Tanrılar
Daha bir sürü bomba şey var buçukluklarla ilgili... Bahsettiğim arkadaş bir rouge/bard'dı ama o kadar iyi oynuyorduki büyücü adamın bard büyülerini kıskandı 
Uzaktan telekinesisle bir esyayi getirmek icin dm'e... "Ben esyanin bana ucmasini istiyorum elimi ona dogru uzatiyorum ve uzaktan gelmesine konsantre oluyorum..." Tabii büyü yaptığını söylemedi. Mage arkadaş çileden çıktı bu adamda nasıl "force" olur diye
Uzaktan telekinesisle bir esyayi getirmek icin dm'e... "Ben esyanin bana ucmasini istiyorum elimi ona dogru uzatiyorum ve uzaktan gelmesine konsantre oluyorum..." Tabii büyü yaptığını söylemedi. Mage arkadaş çileden çıktı bu adamda nasıl "force" olur diye
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Hayır aslında herkese eşit davranıyor ama buçukluğu oynayan arkadaş gerçekten "çok iyi" oynuyor. Telekinesis için hiç bir maddesel komponent ya da söz söylenmiyor... Yani gerçekten bir maddeye bakıp onun kendine gelmesini istediği zaman bunu yapabiliyor! Muhteşem oynuyordu adam ya tam bir soytarıydı, koskocaman büyücüyü kıskandırdı valla 
Bi de dalga geçmez mi?
"Sen büyülerini kitaptan mı çalışıyorsun? Hahahahaaa ev ödevini iyi çalış yoksa yarın büyü yapamazsın bak ben hiç bir şey çalışmadan büyü yapıyorum... Doğal yetenek... Allah vergisi..."
Bu noktadan sonra büyücü delirdi zaten
Bi de dalga geçmez mi?
"Sen büyülerini kitaptan mı çalışıyorsun? Hahahahaaa ev ödevini iyi çalış yoksa yarın büyü yapamazsın bak ben hiç bir şey çalışmadan büyü yapıyorum... Doğal yetenek... Allah vergisi..."
Bu noktadan sonra büyücü delirdi zaten
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
- Dungeonmaster_001
- Kullanıcı

Raistlin
Raistlin sen barbarsın ve adını raistlin mi koydun?
Bide şu efsanevi şahsiyet muhabbetlerini anlamadım ben ya ne demek ki o? Wuroldar kimdir? Nedir? Mask kimdir nedir??
Bide şu efsanevi şahsiyet muhabbetlerini anlamadım ben ya ne demek ki o? Wuroldar kimdir? Nedir? Mask kimdir nedir??
- Dungeonmaster_001
- Kullanıcı

Fazla yeni
Ben fazla yeni kullanıcı olduğum için çözemedim daha malovanın seçilmişi ne demek falan?