Lord Soth

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

şimdi başrahibim benim. :D :D

onuda şöyle söyleyebilirz belki. ..bildiğiniz üzre ravenloft bir yarı düzlem. ve ordaki doğa aynı kendi orjinal düzlemindekinin aynısının bir gölgesi yada yansıması. ha bu yerler zman içinde Dark Lordun manyaklık derecesine göre bozulmakta o ayyrı.

buna bağlı olarak da orda olan insanlar esas olarak o acıları çekmiolar.hele helede native olanlar. acıyı geçek anlamda oraya düşmeyi hakeden Lordlar.

yada şöylede söylenebilir napalım kurunun yanında yaşda yanar... :twisted: :twisted: :D
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

haklısın yarı-tanrım benim :)
şaka bi yana ben de nativeler için pek üzülüyor diilim; çünkü bu lanetli topraklara her yeni gelen darklord için yeni domainler açılıyo. yerleşim birimleri, insannar, hayvannar, doğa kısaca her şey bu domain lord için var oluyo yani. o yüzden kaderlerine küsmekten başka şansları yok.

bi komplo teorisi de ben atayım madem... belki bu domainlerin tümü dark powers tarafından oluşturulan illüzyonnar? olabilir mi?
War, war never changes...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

yok yok..illüyon değil "bence"... oraya düşen herkesin çektiği acı son derece gerçek..
(hani acının yarı tanrısıyım ya ordan biliorum...bilioruzda konuşuoruz) :P :P

orda ölen adan zaten gerçekten de ölmüş oluyor. ha bu dediğim bir önceki mesajımla çelişebilir.ama zaten ravenloft ta ki hiç birşey tutarlı değilki.

burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

abi ezra diye bi tanrı var mı gerçekten ravenloftta? açıkçası ben böyle bi tanrının olduğunu düşünmüyorum. bu tanrıdan güç alan rahiplerin güçlerinin de dark powers tarafından emüle edilip kendilerine sunulduğunu düşünüyorum. yoksa lathanderin bile gayet zor bir şekilde boy gösterebildiği bu karanlık diyarda ezra diye bi tanrı nasl hükmedebilir?
War, war never changes...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Sana katılıyorum abi... bence de adı bile duyulmamış bir tanrının etkisinin oralara kadar gelmesi çok zor.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Drizzt_Dourden wrote:Ortalıgı ezip gecebilirdi belki ama Raistlin faktörünü unutmamak lazım.

Hangi kitapta hatırlamıyorum ama bi kitapta Soth Raistline şöyle der:
(gerçi sozude tam hatırlamıorum ama yaklasık söyle bişi der)
ben bir emir sözümle insanları öldürebilirim,ama bir ustanın önünde eğilmesinide bilirim

ve Raistlinin önünde eğilir
haklısın ben zaten orda kopmuştum...mükemmeldi...sanırım efsaneler serisi İkizlerin zamanıydı...ztn kitiara ilk o kitapta büyücülük kulesine gidio dimi???-eğer başka biri buna önceden cevap verdiyse kusura bakmasın-fazla zamanım yok bütün konuyu okuamıom
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Bende öyle hatırlıyorum.

Shota acımıştım, başından geçenleri okuyunca. Bu da kesin Ravenloftu boylar diyordum. :)
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

AH Ölümsüz ruh,
Kavun içi gözlerinde ölümüm saklı belki.
Ya o ölümlü aşkınız ne oldu lordum.
...
Özür dilerim.
BAna öyle bakmayın lütfen... 8O
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Lord soth karizmanın kralıdı bide Strahd bu ölü alemde ama hangisi döver bilmem bence soth
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

bence soth
çünkü kitabı dikkatle okuyanlar dragonlance ile ravenloft arasında ki bağlantıyı kavrayabilir.dragonlance de de görevini tamamlayabilirdi ama hırsı ve tutkusu ona engel oldu.
ravenloft ta da strahd ı kalesinde öldürecekti ama yine yardımcısı(ismini hatırlayamadım hani şu kitiara nın ruhunu elinde bulunduran) nı n ihanetinin cezalandırma hevesiyle savaşmadı strahd ile.
yoksa strahd ın dibine kibrit suyu çoktan dökülmüştü.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

burock wrote:abi ezra diye bi tanrı var mı gerçekten ravenloftta? açıkçası ben böyle bi tanrının olduğunu düşünmüyorum. bu tanrıdan güç alan rahiplerin güçlerinin de dark powers tarafından emüle edilip kendilerine sunulduğunu düşünüyorum. yoksa lathanderin bile gayet zor bir şekilde boy gösterebildiği bu karanlık diyarda ezra diye bi tanrı nasl hükmedebilir?
abi ezra bir tanrı deil. bir cult. rl deki dark powers denen varlık (lar) da sadece eğlence olsun die bu cultı divine büyülerle desteklemekte.

rl de bir tanrı asla var olmamıştır . aynı dragonların rl de olmadığı gibi...

Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

Eldarin wrote:bence soth
çünkü kitabı dikkatle okuyanlar dragonlance ile ravenloft arasında ki bağlantıyı kavrayabilir.dragonlance de de görevini tamamlayabilirdi ama hırsı ve tutkusu ona engel oldu.
ravenloft ta da strahd ı kalesinde öldürecekti ama yine yardımcısı(ismini hatırlayamadım hani şu kitiara nın ruhunu elinde bulunduran) nı n ihanetinin cezalandırma hevesiyle savaşmadı strahd ile.
yoksa strahd ın dibine kibrit suyu çoktan dökülmüştü.
hırsı ve inanılnmaz öfkesi sebebiyle adam zaten bu kadar saçma şeyler yapıyor bu adam.

caradoc un peşinden gitmesi de hem bu sebeplerden dir .

sana katılıyorum.

seriousgigi
Kullanıcı
Kullanıcı

asdasd

Post by seriousgigi »

arkadaşlar içinde lord soth'un geçtiği kitapların listesini birisi buraya yazabilir mi?

ben bi rl daki kg.şövalyesi ve kg.ün hayaletini biliyorum da krynn deki kitaplarının adları nelerdir acaba?
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Kara Gül şövalyesi
Ankira Yayıncılık

Image

Kara Gül'ün Hayaleti
Ankira Yayıncılık

Image

The Second Generation
Image
"And then came the war over Palanthas, when Lord Soth and Kitiara attacked the city. ..."

Dragons of Summer Flame
Image
" guessed that was where Flare would be hiding out. Lord Soth, the dread death knight, ruled that place still. Soth had ..."

Amber and Ashes (Dragonlance: The Dark Disciple, Vol. 1)
Image
"Set me any task, my lord. I will undertake it." "You destroyed the death knight, Lord Soth-" he began. "No, lord, I did not destroy him. . ..."

Lord Soth (Dragonlance Warriors, Vol. 6)
Image

Bu seri bir bütün, parça parça okuma. Bazıları türkçeye çevrilmedi. Her kitapta, Lord Soth'dan küçük bilgiler alabiliyorsun. Bazılarını ben okumadım.

Buraya da bakabilrsin:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lord_Soth#References
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
seriousgigi
Kullanıcı
Kullanıcı

asdas

Post by seriousgigi »

eheh valla ben direk dead knight halinden başladım okumaya :(

hep bu level dergisinin bundan 7-8 yıl önce çıkan sayısı yüzünden orda batu diye bi adam vardı yazmış kısa bi hikayesini kara gül şövalyesi diye bende direk bu kitabı okumuştum :)

ya seri olarak oku diyosunda nerden baksan 100 tane kitap var hepsini mi okuyacağız

ayrıca liste için teşekkürler..
Post Reply