ADALAR MANGAL PARTİSİ
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Abi sende çok zorluyorsun ama farkındasın değilmi.abi haziran sonu iyi olur hava bea
27 haziran dedik daha naslı olsun haziran sonu ben onu merak ediyorum.Hava durmuda şöyle olucak merak edenlere...
6 Haziranda yenilenen uydu fotolasrına göre bu cumaya kadar hava kapalı zaman zaman yağışlı olucak...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
birde adalara gidiyoruz biliyorsunuz nerede buluşucaz,nerden gidilecek vs. konuları şimdiden tartışsak,kararlaştırsak iyi olur..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Biliyorum belki birileri bana söz verdin de gelemedin diyecek arkadaşlar ama üzüntüyle belirtiyorum ki ben bu organizasyona katılamayacağım... Cuma günü ya da pazartesi artık İstanbul da olmayacağım... Özüntüyle belirtir ve de size iyi eğlenceler dilerim. Bir mucize olmasını isterdim ama çok ümitli değilim. Abi scythe yalan söylemiyom bak gerçekten. İstanbuldan gidiyorum o yüzden kızma tamam mı... Bana öyle yalan söylüyomuşum gibi de bakma... gözlerindeki inanmama belirtileri görüyorum ama tamamen yanlış yoldasın. O zaman sivasta olacam hatta bi önceki gün cep telefonunu sivasta yerli bir telefondan arar seni bu konuda ikna ederim. Eh bu ifade daha iç rahatlatıcı
Hepinize iyi eğlenceler
benim için de yiyin
ben de artık hayal ederim
Hepinize iyi eğlenceler
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Noticus inan çok özürdilerim tamamen yanlış yorumlamışım baştan yanlış okumuşum...
şimdi gelelim hava durumuna o hafta sonu iyi olucak zira bendeki bilgi kaynağı ancak bır hafta oncesını soyleyebılıyor şimdiden kesin bir şey söyleyemem...
Gidişle ilgili ancak bu cumartesı yazabılırım zıra bır mıktar kesıf yapmam gerekecek
şimdi gelelim hava durumuna o hafta sonu iyi olucak zira bendeki bilgi kaynağı ancak bır hafta oncesını soyleyebılıyor şimdiden kesin bir şey söyleyemem...
Gidişle ilgili ancak bu cumartesı yazabılırım zıra bır mıktar kesıf yapmam gerekecek
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
İyi gel bkalım tanısmayı orada yaparız.
Bu arada İstanbulun anadolu yakasındakiler.Adalara Bostancı yolu ile geçebilirler bostancıdan Gemi,motor ve deniz otobüsü mevcut.
Avrupadakilerde eğer canları sıklmazsa bostancıdan gıderler olmazsa kabatastan gemı ve denız otobusu seferlerı var...
saatleri yarın aklam tam olark yazıcam biliyorsunuz su sıoralar yaz tarıfdesıne gecme donemeı saatlerı kesın yazmak ıstıyorum...
Bu arada İstanbulun anadolu yakasındakiler.Adalara Bostancı yolu ile geçebilirler bostancıdan Gemi,motor ve deniz otobüsü mevcut.
Avrupadakilerde eğer canları sıklmazsa bostancıdan gıderler olmazsa kabatastan gemı ve denız otobusu seferlerı var...
saatleri yarın aklam tam olark yazıcam biliyorsunuz su sıoralar yaz tarıfdesıne gecme donemeı saatlerı kesın yazmak ıstıyorum...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı