Frpworld Büyüleri
Ya abi ama biraz düşün Allah'ını seversen bu büyü bir savaşı sana kesinlikle kazandırır... Bir düşün...
Bunu ordudaki bir adama yap ve ordunun içinde save'i tutturamayan binlerce adam 20. level büyücü yapmışsa 20 round boyunca kaçıyor birbirini eziyor düzeni bozuyor tamamen bir bozgun. Demon Summon etsen bile bu kadar etkili olamaz.
Bunu ordudaki bir adama yap ve ordunun içinde save'i tutturamayan binlerce adam 20. level büyücü yapmışsa 20 round boyunca kaçıyor birbirini eziyor düzeni bozuyor tamamen bir bozgun. Demon Summon etsen bile bu kadar etkili olamaz.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
1- Bu büyü kimseye zarar vermiyor, öldürmüyor... Bozguna uğrayan ordu 2 dak. sonra geri toparlanabilir...
2- Ordular sadece köylülerden vs dem oluşmaz, cavalier, priest of war vs gibi adamlar bu büyüyü etkisiz hale getirir.
3- Başka bir büyücü bu büyüyü etkisiz hale getirebilir...
4- Yüzdelere vurursan ortalama bir ordunun %70 ini etkiler sadece, o da elit birlikler, priestler, cavalierlar, büyücüler yoksa...
5- Emin ol bir deamon daha çok işe yarar... Hem korku yaratır, hem adam öldürür, moral bozar, zarar verir...
6- Başka bir 9. lvl büyü ->Army : Base casting lvlda insan boyutunda stone golemlere benzeyen 40 asker kaldırır, +1 or better gerekir vurmaya... Bu da karşı orduda morale failure yaratmaya yeter... Ki morale failure fear dan çok daha ciddi bir durum...
7- Meteor swarm büyüsünü de bir okuyun... Tides of fear dan etkilenecek kadar bitişik bir orduya neler yapabileceini bir düşünün...
2- Ordular sadece köylülerden vs dem oluşmaz, cavalier, priest of war vs gibi adamlar bu büyüyü etkisiz hale getirir.
3- Başka bir büyücü bu büyüyü etkisiz hale getirebilir...
4- Yüzdelere vurursan ortalama bir ordunun %70 ini etkiler sadece, o da elit birlikler, priestler, cavalierlar, büyücüler yoksa...
5- Emin ol bir deamon daha çok işe yarar... Hem korku yaratır, hem adam öldürür, moral bozar, zarar verir...
6- Başka bir 9. lvl büyü ->Army : Base casting lvlda insan boyutunda stone golemlere benzeyen 40 asker kaldırır, +1 or better gerekir vurmaya... Bu da karşı orduda morale failure yaratmaya yeter... Ki morale failure fear dan çok daha ciddi bir durum...
7- Meteor swarm büyüsünü de bir okuyun... Tides of fear dan etkilenecek kadar bitişik bir orduya neler yapabileceini bir düşünün...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Valla hepiniz pyrosun büyüsüne nie gömüldünüz?Adam yeni büyü bulalım diyo,nerde hayal gücü!
Last Breath
Sorcerer/Wizard 9
Area:Single
Range:Touch
Save:None(except immunity to death)
Material:Valla hiç bişi aklma gelmio,yardım ederseniz sevinirim!
Requires the caster to make a successful touch.If the caster dies, the victim dies too.
Bazılarınınz ii de ben öldükten sonra o ölse nolur diye düşünüyodur.Bu yüzden bu büyü ya Icewind Dale gibi bir party ile beraber oynanan oyunlara koyulsun ki biri sizi resurrect etsin, ya da caster ölmesin de 1 canı kalsın mesela.Yorumlarınızı bekliorum!!!
Last Breath
Sorcerer/Wizard 9
Range:Touch
Material:Valla hiç bişi aklma gelmio,yardım ederseniz sevinirim!
Requires the caster to make a successful touch.If the caster dies, the victim dies too.
Bazılarınınz ii de ben öldükten sonra o ölse nolur diye düşünüyodur.Bu yüzden bu büyü ya Icewind Dale gibi bir party ile beraber oynanan oyunlara koyulsun ki biri sizi resurrect etsin, ya da caster ölmesin de 1 canı kalsın mesela.Yorumlarınızı bekliorum!!!
