Midnight Poete Meydan Okuyorum

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Mululuk görecelidir. Herkesinki farlıdır. Ã?oğu kişi de mutluluğun ne olduğunu söyleyemez; kendisi için olsa bile. Belki hüzünlü olmak seni mutlu ediyordur. Senin için mutluluk budur. Ya da başka birşeydir.

Belki gücünü hüzünden alıyorsundur. Mutlu olmak istediğine emin ol. Sonra mutluluğunu ara. Çok uzakta olmadığına da emin ol. İşin sırrı elindekinden memnun olmaktır.
herkesin amacı mutluluk değil ki, kiminin güç, kimin para, kiminin huzur.
Peki sen ne istersin hayattan?

Neyse büyücü yeterince kafanızı şişirdi. Ve gerçekten çok zevk aldığım bir sohbet oldu.
Bu arada şiirimi beğendiğinize gerçekten sevindim. :)
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

hüzünden hiçbir zaman zevk almadım.Ama haklısın gücüm hüzündür...Nefrettir...Kendime duyduğum o büyük nefret ve acıma duygusunu düşmanlarıma ve bazen onları anlamak için dostlarıma çeviririm. Ve şunu bil BÃ?YÃ?CÃ? senin konuşmaların bir ozanı sıkmayacak kadar ilgi çekici
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Zevk apayrı bir olgu; hüzün gibi mutluluk gibi... yani mutluluk zevk demek olmayabilir.
Yakınıyor musun kendi halinden?
Peki böyle olmadığını düşün eğer başka bir şekilde olmak istiyorsan öyle olduğunu düşün... Peki artık mutlu musun, istediğin şey mutluluk mu bunu da düşün.

Belki de haklısın büyücüler genelde bilge insanlardır değil mi? ;)Sıkılmadığınıza sevindim zaten benim kastettiğim nasihatlerdi. nasihat dinlemenini çok zevkli olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden sıkmış olabileceğimi düşündüm. Ama görüyorum ki böyle olmamış.

(Burası ne kadar seviyeli görüyor musunuz :))
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

nasihatler bizi geliştirir...aynı bilge bir rahip ten alacağım öğütler gibi...görüyorum ki hayat seni bir büyücünün olabileceğinden daha bilge yapmış...ve her seferinde beni köşeye sıkıştırıyorsun...haklısın her zaman...yanlızlık benim istediğim...ve aynı zamanda da sevgi hissetmek istediğim...hüznü tatmak istiyorum ama ardından mutluluğun gelceğinden emin olarak hüzünlenmek...ağlamak istiyorum...ardından birinin beni seven birinin beni güldürmesini istiyorum...hiçbir zaman olmayacak,ama hayal etmenin zarar getirmediği birçok şey istiyorum...ve her zaman senin gibi bir büyücüyle sohbet etmeyi istiyorum
Helm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Helm »

Ağızlarınıza sağlık.Dinlerken acayip eğlendim.Heryere lazımsınız.İşte bu yüzden her zaman bir grupta ozan bulundurulmasını söylerim çünkü bu dünyadaki en eğlenceli varlıklar ozanlardır.Irkları ne olursa olsun.İkinizi de tebrik ederim.
Caspenar the Imp ;

''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''

-Veldrin
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

:wink: bunu bir iltifat olarak kabul edeceğim...Madem o kadar hoşuna gitti bu konuşma...Sende katıl...Burda bizbizeyiz...Ve herkesin fikirlerini öğrenmek isterim mutluluk ve hüzün hakkındaki...Hangisi ruhuna,hangisi kalbine daha yakın???
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ben de iltifat olarak alacağım sanırım kendime de ozan olmadığım halde :). Dediğin gibi ozanlar eğlendirir ama bunla yetinmezler emin ol. Beğenmenize çok sevindim. aslında biraz biraz şiir yazmaya da başladım sayenizde. Lütfen düşüncelerinizi duygularınızı paylaşın.

Bu arada üstadlarım atışıyorlardı ne güzel. Tekrar dinlemek çok isterim.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eğlendirmek ya da bazen hüzünlendirmek... Ama yine de eğer arkadaşlarının eğlenmeye ihtiyacı varsa bir ozan bunu da yapabilir sanırım. Hoş geldin.. yeni ozan arkadaşım. Ya da hoş bulduk mu diyeyim. Bir ölümün ardından yeniden bu diyarlara geldim. şu anda Lord Azalinin tapınağına sıkışmamış olsaydım senle buluşabilirdik de...
Eğer kaleden çıkabilirsm ve senle karşılaşırsak ortak olarak yanıma almak isterim. Eğer kabul edersen.. Hiçbir zaman bir çırak çalıştıracak kadar bilge olduğumu düşünmüyorum. Eksik olduğunu düşündüğün konular varsa da yardım ederim. Ben ozan Firble.. Zamanında aynı zamanda başrahip Firble idim ama hep bana en fazla gurur veren ünvanım ozan Firble oldu.. Bu arada Efla herkesin içinde bir ozan vardır günlük işlerinin kaygısı ile onu durmadan kovmadığında onu keşfetmemen için neden yoktur. Kaç yaşında olursan ol..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

İşte karşınızda çırak alacak kadar bile olmadığını düşünebilecek kadar bilge bir ozan var.
SAnırım artık eskisi kadar kovmuyorum ozanımı.
Aklıma ne geldi bir isim mi taksam içimdeki ozana ne güzel olur :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sağolasın Efla... Benim gözlemlediğim kadarı ile şu anda diyarın en iyi amatör ozanısın. şiirlerini heyecanla bekliyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

amatör ozanla kastın nedir firble öğrenebilir miyim?yani eğer büyücü-ozan olarak en iyiyse sorun yok ama eğer bizlerde dahilsek onun statüsüne...kasıp şiirlerimi geliştirmem lazım...senin yanına çırak olarak girmek isteyenlere bi sınav yapıosundur heralde...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ben şu an kendime ozan diyemem sadece şiir yazan bir büyücü. Firble iltifatlarınız için teşekkür ederim.
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

belkide gelecekte wizard/bard olursun...olamaz mı?
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

kim bilebilir ki ama ben asıl olarak bir büyücüyüm ve şiir yazıyorum
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

bak efla şöyle olursun bence,önce kendini karakterini oynarsın ve şiir yazan birisisindir.sonra farklı olarak gelirsin ve ozan olabilirsin.ben şiir yazıyodum ve karakter olarak ozan denen şeyin neolduğunu bilmiyordum :) sonra ozan olduk..şimdi savaşçı oldum ama şiirde yazıyorum tabi rp de değil.yani gerçektende her şiir yazana ozan demek yetenekle değil seçimle alakalı..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Post Reply