Frpworlddan büyük aşklar
ben talip değilim alın lysana nızı turşusunu kurun üüüüüffffff tamam beyler bence vazcayın siz bu işten karı kız işleri boş işlerzaman kaybından başka bişi değil bu arada insan savaşçı bunları söylerken bir yandanda kılıcını çıkarır ve cüceye "sok o baltanı yerine "der
kötülüğe dayanamam , yapanıda affetmem
Bu son sözünün talihsizlik eseri yazılmış olduğunu varsayıp karşılık vermiyorum... yoksa kötü bir şekilde karşılık görürdün insan savaşçı! Yazı yazmıycaksan bir başlığa yazmazsın buraya yazı yazan arkadaşlara ufacık bir saygın varsa bu konuda özür dilemelisin.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Ya anlamıyorum bu aralar ben mi çok alınganım yoksa insanların alınganlık çıtası mı çok yükseldi...
Az önce mahalle ağzıyla(rp değil) sen millete bu kadar boşuna yazı yazmışsınız ne dir kardeşim işiniz yok mu diyorsun.. bu kadar yazının boş ve anlamsız olduğunu sölüyor ve daha sonra da ne var bunda diyosun...
Acaba ben fazla mı paranoyağım ??? Neyse eğer öyleyse ben sendenn özür dilerim...
Az önce mahalle ağzıyla(rp değil) sen millete bu kadar boşuna yazı yazmışsınız ne dir kardeşim işiniz yok mu diyorsun.. bu kadar yazının boş ve anlamsız olduğunu sölüyor ve daha sonra da ne var bunda diyosun...
Acaba ben fazla mı paranoyağım ??? Neyse eğer öyleyse ben sendenn özür dilerim...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Ne diyon abicim sen delirtme adamı!
Cüce baltasını daha sıkı kavrar. Sonra özürü duyunca indirir....isKENDER wrote:alın lysana nızı turşusunu kurun üüüüüffffff
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
iskender sen ne diyosun allahaşkına hmn turşu murşu saçmasapan bişiler demişin o muhabbet bizim ark lar arasında ölesine şaka niye bu kdr kızıp aklına geleni yazmışsın senin düşüncelerine saygı göteriyoruz sende bizimkilerine göster ayrıca hiç sevmem turşu kelimesini bana uyarlanmasındanda nefret ederim dünyada en nefret ettiğim ş ey turşudur zaten 
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı