bence de mace en uygun silah gibi duruyor, dwarf cleric'teki war hammer olayına katı8lıyorujm ve barbar cleric'te mace class olarak MAUL öneriyorum :D:D:D.
aslında spiked chain de barbar bi rahibe yakışırdı bence... boğazında halkası .. kaslı kollarında çıkıntıların yaptığı kanlı çizgiler... dudağında karanlık bi ilahi.. bayağa bi etkileyici olurdu doğrusu...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Bence topuz en iyisi ama sapındaki bir tuş basınca zincirli topuza dönmeli . Ayrıca sapında istediğinde gizlenmiş bir bıçak çıkmalı tanrısı gelince saklar sade topuz gibi görünür .
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Yok yok.En kullanışlı silah Sabah yıldızı(morning star yani).Bir güneş gibi doğar düşmanlarının üzerine yanlızca ışığı aydınlatmak yerine ezer ve batar...
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
scythe wrote:bir gnome için light mace fena olmazdı doğrusu...
Yok bir gnome için en iyisi heavy mace ama içi boşaltılrak hafifletilmiş bir hali . Tabi yukarıda anlattığım özelliklerede sahip olmalı .
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Bnce bi gnom heavy mace i ici bosaltilmis olsa da cok zor tasir.( bu arada sende de iyi fikirler varmis mace in altindan cikan bicak filan cok iyi fikir tam gnom teknolojisi )
bir cleric kurallar ne derse desin, aksine zorunlu kalmadıkça deitysinin favored weaponunu kullanmalıdır bence. Ayrıca barbarclericler için neden kimse battleaxe önermemiş, annayamadım. Ã?rnek ben tabi... hehe