ZAMANIN KARARGAHI
Zorin ve Lysana'a baktı Unholy. Dikkatle ikilinin hareketlerini inceledi ve ellerindeki silahlara baktı. Sesi yaprakları titreterek yayıldı.
- şimdi karşı karşıya geçin ve dövüşün...
- şimdi karşı karşıya geçin ve dövüşün...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
terettüdlü bir şekilde komutana baktı sonra zorin e baktı ilk düellosunuda şimdi yapıcaktı Zorinin Elindeki keskin kılıcı süzdü morninstar ı iki elliyle tuttu zorin ona beklemediği bi anda hamle yaparsa morningstar ı savurucak biçimde konuma geçti gücü kollarında birikmeliydi silahını savurmak için iyi bir güç gerekiyordu
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
Levian, olan biteni şaşkın gözlerle izliyordu. Zira Unholy birden bire bir eğitim dövüşü başlatılmasını emretti. Bu, Levian'ı heyecanlandırdı. Zira ilk defa bir eğitim dövüşü izleyecekti. Ayrıca birbirlerini yaralama olasılığıda vardı. Dolayısıyla ölümcül bir hata affedilemezdi. Bedeli bir can olabilirdi...
Ayrıca Unholy ona henüz bir cevap vermemişti. Acaba onu istemiyormuydu? Yoksa önce dövüşü izletecek ve ardından onun samimiyetinimi ölçecekti? Ya da bütün bunlar, sen buraya ait değilsin mesajı mıydı? Unholy'ye üsteleyip sormaya cesaret edemiyordu. İçindeki huzursuz duyguları bastırıp eğitim dövüşünü izlemeye karar verdi. Her ne kadar eğitim dövüşü olsada, ikisininde tek parça kalma garantisi yoktu. Zira sıradan bir duello olmayacağı kesindi...
Ayrıca Unholy ona henüz bir cevap vermemişti. Acaba onu istemiyormuydu? Yoksa önce dövüşü izletecek ve ardından onun samimiyetinimi ölçecekti? Ya da bütün bunlar, sen buraya ait değilsin mesajı mıydı? Unholy'ye üsteleyip sormaya cesaret edemiyordu. İçindeki huzursuz duyguları bastırıp eğitim dövüşünü izlemeye karar verdi. Her ne kadar eğitim dövüşü olsada, ikisininde tek parça kalma garantisi yoktu. Zira sıradan bir duello olmayacağı kesindi...
Unholy Zorin ve Lysana'ı izlerken bir an gözü Levian'ın üzerine odaklandı. Kılıcların bulunduğu yerden bir kılıç aldı. Kısa keskin ve eğimli bir kılıçtı. Levian'ın önüne doğru attı kılıcı, dikkatle adama baktı.
- Sende alana geç ve hazır ol...
- Sende alana geç ve hazır ol...
Levian'ın, komutanın O'na emir vermesiyle beraber şaşkınlığı 2 katına çıkmıştı. Komutan O'na kılıcı almasını ve başlayacak dövüşte yer almasını emrediyordu. Yoksa komutanlamı karşılaşacaktı? Komutana bakar bir halde kılıcı yerden aldı. Daha önce kullandığı kılıca benzemiyordu. Bu biraz daha farklıydı, daha çok bir palaya benziyordu, galiba adını duyduğu pala bu gibi birşey olsa gerekti...
Ã?ğrendiği bir kaç hareketi yapmayı denedi. Sanki bu kılıç dahada dengeliydi. Zira hareketlerini yapması kolay oldu. Fakat içindeki heyecanı bir türlü atamıyordu. Alandaki yerine geçti. Gerisi komutanın emrine kalmıştı...
Ã?ğrendiği bir kaç hareketi yapmayı denedi. Sanki bu kılıç dahada dengeliydi. Zira hareketlerini yapması kolay oldu. Fakat içindeki heyecanı bir türlü atamıyordu. Alandaki yerine geçti. Gerisi komutanın emrine kalmıştı...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya,dikkatlice alanı inceledi içeride bir kaç kişi vardı,oysa hiçbirini tanımıyordu.Sert görünüşlü bir tanesi ise farklı duruyordu sanırım komutan o olmalıydı..Ona gitmeliydi o sorularına cevap vermeliydi....Ona doğru gitti.Ve:
-Selam,savaşçı.Ben buraya Dragonfire'nin bir inananı olarak geldim ve savaşçı olmak istiyorum.Ama bildiğiniz savaşçılardan değil...Bir Assasin olmak istiyorum....dedi.