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Ben gidersem sen de git gibi bir şey. Eh level de oldukça uygun. En azından 17. level olmuş birisi öldürmek için canını feda ediyorsa eh sen de öl artık abicim der gibi. ama Spell resistance kurtarabilir mi adamı? bunu belirtmemişsin. bence r yi geçmeli.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Re:Yeminer
Bence spell resistance'ı geçmesi lazım.Hem level 9 büyüsü,hem de sonunda sen de ölüyorsun.Yani spell resistance'ı geçemeyip de pisi pisine ölürsen,kimse bu büyüyü kullanmazki.Zaten malzemeler bi türlü aklıma gelmio.
EEE Yeminer, sen de bi büyü uydur da bi görelim!!
EEE Yeminer, sen de bi büyü uydur da bi görelim!!
Last breath büyüsü kendini bir şeye (düstur, örgüt, inanç, vs..) adayan kişilerin kullanımına uygun olduğundan bence divine olması gerekir yannız. mesela paladin için çok annamlı bi büyüdür bu. aynı şekilde monk ve clericler de bu büyüyü kullanabilir ama ben arcane bir spellcasterın kendisini feda edeceğini pek düşünmüyorum açıkçası. ama abi istisnalar kaideyi bozmaz.
War, war never changes...
İlk olarak bunu bi uyarlayayım dedim, tabi pyros izin verise...Pyros's Innerburn (İçyakım)
Necromancy[Fire]
Level: Sor/Wiz 6
Components: V, S, M
Range: Close (25ft + 5ft/2 levels)
Duration: Instantaneous
Saving Throw: Reflex negates, Fortitude half
Spell Resistance: No
Kişi sülfür ve civa tozlarını hedefe doğru üfleyerek hedefe doğru ilerleyen ufak bir duman bulutu yaratır, bu bulutun etksinde kalan kişi bulutun yakıcı etkisine mağruz kalır.
Hedefin bedenindeki kanın ısınması sağlanarak kişinin kendi kendine zarar vermesi sağlanır. Kişi 5d6 + 1d6/level hasar alır. Eğer Reflex Save de başarılı olursa duman bulutundan kurtulmayı başarır, kurtulamazsa Fortitutu Save atar, başarılı olursa hasarın yarısını alır.
Büyüden etkilenen hedef -yani Reflex Save de başarısız olan kişi- büyünün yakıcı etkisinden dolayı 1 round boyunca Dazed kalır, ilerleyen 1d4 turn + 1/5 level turn boyunca da herhangi bir action yapabilmesi için DC: "10 + büyüden aldığı hasar" a Concentration check atmalıdır aksi taktirde o turn de Dazed olarak devam eder.
Belli bir organizması olmayanlar yani Consituton skoru bulunmayalar (Undead, Construct gibi) yada Immune to Fire olan yaratıklar bu büyüden etkilenmezler.
Material Component: Birer kaşık kadar sülfür ve civa tozu
Diğer kişiler de izin verirse onlara da bi uyarlama yapılabilir.
"Lovefull Evil"
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Valla dilbao sıkılmadan oturup büyünün hayat hikayesini anlatmışsın, valla sabır ister.Deee siz de birkaç büyü yazsanıza!!Bu arada mesajıma cevap veren herkese teşekkürler.(Burock included)
Yeni büyüleriinizi bekliorum.
Yeni büyüleriinizi bekliorum.
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Valla ben de onu düşündüm de sanki az gibi oldu.İşte yeni bir büyü:
Offerings of The Doomed
Level: Sorcerer/Wizard 7
Range:Medium
Material:
???
The caster kills(no save throws) the victim by accepting the offerings of the doomed.The offerings of the doomed is a disease which decreases Strength,Dex,Int,Wis,Cha,Con for unlimited time.
şimdi bunun sınırsız olduğunu sanmayın,bir antidote veya remove disease gibi büyülerle geçirilebilir.Her stat 'i düşürdüğü için levelını 7 yaptım.Yorumlarınızı bekliorum.
Offerings of The Doomed
Level: Sorcerer/Wizard 7
Range:Medium
Material:
The caster kills(no save throws) the victim by accepting the offerings of the doomed.The offerings of the doomed is a disease which decreases Strength,Dex,Int,Wis,Cha,Con for unlimited time.
şimdi bunun sınırsız olduğunu sanmayın,bir antidote veya remove disease gibi büyülerle geçirilebilir.Her stat 'i düşürdüğü için levelını 7 yaptım.Yorumlarınızı bekliorum.
