SACRED
-
Khellendros
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
feverbeast
- Kullanıcı

abi sharukaya benim bildigim böle cok dar bi yol war ordan gidicen yani gez bulursun yada şöle bisey hatırlıorum galiba cok büyük bi magaraya giriosun bi sürü cıkısımı wardı hatta bi tane portal dan girince red dragon cıkıodu. iste o magaradan cıkıs bulucan ama pek emin diilim. ama yinden iksinden biri.
-
feverbeast
- Kullanıcı

abi magara hani sahruka nın altında bi kale warya hani senle wilburun bi herifle konusmaya gittinigiz kale iste ordan biraz yukarı cık(ama cıkıs kalenin icinde biraz zor bulabilirsin) sonra böle kucuık dar bi yol war onu takip et bi magara girisine rastlıcaksın. gerisinide de bismillah diyip gezip bulucan.
-
feverbeast
- Kullanıcı

-
feverbeast
- Kullanıcı

-
feverbeast
- Kullanıcı

hyaaaaah! shakuraya giderkenki mağaraya girdim ama içerde sadece bi portal buldum. o da haritanın aşağılarındaki bi adaya teleport ediyo. en öküzünden bi red dragon kızartıyo milleti. bi yenemedim.
shakura'ya hala gidemedim. ya, bu oyun bana hiç de uğurlu gelmedi. aldığımdan beri bi sürü saçmalık oldu bilgisayara. neyse.
mağranın içinde nerde?
shakura'ya hala gidemedim. ya, bu oyun bana hiç de uğurlu gelmedi. aldığımdan beri bi sürü saçmalık oldu bilgisayara. neyse.
mağranın içinde nerde?
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
tamam abicim bak sırf senin icin sacred a girip baktım
. simdi bak hani magaranın yanındaki kale warya iste ordan cıkıcaksın.cıktıktan sonra kalenin solundan yukarı dogru cıkıcan ve yolda sırf böle agaclık dar bi yol sonra böle vampirlerin basladıgı bi kösk warya iste onun gibi bi yere gelcen yanındada bi mezarlık var ordan kapıyı ac yine yukarı cık. sonrada zaten sahuraya gelcen.