hayvan aşkı
yok abi ben gruptan kimsenin kanının dökülmesine izin vermem ne kadar aptalca bir saldırı olsa da hatırlarım bir oyunda büyücümüz vardı adam xp için gitti gruba fireball attı tabi bende arkadan okluyordum elemanları olayı gördüm sonra gitti büyücüyü öldürdüm valla hiç gelemem öyle artistliklere!! 
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Slm, bence bir grupla beraber yaşıyorsak ve beraber savaşıyorsak birimizin başına kötü bir şey geldiğinde ona destek çıkmamız gerekir çünkü eninde sonunda bizimde birine işimiz düşer ayrıca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen, omuz omuza savaştığımız birinin ölümüne sessizce tanık olmak cok onursuzca olurdu benim fikrim bu sonucta bir insan hayatı bir hayvandan daha değerlidir her ne kadar o hayvan senin olsada
Haklısınız grup oyunu önemlidir. Hoş arkadaş ben onu grubumdan saymıyordum, arkadaşım sayılmazdı sadece merhabalaşıyorduk demiş bu durumda ama genel anlamda grup üyelerini korumak önemlidir. Bir seferinde bizim grubumuz bir gemiyle yolculuk ederken gece uyku sırasında kamaralarımıza asasinler girip bazılarımızı öldürmeye çalışmıştı, ben de onlar arasındaydım. şansımın da yardımıyla orakla adamı biçmeyi becerdim sonra zincir zırhımı çabucak giyip dışarı ne olduğuna bakmaya çıkmıştım. Bir başka asasini takip ederek güverteye kadar çıktık, sonra da asasinler tam bir kayıkla uzaklaşacakken bir cesaret adamların kayıklarına tepeden atlamıştım, şans eseri kayığın içine düşmeyi becerdim. Neyse adamlarla orda dövüştük ama dövüşürken kayığın dengesi bozuldu ve suya düştüm. Zırh da üstümde olduğundan direk aşağı çekilmeye başladım, ordaki hırsız arkadaş beni kurtarmakla son asasini canlı şekilde yakalama fırsatını değerlendirip (ayağına bir ip dolaşmıştı) onu sorgulamak arasında kalmıştı. Beni kurtarmayı seçmişti, o olmasaydı o seansta karakterim gidiyordu. Arkadaşların diğerlerinin arkasını kollaması iyi bir şeydir.
Tabi ben niye salak gibi o kayığa atladım o ayrı konu, bunu açıklamıyor bu. Arkadaşlar da kendini korumayı biraz bilmeliler hani.
Tabi ben niye salak gibi o kayığa atladım o ayrı konu, bunu açıklamıyor bu. Arkadaşlar da kendini korumayı biraz bilmeliler hani.
Taşlar unutana dek...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Benim açıklayacağım bir şey daah var eğer bir druid gurbun içindeyse ki benım oyunlarımda eğer bana yada hayvanlarıma -ki ben hiç bir zaman hayvanları savaşıma dahil etmedim çünki onların yardımını başka zamanlarda istedim- dokunduğu anda buna gurup üyeleride dahil önce düşünürüm çünki yapılan saldırımı yoksa savunmamaı bu çok önemli..Bir trollun saldırısı boşu boşuna değildir.
Bu ve bunun gibi olaylarda hep düşük insiyatif kullanırım...
Bu ve bunun gibi olaylarda hep düşük insiyatif kullanırım...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Bu söylediğini tam anlayamadım, biraz daha açıklayabilir misin? Neyi düşünüyorsun ne zaman? (hayvanlarıma dokununca demişsin ama okşamak falan dahil mi yoksa saldırılmasını mı kastediyorsun?) Neden düşündüğünü bile çıkartamadım kusura bakma herhalde bugün bende hafif bir geç algılama sorunu var.
Biraz açarsan sevinirim.
Taşlar unutana dek...
abi her nekadar insan hayatının bir hayvandandaha derğerli olduğunu düşünsemde bu aslında çok çelişkili bi durum
çünkü yani sizin kendi hayvanınız iyi günde kötü günde hatta hastaklıkta ve sağlıkta hep sizin yanınızda ama düğer yandanda sizin takım arkadaşınız sizinle beraber kılıç sallayan sizinle sırt sırta dövüşen. bence bu kararı almada o anki durumunuz etki eder eğer adam kendini kurtarabilecek durumdaysa haytvanların peşine giderim ama adamı bir trollede başbaşa bırakıp gitmem adam kestikçe amip gibi çoğalıyor yaw 
Evet biz cüceler hayvanları sadece yemek masasının üzerinde pişmiş olarak severiz. Bu arada senin hayvanların kesin lezzetlidirler...yeminer wrote:Bence de yapılamsı gereken bu dur... ne kadar seversen sev bir hayvanı insana tercih etmek bana akıl karı gelmiyor.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
AAA yeminer nasılda yalan söylemiş... buaradaki kocaman "hayla" nın anlamını çözebilen var mı.. hani cüce arkadaşımızın dili dolaşmamış ya peki öyleyse bundan kastettiği nedir?Gorath wrote:Aslında aklı hayla lezzetli hayvanlardadır...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k