeme izin verin belkide bana karşı olan göz kapaklarınızın arkasındaki düşünceli gözlerinizi rahatlatır.
Buraya girmen için kaosun inananlarından olman gerekmez.Burası benim diyara geldiğimde inşa ettirdiğim tabiatın tapınağı.
şimid lütfen içeri girin diyerek kapıyı işaret eder.
Kendini tanıtan varlığın sözlerini dikkatle dinleyen Rahip Druid aynı dili kullanarak.
Hımmm aklınız size ne diyor bilemiyorum,ama benim burda bu tapınağın önünde olmam bana ilk nefesimi veren tabiatın sayesindedir.Onun için ben ne olursam olayım her zaman tabiatın üstün ruhuna sadık kalacağım.Eğer bu ise aklınızı karıştıran size anlatıcak bir çok şeyim var.
şimid lütfen sizi misafir etmeme izin verin belkide bana karşı olan göz kapaklarınızın arkasındaki düşünceli gözlerinizi rahatlatır.
Buraya girmen için kaosun inananlarından olman gerekmez.Burası benim diyara geldiğimde inşa ettirdiğim tabiatın tapınağı.
şimid lütfen içeri girin diyerek kapıyı işaret eder.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
ortak lisanda teşekkür ederek rahibi izler... içeri girmeden, sırtında kemerle asılı duran kını ve sadağı çıkararak eline alır. kapıdan adımını içeri atarken cloak'ın başlığını çıkarır yavaşça... yüzünde yara izi yoktur... saçları ve sakalı kazınmış, derin kahverengi gözleri ile genç bir adamdır kapıdan içeri giren... temiz yüzünde bilgelik ve saflığın şarkısı okunmaktadır... hafif bir tebessümle bakmaktadır etrafına... sessizce ilerler tapınakta...
Aurë entuluva...!!
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Tapınağın girişindeki bekleyen Hazaxaos Sesizce beklerken dragonflyın eliyle beraber içeri doğru hareketlenir.
Dura arkadan gelirken dışardaki hava ile içerdeki havanın farklı olduğunu anlayacaktır biraz sonra.İçerdeki çiçek kokuları ve su sesi hemen dikkat çeker.Avlu tamamen dış ortamdan ayrılmış ve başlı başına bir tabiat bahçesi halindedir.
Hazaxaos ve Dura burası sizin eviniz sayılır.Ne zaman yorulur yada sıkılırsanız her zaman sizi burda bekliyor olucam.
Burada istekleriniz yerine getirilecek ve diyardaki söz hakkınız daha da artacaktır.
şimdi Dura Tharel sen tanrının yolcusu istediğin kadar dinlenebilirsin.
Hazaxaos ile ben burda yanında çalışıcağız.
Dura arkadan gelirken dışardaki hava ile içerdeki havanın farklı olduğunu anlayacaktır biraz sonra.İçerdeki çiçek kokuları ve su sesi hemen dikkat çeker.Avlu tamamen dış ortamdan ayrılmış ve başlı başına bir tabiat bahçesi halindedir.
Hazaxaos ve Dura burası sizin eviniz sayılır.Ne zaman yorulur yada sıkılırsanız her zaman sizi burda bekliyor olucam.
Burada istekleriniz yerine getirilecek ve diyardaki söz hakkınız daha da artacaktır.
şimdi Dura Tharel sen tanrının yolcusu istediğin kadar dinlenebilirsin.
Hazaxaos ile ben burda yanında çalışıcağız.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
saygıyla eğilerek teşekkür eder Dura... bir köşeye çekilerek bağdaş kurar ve oturur... elindeki sadağı, yayı ve kılıcı yanına koyar yavaşça... hareketleri bir ritüeli andırmaktadır...
sonra staff'ını önüne çapraz bir şekilde yerleştirir... dik bir şekilde oturur ve ellerini karnının altında birleştirerek konsantrasyonuna başlar... inlemeyi andıran bir "ommm" sesi üç kez yankılanır... her birinin ardından, dışarıdan gelen uzun bir kurt uluması ve sonra sessizlik...
saatler süren bir sessizlik...
sonra staff'ını önüne çapraz bir şekilde yerleştirir... dik bir şekilde oturur ve ellerini karnının altında birleştirerek konsantrasyonuna başlar... inlemeyi andıran bir "ommm" sesi üç kez yankılanır... her birinin ardından, dışarıdan gelen uzun bir kurt uluması ve sonra sessizlik...
saatler süren bir sessizlik...
