TANRILAR YANLIşLIğI!!

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Locked
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

TANRILAR YANLIşLIğI!!

Post by NOOB »

şöyle bir görüşüm var ki lütfen sert bir dille karşılık varmeyin herşey nezaket içinde olmalı ve admin olarak tahdit de etmeyin ve bir kullanıcı olarak küçük görmeyin çünkü siteyle ilgili bir yanlışlığı bence yanlışlık belirtmek istiyorum:

Bence tanrılar normal fantastik oyunlarda ve kitaplarda olduğu gibi tanrılar olmalıdır olaylar uzaktan izlenmelidir, tanrılar her kafaya esince dünyaya inmez hatta hiç inmezler olayları değerlendirirler ve uzaktan izlerler eğer diğer tanrıların eli bu işte varsa olaya girerler yani nasıl desem anlatmak istediğim şey tanrı olayının d&d deki gibi tapınılacak tanrılar olması ama bunları sitedeki insanlar yapmamalıdır,adminler özellikle bunu yapmamalıdır, herkes eşitlik olsun istiyor herkes eşit olmalı adminler dahil adminlerin görevi siteyi kontrol etmektir, düzenlemeleri yapmaktır eksik olan yerleri yerine getirmelidir forumda yapılan floodları uyarmalıdır ki bunu bende yaptım bilmeden sonunda uyarı aldım ki böyle olmalıdır. D&d deki tanrılar gibi onlara tapınaklar kurulmalı hay hay tamam bakın bu çok güzel olur ama nasıl diyim tanrı siteden olmamalıdır tanrı somut olmamalıdır soyut olmalıdır zaten onlara hizmet edenler neyi nasıl yapacaklarını tanrılarının yolunda giderek biliyorlardır zaten.!!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

seni alkışlıyorum ve dediğin her şeye katılıyorum
siz tempusun orada burada gezdiğini ve savaş alanına inip onu bunu tepiklediğini gördünüz mü hiç?
o sadece kendi seçilmişlerine gözükür
tanrılar böyledir kendi seçtikleri kişiyle konuşurlar ve onun dogmalarını dünyaya o seçilmiş kişiler yayar
sanırım tanrı ve yarıtanrı olan adminler ve altadminler bundan sonra bu konuya dikkat edecektir
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ã?ncelikle ad&d,d&d yada dl,rl hede hödede değil frpworld'deyiz. Kısaca burada işler böyle yürüyor deyip kestirip atabilirdim ama açıklayacağım;
şimdi rp forumlarda yapıldığı için ve katılım sayısı henüz yeterli olmadığı için ayrıca adminlerde siteye eğlenmek için başladıkları ve hakları olan RP unsurlarına dahil olacaklarında bu böyle. Birde beni şimdiye kadar sadece inananlarım gördü başkası değil. Tanrılar avatarları ile iniyorlar dünyaya bu gibi noktaları gözden kaçırmayın.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: TANRILAR YANLIşLIğI!!

Post by Asuthay »

NOOB wrote:şöyle bir görüşüm var ki lütfen sert bir dille karşılık varmeyin herşey nezaket içinde olmalı ve admin olarak tahdit de etmeyin ve bir kullanıcı olarak küçük görmeyin çünkü siteyle ilgili bir yanlışlığı bence yanlışlık belirtmek istiyorum:

Bence tanrılar normal fantastik oyunlarda ve kitaplarda olduğu gibi tanrılar olmalıdır olaylar uzaktan izlenmelidir, tanrılar her kafaya esince dünyaya inmez hatta hiç inmezler olayları değerlendirirler ve uzaktan izlerler eğer diğer tanrıların eli bu işte varsa olaya girerler yani nasıl desem anlatmak istediğim şey tanrı olayının d&d deki gibi tapınılacak tanrılar olması ama bunları sitedeki insanlar yapmamalıdır,adminler özellikle bunu yapmamalıdır, herkes eşitlik olsun istiyor herkes eşit olmalı adminler dahil adminlerin görevi siteyi kontrol etmektir, düzenlemeleri yapmaktır eksik olan yerleri yerine getirmelidir forumda yapılan floodları uyarmalıdır ki bunu bende yaptım bilmeden sonunda uyarı aldım ki böyle olmalıdır. D&d deki tanrılar gibi onlara tapınaklar kurulmalı hay hay tamam bakın bu çok güzel olur ama nasıl diyim tanrı siteden olmamalıdır tanrı somut olmamalıdır soyut olmalıdır zaten onlara hizmet edenler neyi nasıl yapacaklarını tanrılarının yolunda giderek biliyorlardır zaten.!!!
NOOB'un çok doğru söylemiş olduğunu bende belirtmek isterim.Sitede RP zaten bazı yerlerde aşırıya kaçtı birde milletin birbirine lordum , leydim diye peşkeş çekmesi açıkçası ''benim'' hoşuma gitmiyor.Adminler tanrıların bize mesajlarını ileten üstün bilge varlıklar olsa daha güzel olur.Tanrılar soyut olsun , onalrın temsilcisi de adminler olsun...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
fulnes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fulnes »

