++ÖLÖ RUHLAR HANI++

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath oturduğu yerde birasını içiyordu ve bir kız az önce yerdeki kırık camları süpürmüştü. Lysananın geldiğini fark etmemişti Gorath. Onun sesini duyar duymaz ayağa kalktı ve elindeki yeni bardak yere düşerek kırıldı. Sakallarının altında kızardığını hissediyordu. "Hoşgeldiniz leydim!" dedi hızla bir sandalya çekti ve "Oturmazmısınız?" diye sordu.

Lysananın son gelişinde olanları çok iyi hatırlıyordu ve düşünmek bile hâla içini bir sıkıntı ile dolduruyordu.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

cücenin teklifini nazikçe kabul ettti ve sandalyeye oturdu bu hanın şaraplarını sevdim mümkünse bir şarap alabilirmiyim burdaki hana ortama ve Gorath iyice alışmıştı burayı sık sık ziyaret etmeye karar verdi
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Kızlar artık Lysananın handaki varlığının değerini anlamışlardı. Hepsi birden onun istekleri için koşuşturuyorlardı. Hepsi birden şarap doldurarak Lysananın önüne birer bardak getirdiler ve pişman bir şekilde uzaklaştılar. Biran sonra lysananın önünde sadece tek bir bardak en kaliteli şaraptan vardı.

"Leydim sizi her zaman hanımda görmekten mutlu oluyorum. Umarım buraya sık sık gelirsiniz." dedi Gorath...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

yüzünde muzip bir gülümseme belirdi " tabiki gelicem buranın sıcak bir havası var" şarapından bir yudum daha aldı şarapla beraber içide iyice ısınmıştı , bakışlarını gorath doğrulttu Tekrar
değil de insandan ise..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Bir an Gorath ile Lysananın gözleri buluştu. Gorath suratında yeniden bir sıcaklık hissetti. Hızla gözlerini kaçırdı. Kızların arkada kıkırdama sesleri geliyordu ama Gorath onları duyacak halde değildi. Hızla ayağa kalktı ve bir fıçıya ilerleyerek birasını doldurdu. Bir an fıçının arkasına saklanmayı düşündüki saklanmaktan nefret eden bir cüceydi. Ama birasını doldurunca yeniden lysananın yanına döndü ve "Başka bir arzunuz olursa belirtmeniz yeterli leydim." dedi.

Kızlar hâla kıkırdıyorlardı...

Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Bir anlığına gülümsedi ve sonra kaşlarını çattı kızların gülümsemesinden rahatsız oldu tam gitmek için ayağa kalkmıştıki bunu anlamsız bi davranış olcağını farketti ve tekrar oturdu boş şarap kadehini masaya koydu evet şimdide huzursuz bi sessizlik çökmüştü Gorath ın bir anca konuşmasını diledi
değil de insandan ise..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath elf kızına baktı ve "Leydim eğitiminiz nasıl gidiyor?" diye sordu. "Umarım amacınıza ulaşmışabilir ve yüce bir rahibe olabilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla bu sizin hayatınızda en çok istediğiniz şeydi."

Cüce Gorath Lysanaya baktı ve bu sefer gözlerini kaçırmadan gülümsedi. İçinde hiçbir rahatsızlık yoktu bu sefer. Yalnızca onun burada olmasının verdiği huzuru hissediyordu. "Umarım konuşmalarımla sizi rahatsız etmiyorumdur." dedi.

LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

LordAriaka cok yorulmustu dolayisiya dinlenmek icin bir han aramaya basladi birden aklina önceden ugradigi han geldi.

Oraya vardiginda hanin sahibi olan cüceyi bir elf kiyla konusurken buldu ama yine de ondan bir oda istedi.(her ne kadar ordaki insanlar tarafindan hos karsilanmiyacagini bilse de)
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

