Tanrılar

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Bakma bende çok severim buçuklukları. Hatta drowlardan sonraki favori ırkım diyebilirim. Hakkaten tam buçukluk bir feat olmuş. :mrgreen:
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Daha bir sürü bomba şey var buçukluklarla ilgili... Bahsettiğim arkadaş bir rouge/bard'dı ama o kadar iyi oynuyorduki büyücü adamın bard büyülerini kıskandı :)
Uzaktan telekinesisle bir esyayi getirmek icin dm'e... "Ben esyanin bana ucmasini istiyorum elimi ona dogru uzatiyorum ve uzaktan gelmesine konsantre oluyorum..." Tabii büyü yaptığını söylemedi. Mage arkadaş çileden çıktı bu adamda nasıl "force" olur diye :)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ehehehe. WAlla bende olsam kudururdum heralde. Bazı dm'lerde varki grupta herkese eşit davranmıyor. Ona gıcık oluyorum işte....
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hayır aslında herkese eşit davranıyor ama buçukluğu oynayan arkadaş gerçekten "çok iyi" oynuyor. Telekinesis için hiç bir maddesel komponent ya da söz söylenmiyor... Yani gerçekten bir maddeye bakıp onun kendine gelmesini istediği zaman bunu yapabiliyor! Muhteşem oynuyordu adam ya tam bir soytarıydı, koskocaman büyücüyü kıskandırdı valla :)
Bi de dalga geçmez mi?
"Sen büyülerini kitaptan mı çalışıyorsun? Hahahahaaa ev ödevini iyi çalış yoksa yarın büyü yapamazsın bak ben hiç bir şey çalışmadan büyü yapıyorum... Doğal yetenek... Allah vergisi..."
Bu noktadan sonra büyücü delirdi zaten :mrgreen:
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

kimi oldurdun wuloda ismini biliyor musun??? Epey zamandir pek bir bucukluk gorme firsatim olmamisti belki iki sene oldu...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bucukluklarla cok iyi anlasirim barbar olarak :mrgreen: (benim bir seyimi yurutmedikleri surece :P)
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ben Kenderleri tercih ediyorum. Hopakları ile ;)
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ahhh hayır kenderler beni sinir hastası eder. Her biri caktirmadan baska ibr esyami yurutse 4 tanesi 10 saniye icinde ic camasirlarima kadar beni soyabilir :mrgreen:
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Onlar soymazlar. Sadece sen eşyalarını onların keselerinin içine düşürürsün. (Koca kılıç nasıl kesenin içine sığıyorsa) :D
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Acaba sırtımdaki 15 kiloluk silahı da onların keselerine düşürmem mümkün mü? :mrgreen:
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Bir çeşit bag of holding taşıyorlar yanlarında nedense ağzı hep açık (içine bişiler düşsün diye yani). Eh sende nasıl düşürürsün kılıcını ???
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kılıcımı düşürdüğümü bana bir kender söylese at kuyruğundan havaya kaldırırdım sanırım...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Onlar asla buldukları şeyleri birisi sormadan söylemezler. Bu arada Chose of Malovan olmuşsun hayırlı olsun.
Dungeonmaster_001
Kullanıcı
Kullanıcı

Raistlin

Post by Dungeonmaster_001 »

Raistlin sen barbarsın ve adını raistlin mi koydun?

Bide şu efsanevi şahsiyet muhabbetlerini anlamadım ben ya ne demek ki o? Wuroldar kimdir? Nedir? Mask kimdir nedir??
Dungeonmaster_001
Kullanıcı
Kullanıcı

Fazla yeni

Post by Dungeonmaster_001 »

Ben fazla yeni kullanıcı olduğum için çözemedim daha malovanın seçilmişi ne demek falan?
Post Reply