:? bu kadar kolay olmamalı oyunu çekilmez hale getirmek...adamın biri zıplıyo ben tanrıyım diye .......Ya azcık gerçeklere uygun olmalı oyun bizde ne oynadığımızı bilelim yani...Herkesi bu konuda duyarlı olmaya dawet ediyorum...Bak dilim bile varmıyo ...ayakkabı bağcığımın tanrısı..
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

arkadaşlar ne konuştuğumuz konusunda lütfen dikkat edelim we ben artık noob ile fulnesin aynı olduundan eminim
çok zaman geçti çok şey değişti...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: TANRILAR YANLIşLIğI!!

Post by Gorath »

NOOB wrote:şöyle bir görüşüm var ki lütfen sert bir dille karşılık varmeyin herşey nezaket içinde olmalı ve admin olarak tahdit de etmeyin ve bir kullanıcı olarak küçük görmeyin çünkü siteyle ilgili bir yanlışlığı bence yanlışlık belirtmek istiyorum:

Ben bu konuda karşındayım NOOB. Bu dar görüşlülükten başka bir şey değil. Ã?ncelikle bu siteye oldukça düzen getiren bir sistem. Ã?yle herkes dilediğini öldüremiyor ve ben bunu bir çeşit dm lik olarakta adlandırabilirim. Bizler sadece oyuncularız.

Ayrıca mekanda konulmuş bir sistem varsa bunu değiştirmek için bir başlık açmanda çok saçma. Bence sende herkes gibi sisteme uymalı ve propoganda maiyetinde başlıklar açmamalısın.

Tanrıların dünyada ırkların işlerine karışmaları konusuna gelince ise bu dünyasına göre değişiyor. Sanırım sen en meşhur serilerden birisi olan Dragonlance okumadın. Paladin ve Takhisis bir çok kez canlıların işlerine karıştılar. Hatta daha sonrasında Kaos bile gelip kendi elleri ile yokoluşa kalkıştı. İstersen biraz düşün bu konuda....

Sistemin değiştirilmesi ile ilgili bir görüşün varsa bunu adminlerle özel olarak görüşmelisin. Bu sitedeki rp yapanları ayaklandıracak şekilde olmamalı. Biliyorum her attığım masajdan sonra olduğu gibi şimdi gene bana özelden mesaj atıcaksın. Mesajını bekliyorum abicim ama seninde dediğin gibi tatlı dile dikkat!
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

aynen dragonfire a ve gorath a katılıyorum bu bir..

ikincisi burda önüne gelen tanrı falan OLAMAZ. bunu bir prosedürü ve sorumluluk bilinci var. ayrıca burada HERKES KAFASINA GÃ?RE RP DE YAPAMAZ. buranın bir düzeni var.

burada tanrı yada yarı tanrı olmak için site yönetimin oylaması ve onayı gerekir.

rp den sorumlu alt admin.

saygılar.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Beyler bayanlar açıkca söylüyorum burası ne adnd ne whitewolf ne başka bişey.. burası daha önce görmediğiniz duymadığınız oynamadığınız bir diyar bir sistem...

buranın düzeni 1.5 yıldır böyle...

Rp nin bir gidişi var ve bu bir süreç..
rp ye katılop katılmammak sizlerin elinde....
açıkçası bu düzende gayet ii ve zevkli işlior, bu yüzden değiştirmeyide düşünmüyoruz

Rp ye katılmak isteyenler lütfen bu kurallara uysunlar.

en süper sistem olmayabilir am böyle uygun gördük...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Locked