" evet rahibelik eğitimim artık bitti savaş eğitimi alıyorum şuanda" sonra bir an duraksadı muzip bir gülümsemeyle devam etti " ayrıca konuşmalarınızla beni rahatsız etmiyorsunuz öle bişi olsaydı zaten burda olmazdım " ardından içeri yeni gelen yorgun kişiye baktı başıyla selam verdi
değil de insandan ise..
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Ariakas hizmetin bu seferki yavasligindan dolayi sikayet etmeye baslamisti basiyla selam veren kadina karsilik verdi (aslinda ona selam verilmsi biraz garip gelmisti :? ) ve cüce Gorath a seslendi.
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Hanın kapısı açıldığında içeriye siyah cübbeler içind ebir siluet girdi. Cübbenin kolları yok ve siyah Ejderha pulundan yapılmış zırhının kol korunakları görünüyordu. Dikkatle kafasını kaldırı kukuletasının gölgesinde gizlenmiş olan gözleri hanı süzdü ve Elf rahibeyi gördü. Bir an kızıl bir alev parıldadı kukuletanın ardından.
Yavaş adımlarla Elf Rahibenin yanına giderken handaki ruhlar huzursuzca uğuldadılar. Siyah cübbenin üzerinde kırmızı bir ejderha pençesi işlenmişti. Elinde bir kum saati tutuyordu.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Kızlar Ariakas'ın isteğini yerine getirmek için kızlar koşturdu ve bir tanesi ona bir oda göstermek için yukarıya çıktı. Ã?ıkarkende eli ile takip etmesini işaret etti.

Gorath içeriye giren Unholy'e baktı ve selam verdi. Hemen bakışlarını Unholyden lysanaya çevirdi. "Hanıma gelerek burayı onurlandırdığınız için size teşekkür ederim leydim!" dedi. "Bir başka isteğiniz olursa söylemekten çekinmeyin lütfen."

Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Yanına gelen komutanı gördü Tüyleri Diken diken olmuştu komutan onu tuhaf bir şekilde ürpertiyordu komutana titrek bir şeklide selam verdi

sonra tekrar Gorath a dönerek " hayır bir isteğim yok teşşekür ederim " diye belirrti göz ucuyla tekrar komutana baktı
değil de insandan ise..
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

İçeriye siyah bir cüppe içinde kukuletası gözlerine kadar sarkan gözleri alev gibi parlayan kırmızı gözlü birisi kapıyı açarak girdi.Bu büyücü elf Calis ti.Calis eski dostu cüce gorath ın hanına il k defa geliyordu.İçeri girdiğinde ilk önce hana bir göz gezdirdi.Birden gözleri bir noktaya odaklandı güzelliği ile herkesi büyülleyen lysana.Calis in birden bire kalbine bir ağrı girdi ve başı dönmeye başladı yere düşmemek için hemen bi sandalye çekip oturdu.Hep nedense leydisi lysana yı görünce bunlar oluyodu
No one hears him cry so he turns to evil...
elithlarad
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by elithlarad »

Girişi tantanalıydı-tersini de bekleyemezsiniz kör ve biraz da deli bir ozanla kıt zekalı köpeğinden bahsediyoruz burada-havanın pek sıcak ve de kuru olmasına rağmen bolca ıslanmayı başarabilmiş köpeğiyle beraber kendine bir masa buldu El.Ne yazık ki bir sandalye bulamadı...Tabi bunu fark etmesi için önce kıçının zeminle buluşması gerekti ve tahmin edeceğiniz gibi girişini tantanalı yapan temel olay da buydu.

Etraftaki soğuk -kasvetli daha iyi mi otururdu buraya acaba-havayı dağıtmak konusunda çok hünerli olan elf düşüşünü ve kıçındaki morlukları hiçe sayarak Gorath'ın yanına gitti.

Daha önce bir yerlerde bu cüceyle karşılaştığı fikri yarısı işeyaramaz olan aklını kemiredursun istemdışı olarak çalışan ağzına ayak uydurmak amacıyla nefes alıp verdi -ki biz buna farklı düzlemlerde "konuşma" diyoruz.-

"Daha önce tanışmış mıydık beyim? Yoksa buraya gelmeden önce mideye indirdiğim kolonya yüzünden mi sizi annaneme benzetiyorum...
Her neyse burada hancıya en çok benzeyen kimse olmanız sebebiyle-göbek falan- size bir şikayetimi belirtmek istiyorum.şu arkadaki masada sandalye yok.İnanabiliyor musunuz? Yani burası bir han ,masa ve sandalye bulunması gerekir bulunmaması pek mümkün değildir ama gerçekten sandalye yok.Oturmayı denedim ordan biliyorum. Olsa bile fark etmem biraz zor olurdu ya neyse .Demem o ki bana bir sandalye bulsak.Ben de sizi çenemin gazabından kurtarsam..."
Post Reply