bende kender derim her daim..
ve nedense gnomların neşesini hiç bir zaman anlayamamışımdır
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Gnomlar espri anlayışlarını bilimle birleştirmeleri çok iyi ama dl deki gnomlar mı neşeli yoksa onlarla muhattap olan diğer ırklar mı neşeleniyor pek belli değil ...
Lysana wrote:ben kender Hastasıyımdır valla çok şeker ve komik oluyolar her zmn beni çok güldürüyolar hele Tasslehoffun minotoura mööööö demesi kopmama neden olmuştur
Lysana benim kenderlik yaptığım zamanı hatırlarsın herhalde
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
hehueuh hatırlamazmıyım sen kenderken beynim dönmüştü öle muzurlukları kender değilde başka bi ırk yapsaydı hiç çekemezdim valla ama işte kenderlerin ayrı bi sevimlilikleri oluyo
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Puhahahaha elim hızlı millet yapabileceğim bir şey yok. Birazda çene var galiba. Aslında tam kender olayı yani... Bir ara gene kenderlik yapayım millet ne dersiniz?
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
hııı unutmadan o oyun gorathın üstüne ejder dışkılaması sonucu bitmişti we ardından da "b.k yoluna gitti" muhabbetleri yaşandı ama tabii ki gorath bunların hepsinden bihaber
Just_wiN wrote:hııı unutmadan o oyun gorathın üstüne ejder dışkılaması sonucu bitmişti we ardından da "b.k yoluna gitti" muhabbetleri yaşandı ama tabii ki gorath bunların hepsinden bihaber
Just_win senden acil bir açıklama bekliyorum. O oyundan acil çıktıktan sonra ne oldu? Sana sorduğumda bizde ağıldık hemen önemli bir şey olmadı demiştin. Demek arkamdan konuşmak he?
Cüce Gorath'ın gözleri yeniden kızıl bir ışık ile parlamaya başlar...
AresMajere wrote:Belki seçeneklerin dışında bir cevap olacak ama oynatmayı en sevdiğim ırk DL' de gully dwarf..Oyuna kattığı renk inanılmaz:)
kesinlikle katılıyorum
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