Bursada Frp...
Sahibinin değişmesi sadece sia nın bahsettiği cradle ın çalmayacağını belirtiyoo. Onun dışında yeni sahibi ile de muhhabettim var dm de bulabilirim. şimdi bir tarih ayarlayalım buluşuruz oynayamasak bile tanışırız. istanbul tayfasına pabuç bırakmayalım beyler. işte mailim ve adım:akinnika wrote:bu forumun sayfaları arasında bir yerlerde başka arkadaşlar 60's in sahibinin değiştiğini ve artık frp oynanmadığını yazmıştı...
feryat@immortal.com
tarık
arkadaşlar dün akşam biz findor ile mekan baktık rahatça toplanıp tanışabileceğimiz yerler var.neyse size önerim bu cumartesi yada pazartesi saat 18:00 cafe capella nasıl olur.konak varya burç pasajının yanında onun arkasındaki kafe.haberleşelim rezerve yaptıralım biz konuştuk ilgiliyle
mail atın bana yada findora size ulaşabileceğimiz tel numaralarını quelsaruk@mynet.com
mail atın bana yada findora size ulaşabileceğimiz tel numaralarını quelsaruk@mynet.com
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
arkadaşalar burada ben quel feyat bide akinike konuşmayalım sadece diğerleri nerde hani yaaa hadi artık zaman çok değerli bir kayıptır çok güzel bir etkinlik olacak sizinde katkılarınzla cagri_pacin@mynet.com a mail atın yada bursa dakiler için bi mail adresi açayım be hatta şuan açıyorum
bu işler için herkes bundan sonra buraya mail atsın
adresi veriyorum frpbursa@mynet.com
buraya mail atarsanız cevaplanması uzun sürmeyecektir en azından yerimiz belli olsun biraz daha gayret edelim hadi arkadaşlar bizim ist den eksik kalır bi yanımızmı var yaaa bursa dha küçük bi şehir daha çabuk ve çok toplanmak için avantajlıyız
bu işler için herkes bundan sonra buraya mail atsın
adresi veriyorum frpbursa@mynet.com
buraya mail atarsanız cevaplanması uzun sürmeyecektir en azından yerimiz belli olsun biraz daha gayret edelim hadi arkadaşlar bizim ist den eksik kalır bi yanımızmı var yaaa bursa dha küçük bi şehir daha çabuk ve çok toplanmak için avantajlıyız
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
yani arkadaşlar bu akşam 3 kişi toplanıcaz eğer katılmak isteyen olursa herkesi bekleriz ona göre
iletişim mail i : frpbursa @mynet.com
iletişim teL : 0537 462 00 33
haberler sizde
iletişim mail i : frpbursa @mynet.com
iletişim teL : 0537 462 00 33
haberler sizde
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Amacımız zaten kalabalık bir grup sağlayabilmek yoksa biz 2 3 kişi zaten topladık takılıyoruz kafamıza göre ama önemli olan herkesin gelmeesi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
feryat valla 2 ay önce olsaydı cevabım kesinlikle evet olurdu, ama su sıralar alkolu bırakma triplerindeyim (
tamamen maddi valla)
o yüzden cok nadiren gidiyorum.. cümbür cemaat görüştüğümüzde artık...
capella tiki mekanı ama ne demişler; HERSEY FRP İÃ?İN!
bana mekan farketmez, yeterki bulusalım.. bursada frp olayı toparlansın..
o yüzden cok nadiren gidiyorum.. cümbür cemaat görüştüğümüzde artık...
capella tiki mekanı ama ne demişler; HERSEY FRP İÃ?İN!
bana mekan farketmez, yeterki bulusalım.. bursada frp olayı toparlansın..
hm... bir hayli hareketlenmiş bu sayfalar...
arkadaşlar gündüz işyerinden nete girmeye hiç vaktim olmuyor, dün akşam da işyerinden arkadaşlarla yemekteydik...
buluşup tanıştıysanız çok güzel, hep beraber buluşamadık, sorun değil bence, 3-5 kişi toplanıp buluşsun tanışsın, başka bir akşam başka bir 3-5 kişi buluşur tanışır, sonra o iki grup buluşur işte 10 kişi...
ilk buluşmada mekan 18+ olduğu için herkes gelememişti. Bu yüzden bir sonraki buluşmayı ona göre seçmeyi öneriyorum.
muhabbet etmek için de uygun bir ortam olsun gümbür gümbür müzik çalınan bir yerde muhabbet olmuyor...
Cumartesi gündüz bana uyar... pazartesi akşam buluşalım derseniz uydurmaya çalışırım... ama söz veremem bu aralar işler yoğun, yıllık izinler başlayınca tatile çıkamayanlar duble çalışmak zorunda kalıyor...
arkadaşlar gündüz işyerinden nete girmeye hiç vaktim olmuyor, dün akşam da işyerinden arkadaşlarla yemekteydik...
buluşup tanıştıysanız çok güzel, hep beraber buluşamadık, sorun değil bence, 3-5 kişi toplanıp buluşsun tanışsın, başka bir akşam başka bir 3-5 kişi buluşur tanışır, sonra o iki grup buluşur işte 10 kişi...
ilk buluşmada mekan 18+ olduğu için herkes gelememişti. Bu yüzden bir sonraki buluşmayı ona göre seçmeyi öneriyorum.
muhabbet etmek için de uygun bir ortam olsun gümbür gümbür müzik çalınan bir yerde muhabbet olmuyor...
Cumartesi gündüz bana uyar... pazartesi akşam buluşalım derseniz uydurmaya çalışırım... ama söz veremem bu aralar işler yoğun, yıllık izinler başlayınca tatile çıkamayanlar duble çalışmak zorunda kalıyor...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
- Shadowrun Proverb -