-Selam,savaşçı.Ben buraya Dragonfire'nin bir inananı olarak geldim ve savaşçı olmak istiyorum.Ama bildiğiniz savaşçılardan değil...Bir Assasin olmak istiyorum....dedi.
Jacta alea est.
- ZorinFerador
- Kullanıcı

Zorin, komutanının dediğini duyduğunda kanı dondu!...sonra kendini toparladı ve lysana'nın karşısına geçti.Bir süre durdu ve düşündü, ne gibi bir hamle yapa bilirdi, bu güne kadar çalıştığı herşeyi düşündü, düşündü ve düşündü sonra kapalı olan gözlerini açtı. Lysana önünde herhangi bir hamleyi savuşturacak bir şekilde duruyordu ve bir an için lysananın gözünün gelenlere doğru kaydığını gördü. Bu büyük bir fırsattı, hızla koştu ve kılıcını Lysana'ya doğru savurdu...
kılıcının kınını sıkıca tutuyordu,hızlı bir hareketle kılıcını çekti.Ardından dostvari bir selam verdi...
Aniden zorine döndü evet dikkati dağılmıştı ama kendini savunacak kadar dikkati yerindeydi hızla kendine gelen kılıca morninstarıyla karşılık verdi kendi silahıyla zorin nin kılıcı çarpıştı fazla hızlı savurmuştu silahını ve bu yüzden biraz geriledi derin bir nefes aldı silahını çok sıkı tuttuğu için elleri acımıştı sonra bakışlarını Zorine yöneltti
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
- ZorinFerador
- Kullanıcı

Morninstar kendi kılıcıyla çarpıştığında Zorin biran için savruldu, tökezledi ve yere yapıştı, hızla takla atıp kendini toparladı.Ardından Lysana'ya doğrulttu bakışlarını. Zorin durdu Lysana'nın yapıcağı bir karşılığı savuşturabilmek için kılıcını doğrulttu...
kılıcının kınını sıkıca tutuyordu,hızlı bir hareketle kılıcını çekti.Ardından dostvari bir selam verdi...
Komutan iki öğrenciye baktı ve hırlsa gözleri parıldadı. Ã?ğrencilerin ilk hamlelerin ardından hızla aralarına daldı ve Siyah Kılıcı anlık bir süzülme il iki öğrencininde silahlarını parçaladı. Gürz ve Kılıc küçük parçalar halinde etrafa savrulduğunda Tapınağın Koruyucusu iki öğrenciye baktı. Donuk sesi yaprakları korkudan titreterek yayıldı.
- Sizler ikinci testi geçemediniz. Bir daha biriniz bir Dragonfire hizmetkarına saldırısa parçalana sadece kılıcları olmaz... şimdi dinlenmeye gidin...
Yeni gelen adama baktı bir anda. Gözlerinde hiddet ve kızgınlık hakimdi.
- Demek Suikastçi olmak istiyorsun. Benden seni Suikastçi oalrak ytiştirmemi bekliyorsun. Arkadan vuran bir korkak yetiştirmemi bekliyorsun burada 'Onurlu' savaşçılara eğitim verilir.
- Sizler ikinci testi geçemediniz. Bir daha biriniz bir Dragonfire hizmetkarına saldırısa parçalana sadece kılıcları olmaz... şimdi dinlenmeye gidin...
Yeni gelen adama baktı bir anda. Gözlerinde hiddet ve kızgınlık hakimdi.
