Acayip bir FRP geyiği

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
zaman_gezgini
Kullanıcı
Kullanıcı

Acayip bir FRP geyiği

Post by zaman_gezgini »

Öncelikler herkese merhaba buradaki ilk mesajım bu.

Size acayip bir FRP geyiği anlatıcam ama biraz belden aşağı. :)
Arkadaşlarla OrtaDünya'da geçen bir oyun çeviriyorduk. DM'imiz Rohanlı bir arkadaşın üstündeki zırhı anlatıyordu. Dedi ki "Göğüsünün üstünde kocaman bir at başı var". Ciddi ciddi giderken böyle bir anda hepimiz koptuk. Baş, ne başı vs vs. Biraz toparlamaya çalıştık. DM devam etti: "Kılıcının kabzasının ucunda da at başı var"

Tahmin edebileceğiniz gibi gülmekten öldük ve toparlanamamız bir hayli zaman aldı.

:D :P "baş"
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Gerçekten ilginç bir deneyim olmuş.....e ben de vardım o oyunda! :D
Ne gülmüştük ya ne güldük....hala gülüyorum! :D
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

............................................... :? ........................................
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

MaNiak wrote:............................................... :? ........................................

Çok ilginç yanıtlar evriyorsun doğrusu :D ; ama orada olmak ayrı birşeydi. Ne kadar güldük anlatamam. Dm toplayamdı bizi... :D
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Estebin »

göğüsteki at başına verilen tepkiden sonra DM niye hala kının ucundaki başta direnmiş anlamadım. herhalde onun da amacı partiyi gülmekten yarma olsa gerek :)
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

yarılmamak eldemi sizce :?
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm... Arkadaş uzuncaydı heralde. Kılıcı da büyük olmalı. Ben o Rohanlı arkadaşın yerinde olsam ilk savaşta kılıcı atar orc baltasıyla savaşmaya devam ederim sırf elimde güvenilir bir şey tutmuş olmak adına :P
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Ya raist sen bır barbarsın gayet normal balta ıstemen tutuumu yararsın adamın kafasını :D :D :D :D
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kesiyorsa sorun yok :P
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Aynı tarz bir kılıç bizde de kanuşuldu ama gülmedik. Sanırım fesatlık derecesi ve sinir katsayısı ile alakalı bu tür patlamalar... Bir de DM'in niyeti tabii öncelikle...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Abi ben bizim oyunadılerı anlatsam, ki anlatamam ama orda olsaydınız eyer olmaz boylebır sey derdınız.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

Kaelthas wrote:Abi ben bizim oyunadılerı anlatsam, ki anlatamam ama orda olsaydınız eyer olmaz boylebır sey derdınız.
bencede...dm'in amacı güldürmekmis bence...bide söle bi olay var simdi oyunda birisi gülmeye baslayınca otomatikman bende gülüyorum nedense:)sora benden baslayıp zincirleme bütün party gidio....:)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bizimde buna benzer bir olay olmuştu.

- kapıdan giriyorsunuz odanın içinde bir masa var masanın üstündede üç tane kase biride kırık.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Steel_Dragon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Steel_Dragon »

heheh bizim de oldu böyle bombalar;

DM ben iken bir savaş sahnesinde, kalenin surlarındaki okçulara kral şu şekilde bağırmıştı; "OKÃ?ULAR!! KILIÃ?LARINIZI Ã?EKİN!!"
ben ne kadar okçuların da kılıç taşıyabileceğini ve surlara tırmanan düşmana ilk onların gireceğini açıklamaya çalışsam da nafileydi, o cümle harbi komik gelmişti ve oyuncular etrafımda kahkahalarla uçuşmaktaydı...
Steel_Dragon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Steel_Dragon »

Hah aklıma geldi bi de şunları yazayım çok komik bunnar (Kusura bakma Erinç bey :))

Bahsettiğim şahıs DM iken; ormanda kamp kurmuştuk, klasik olaraktan nöbetteki kişi (ben) etraftan haşır huşur ayak sesleri duymuş ve fırlayıp bi kuytuya saklanmıştım. Beklemiş ve ne gördüğümü sormuştum, DM'den cevap; "2 tane şövalyeli zırhın yaklaştığını görüyorsun..."
önce ilk tepkim normaldi "Hımm..." diyerekten, o anda sanki bi time stop büyüsüyle zaman durdu ve "Bi dakka bi dakka sen ne dedin? şövalyeli zırh?" diye bi uğultu yükseldi oyunculardan. ve ardından tabi ki... POAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAAAAAAAA!!!

2 tane zırhlı şövalye diyecekti ama artık çok geçti... her neyse bi tane daha var o da şöyle, yine aynı DM; biz oyuncular olaraktan bi şehre gitmemiz gerekmişti ben de DM'e şehir hakkında neler bildiğimi sormuştum. DM bişeler annatmaya başladı ve arada şöyle bi cümle geçti; "........Her ırktan insan var........."
!!!!!!!!!!!!!
Post Reply