Aurë entuluva...!!
doğanın böle güzel bi yapısını görmek Konrad'ı heyecanlandırdı. Yıllarca doğada yaşamış biri olarak onun çok yardımını görmüştü ve bunun karşılığını ödemek için hazırdı, belkide huzur bulabileceği bir yerdi burası, deişik bi havası olduu dışardan bile anlaşılabiliordu. Kapının önüne geldi ve içeri girip bi saygısızlık yapmamak için girişte bekledi ve içeriye seslenmeye başladı...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Ã?nce sana öğreteceğim büyüleri söyleyeyim sonrada bunları sırası ile öğreticem.Hazaxaos wrote:"Efendim çalışmaya nasıl başlıyacağız?"Hazaxaos merakla dragonfly'a baktı."Ben
en son büyü çalışalı iki yılı geçiyor.Nasıl yapıldığını unuttum."
RPDIşI:Harbiden nasıl yapcaz büyü çalışmasını??
RP Dş: Olur olur büyü öğrenme kolay ama uzun bir iştir.Sadece rpni sağlam yap.
Sana ağaçgezen,alev fırtınası,öldüren parmak,kasırga,şifa,yanan küre,metal ısıt büyülerini öğretecektim değilmi.Hımmm önce şİFA dan başlayalım.
Hazırmısın???
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Karşısında öylece ama ama diyen gözlerle bakan Hazaxaos a gülerek bakan Dragonfly.Tamam tamam bu kadar zor bir şey değil senn için inan çok kolay olucak.şimdi önce bana şu soruların cevabını sırası ile ver.
1_Sen kimsin ve nesin.
2_Büyü gücünü nerden alırsın.
3_Neye inanırsın.
1_Sen kimsin ve nesin.
2_Büyü gücünü nerden alırsın.
3_Neye inanırsın.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
"Hazırım."Hazaxaos şevkle."Galiba birşeyler hatırlıyorum."Eliyle bir hareket yapar
"Galiba şööle başlıodu.Sonra elimi çevirince..."elini kapattı."...Ve sonra şunları söylüyorduk..."Bir şeyler mırıldanmaya başlar.Aniden elinde bir ışık belirmeye başlar.Işık gittikçe güçlenmektedir ama aniden sözlerde tereddüt etti.Hafif bir müzik gibi gelen büyünün sözlerindeki ahenk bozuldu elindeki ışık aniden söndü.
Utangaçlıkla gülümsedi."Galiba baştan öğrensem iii olucak."
"Galiba şööle başlıodu.Sonra elimi çevirince..."elini kapattı."...Ve sonra şunları söylüyorduk..."Bir şeyler mırıldanmaya başlar.Aniden elinde bir ışık belirmeye başlar.Işık gittikçe güçlenmektedir ama aniden sözlerde tereddüt etti.Hafif bir müzik gibi gelen büyünün sözlerindeki ahenk bozuldu elindeki ışık aniden söndü.
Utangaçlıkla gülümsedi."Galiba baştan öğrensem iii olucak."
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
calis wrote:Tapınağın önünde bir sülüet belirir bu elf büyücü calis dir . Calis tapınağın içine girer.Kendisi ne bir kolcu nede bir druid dir .Fakat elf olduğu için tabiat ona çok çekcii geliordu.Tapınağa adımını attığında kendisi ile ilgilenecek olan birisini bekler
Hazaxaosla ilgilenirken tapınaktaki değişiklik yüzüne yansımıştır zira kapıdaki varlık ona kapı nöbetçileri tarafından bildirilmiştir.Belliki burası çok kalabalık olucaktı.Etrafına baktı Dura yı gördü orada kendi ile yapayanlız medite oluyordu,onun rahatsız olmaması için bir kaç kelime mırıldandı etrafına sarmaşıklardan bir çardak belirdi.İçinden umarım burda rahat edersin der.