- Demek Suikastçi olmak istiyorsun. Benden seni Suikastçi oalrak ytiştirmemi bekliyorsun. Arkadan vuran bir korkak yetiştirmemi bekliyorsun burada 'Onurlu' savaşçılara eğitim verilir.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya'nın buz mavisi gözlerinden utanç okunuyordu..Ne yapacaktı,savaşçının dediği tamamen doğruydu.Ama düşündü ve uygun cevabı buldu...:
-Komutan Unholy,siz onurlu bir savaşçısınız bu doğru.Bende onur kavramından çok uzak bir suikastçiyim,bu da doğru.Peki siz beni niye değiştirmeye çalışmıyorsunuz.Belki sizin "onur" kavramınızdan bir parça birşeyler kapabilirim.Ve karşınızda dürüst ve onurlu bi savaşçı bulursunuz.Ama her iki ihtimalde de Lord Dragonfire için çalışan bir savaşçı bulacaksınız değil mi?
-Komutan Unholy,siz onurlu bir savaşçısınız bu doğru.Bende onur kavramından çok uzak bir suikastçiyim,bu da doğru.Peki siz beni niye değiştirmeye çalışmıyorsunuz.Belki sizin "onur" kavramınızdan bir parça birşeyler kapabilirim.Ve karşınızda dürüst ve onurlu bi savaşçı bulursunuz.Ama her iki ihtimalde de Lord Dragonfire için çalışan bir savaşçı bulacaksınız değil mi?
Jacta alea est.
Dikkatle adamı süzdü. Cevabı basti vekomik gelmişti, fakat yüzündeki ifade hala donuk ve derindi. Donuk sesi yankılandı.
- Sen bir suikastçisin ve böyle kalacaksın eğer bir savaşçı olacaksan silahını seç ve testlere katıl. Ama planın savaş eğitimi alıp mesleğini sürdürmekse ölüm ensende olur...
- Sen bir suikastçisin ve böyle kalacaksın eğer bir savaşçı olacaksan silahını seç ve testlere katıl. Ama planın savaş eğitimi alıp mesleğini sürdürmekse ölüm ensende olur...
Korkuyla unholy e baktı evet bu komutandan korktuğunu kendi kendine itiraf etti ne zaman komutana baksa iliklerine kadar ürperdiğini hissediyordu Yöntemleride Komutan kadar ilginçti Komutanın yöntemlerini sorgulamıyordu belkide komutanın ne demek istediğini hep yanlış algılıyordu bundan sonra kendi haraketlerini sorgulamaya karar verdi, ayrıca anlayamadığı bir nokta vardı bunun test değil eğitim olduğunu sanıyordu komutanla konuşmak için yanına gitti
-Anlamıyorum bir Dragonfire hizmetkarına tabikide saldırmam zaten böyle bir şey söz konusu bile olamaz ayrıca bunu saldırı değil bir pratik olarak görmüştüm Tecrübe kazanmak için yapılan bir alıştırma sanıyordum.
sesi kısık ama sakin çıkmıştı Tapınak koruyucusunun tepkisini bekledi oturup dinlenmek istiyordu ama ilk önce komutanla konuşarak kafasındaki soru işaretlerini atması lazımdı.
-Anlamıyorum bir Dragonfire hizmetkarına tabikide saldırmam zaten böyle bir şey söz konusu bile olamaz ayrıca bunu saldırı değil bir pratik olarak görmüştüm Tecrübe kazanmak için yapılan bir alıştırma sanıyordum.
sesi kısık ama sakin çıkmıştı Tapınak koruyucusunun tepkisini bekledi oturup dinlenmek istiyordu ama ilk önce komutanla konuşarak kafasındaki soru işaretlerini atması lazımdı.
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya,durdu komutanın önerisi mantıklı gelmişti.."Tamam,silahımı seçiyorum ve antremanlara katılacağım Komutan Unholy" dedi.şimdi iş en zor yere kalmıştı,ne seçeceğine bakıyordu,yanında belki onlarca yıl geçirecek onunla türlü düşmanlar kesecek silahını seçecekti.Silahlara baktı ve komutana dönerek.
"Komutan Unholy,uzaktan atış sanatı sizin savaşçı kişiliğinize uygun mu?Okçu veya balta fırlatan biri olmak?Eğer uygunsa kendime bir yay ve sadak seçmek istiyorum....
"Komutan Unholy,uzaktan atış sanatı sizin savaşçı kişiliğinize uygun mu?Okçu veya balta fırlatan biri olmak?Eğer uygunsa kendime bir yay ve sadak seçmek istiyorum....
Jacta alea est.