-
Baladorthin
- Kullanıcı

-
Baladorthin
- Kullanıcı

burock arkadaşımın dediğinede katılıyorum . Mesela ben bir görevi ( ki bu görev kötü cok kötü bır yaratığı yok etmek olsunburock wrote:Last breath büyüsü kendini bir şeye (düstur, örgüt, inanç, vs..) adayan kişilerin kullanımına uygun olduğundan bence divine olması gerekir yannız. mesela paladin için çok annamlı bi büyüdür bu. aynı şekilde monk ve clericler de bu büyüyü kullanabilir ama ben arcane bir spellcasterın kendisini feda edeceğini pek düşünmüyorum açıkçası. ama abi istisnalar kaideyi bozmaz.
işte evil wizardımız için süper bi büyü, offerings of the doomed!
bildiğiniz üzere ben bi büyücü diil, bir rahibim ama dilim döndüğünce bu büyüde gördüğüm aksak yannarı dillendirmek isterim:
bi kere lanetlilerle anlaşma, bi ölümlünün hayatında sadece bir kere olmalı.. tabi büyücümüzün, bu lanetli ile daha önceden teması olması da tercih sebebidir; ama hırslı ve güçlü bi büyücü, bazı devilların ilgisini çekmiş de olabilir ve bu nedenle ona bi annaşma önerebilirler.
kesinlikle ama kesinlikle iyileştirilememeli, divine intervention haricinde. bi lanetliyle anlaşma yapan, bunun bedellerini geri kalan -muhtemelen kısa- hayatı boyunca ödemelidir.
anlaşma sonucunda elde edeceği kazanç, sadece birisini öldürmekle sınırlı kalmamalıdır; hatta bence bu bi combat büyüsü de olamaz; çünkü bi lanetliyle anlaşma yapmak için onunla diyaloğa girmek ve anlaşmanın koşullarını net olarak belirlemek gerekir. ha, eğer kulemde otururken anlaşmayı yapıp birisinin ölmesini isteyeceğim derseniz, o OK...
aklıma bunnar geldi, mantıken ii bi büyü tabi; ama eksikleri tamamlanırsa daha da ii olur. devam et Amras...
bildiğiniz üzere ben bi büyücü diil, bir rahibim ama dilim döndüğünce bu büyüde gördüğüm aksak yannarı dillendirmek isterim:
bi kere lanetlilerle anlaşma, bi ölümlünün hayatında sadece bir kere olmalı.. tabi büyücümüzün, bu lanetli ile daha önceden teması olması da tercih sebebidir; ama hırslı ve güçlü bi büyücü, bazı devilların ilgisini çekmiş de olabilir ve bu nedenle ona bi annaşma önerebilirler.
kesinlikle ama kesinlikle iyileştirilememeli, divine intervention haricinde. bi lanetliyle anlaşma yapan, bunun bedellerini geri kalan -muhtemelen kısa- hayatı boyunca ödemelidir.
anlaşma sonucunda elde edeceği kazanç, sadece birisini öldürmekle sınırlı kalmamalıdır; hatta bence bu bi combat büyüsü de olamaz; çünkü bi lanetliyle anlaşma yapmak için onunla diyaloğa girmek ve anlaşmanın koşullarını net olarak belirlemek gerekir. ha, eğer kulemde otururken anlaşmayı yapıp birisinin ölmesini isteyeceğim derseniz, o OK...
aklıma bunnar geldi, mantıken ii bi büyü tabi; ama eksikleri tamamlanırsa daha da ii olur. devam et Amras...
War, war never changes...
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Yeni büyü
Valla burock ne diim! Büyünün her bi yerini incelemişsin.Yine de saol, elimizden geldiğince işte.Yeni bi büyü yazcam,iyi eleştirin.(not:bu sadece burock'a diil,eleştiren her kese teşkürler)
Blind Destruction
Level:Sorcerer/Wizard,Bard 7
Area:5 metre yarı çaplı bir alan
Range:Long
Save:Altta değinicem!!
The caster creates an area of negative energy rays(büyüyle karıştırmayın sakın) in which:
0-3 HD=permanent death
3-6 HD=Will save vs Death
6-9 HD=damaged by 15d5 negative energy
9 or more HD=Fortitude save vs damage
İşte yeni büyümüz.Alın kurcalayın bakalım!!
Blind Destruction
Level:Sorcerer/Wizard,Bard 7
Area:5 metre yarı çaplı bir alan
Range:Long
Save:Altta değinicem!!
The caster creates an area of negative energy rays(büyüyle karıştırmayın sakın) in which:
0-3 HD=permanent death
3-6 HD=Will save vs Death
6-9 HD=damaged by 15d5 negative energy
9 or more HD=Fortitude save vs damage
İşte yeni büyümüz.Alın kurcalayın bakalım!!