Bir anda arkasındaki ışığın sıcaklığını hisseder.Arkasına dönerken bak seeen demekki bir şeyler biliyorsun ama önce sorularıma cevap ver bakayım.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
"Adım Hazaxaos sizinde bildiğiniz gibi soyadım yoktur.Beni dağ druidlerinden biri
olan Di'narrel ben bekken buldu büyüttü...ve eğitti.Büyü gücümü doğadan ve ken-
dimden alırım.Bir tanrıya inanmam.Eskiden sürekli tanrıları ve tapınakları inceldim.Bazılarına katıldım...iyisine,kötüsüne.Ama bence asıl gücümüz tanrımız yerine içimizdedir.Ã?evremizdedir...ve düşüncelerimizde."
RPDIşI:Umarım 'Büyü gücünü nerden alırsın'die sorarken bunu kastetmişsindir.
olan Di'narrel ben bekken buldu büyüttü...ve eğitti.Büyü gücümü doğadan ve ken-
dimden alırım.Bir tanrıya inanmam.Eskiden sürekli tanrıları ve tapınakları inceldim.Bazılarına katıldım...iyisine,kötüsüne.Ama bence asıl gücümüz tanrımız yerine içimizdedir.Ã?evremizdedir...ve düşüncelerimizde."
RPDIşI:Umarım 'Büyü gücünü nerden alırsın'die sorarken bunu kastetmişsindir.
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
sessizlik... etrafında olanları hissetmek ama müdahale etmemek... çünkü başka bir yerdedir ruh... bedenin dışında, bilgeliğin pınarında yıkanmaktadır... yürümektedir uçsuz çayırlarda, sonsuz bozkırlarda, öldürücü çöllerde, ulu ormanlarda, dipsiz denizlerde... ona bakan biri, orada oturan ve gözlerini kapatan bir beden görse de...
sessizlik... sessizlik... saatlerce...
sessizlik... sessizlik... saatlerce...
Aurë entuluva...!!
Calis tapınağın girişinde beklerken içinde bi duygu belirir.Calis
-burada birileri büyü yapıor der
Calis bi şeyler mırıldanır ve
-buranın rahibine sesleniyorum,yüce rahip burada bekliorum istediğiniz zaman işiniz bittiğinde benle ilgilene bilirsiniz.
bu ses bütün tapınakta yankılanır.Calis beklemeye başlar bu belki günler süre bilirdi fakat sabırla bekledi.
-burada birileri büyü yapıor der
Calis bi şeyler mırıldanır ve
-buranın rahibine sesleniyorum,yüce rahip burada bekliorum istediğiniz zaman işiniz bittiğinde benle ilgilene bilirsiniz.
bu ses bütün tapınakta yankılanır.Calis beklemeye başlar bu belki günler süre bilirdi fakat sabırla bekledi.
No one hears him cry so he turns to evil...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Hazaxaosun cevabını dinlerken.
Dışardaki varlığın seslenişini duyuyorum.bana bir dakika izin verimisin.
Kapıya doğru bakarak onu içeri alın dostlarım der.
Dışarda kapının iki yanında bekleyen ağaç efendileri ağır hareketlerle kapıyı açarlar.İçerdeki hava bir anlığına Calisin yüzüne çarpar.
Dışardaki varlığın seslenişini duyuyorum.bana bir dakika izin verimisin.
Kapıya doğru bakarak onu içeri alın dostlarım der.
Dışarda kapının iki yanında bekleyen ağaç efendileri ağır hareketlerle kapıyı açarlar.İçerdeki hava bir anlığına Calisin yüzüne çarpar.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı