ZAMANIN KARARGAHI

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Dev güvercinin üstünden karargaha gelen adamı çok dikkalice süzdü.
"Noob benim yüce rahip seni bana gönderdiğine göre sende lordumun müridlerinden biri olmasının" Gel yorulmuşa benziyorsun bugünlük biraz dinlen ya da istersen çalışmaları izle yarın senin içinde çok zor olacak bil ki burada çok sıkı bir eğitim verilir"
Noob elini zorinin omzuna koyar ve askerlere "aranıza yeni biri daha katıldı adı zorin." Zorinin gözlerine bakar ,gözleri çok hevesli ve heyecenlı birinin parlaklığına sahipti." İleride çok iyi bir savaşçı olacaksın" der ve zorinin omuza arkadaşça vurur.
Elini kaldırır ve elini kaldırmasıyla tüm askerler hazırola geçer. " İleride görmüş olduğunuz ağaçlarda yuvarlak bir tahta ağacın dalından bir ipe bağlanmıştır, ip hareket etmektedir , ipi okunuzla vurup tahtayı düşürdüğünüzde yeni bir tahta aşağı inecektir, amaç hareketli noktaları ıskalamadan ilk okla vurmaktır. "ANLAşILDIMI!!!?" Ã?ğrencilerin hepsi birden "EVET KOMUTANIM!!" ... "Eğitim başlamıştır güneş batıncaya kadar devam edecektir, arada öğlen yemeği için bir buçuk saatlik ara verilecektir. Başarılar.!!
Zorin'in yanına gider, gülümseyerek " Yarın daha zor bir gün olacak biraz dinlen buna çok ihtiyacın olacak , bu arada kuşun beni çok etkiledi."
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
ZorinFerador
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ZorinFerador »

"peki efendim "dedi Zorin son derece anlayışlı bir biçimde ardından minik çantasını aldı ve yukarıdaki yurt a doğru yürümeye başladı...
kılıcının kınını sıkıca tutuyordu,hızlı bir hareketle kılıcını çekti.Ardından dostvari bir selam verdi...
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Sabah olmuştur ve erkenden çalışmalara geçmek içinde çok güzel güneşli bir hava vardır herkes horultularla uykularındayken NOOB eğitimde eksik kaldığı günleri tamamlamak için zorin'in yanına gider ve onu uyandırır, uyandığında gözleri kan çanağı gibidir belli ki çok yorulmuştur. "Hemen üstünü giyin ve aşağıya gel aşağıda seni bekliyor olacağım"

Dışarıda bu güzel günün saadeti içinde olarak güneşe bakar. Aniden birinin merdivenlerden iniş sesini duyar. Zorini görür çok hevesli olduğu her halinden bellidir. Zorin yanına gelince"Artık ikimizde hazır olduğumuza göre" NOOB elini havada simetrik bir biçimde gezdirir ve büyülü sözler söylemeye başlar ortam artık değişmiştir,zorin kendini bir çölde bulur, çok ama bu sefer NOOB yanında değildir, çok susamıştır, ileride bir vaha görmektedir fakat yakında bir kadının silüetini görür yanında bir adam bulunmaktadır ama ikisi farkedilecek bir biçimde ayrı ayrı yürümektedir sanki insan gibi yürümüyorlardır, adam arkasını döner ve Zorin'e doğru yürür bu arada"su, lütfen su" diye yaklaşmaya başlar.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
ZorinFerador
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ZorinFerador »

Zorin şüphe içinde kılıcının kınını tuttu ama öncelikle düşman olduğundan emin olamadığı bu adama yaklaştı ve ardından kolunu tutup ona arkasındaki vahayı gösterdi...
kılıcının kınını sıkıca tutuyordu,hızlı bir hareketle kılıcını çekti.Ardından dostvari bir selam verdi...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Zaman akimi tamamen durdu. Zamanın efendisi NOOB'u ortamdan çekip aldı. Sesi dehşet vericiydi;"Sen elflerin yüz karası ve kopya adamlarının komutanı, seni görevinden azlediyorum. Bundan böyle tek görevin boş zamanda yanarak dolaşmak olacak. Acının tanrısının bile kıskanacağı bu ödülü sana layik gördüm kararmış NOOB! Artık Yan!"

Zaman tekrar harekete geçti. Canlıların aklından Noob varlığı tamamen silinmişti.
Geriye sadece Unholy'nin anlık tebessümü kalmıştı.

*Noob bundan böyle bu karakterle Rp'lere dahil olamayacaksın.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

Lordunun yaptıklarını farketti korkuyla irkildi buna sebep olan şey ne diye merak ederek zorinin yanına gitti ama onun artık noobdan bir daha eğitim alacağını söylemesi zor oluyordu zira hala şoktaydı...
çok zaman geçti çok şey değişti...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Tapınağın Koruyucusu yavaş adımlarla Karargahta ilerledi. Zamanın akıp gidişi durduğunda olayları gören gözleri parıldadı. Yeni öğrenciye baktı ve yüzündeki donuk ifade de bir anlık oluşan gelişme ile ona doğru ilerledi.

- Karargahın bir komutanı yok. Yeni Komutan seçilene dek eğitim devam edecek...
Eğitimi ben vereceğim yeni komutan geldiğinde yine görevim izlemek olacak...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Zamanın koruyucusu yavaşça tapınağın dışına doğru ilerledi. Geriye baktı ve yüzünde anlık bir gülümseme oluştu. Tapınaktan dışarıya çıktı ve dikkatle ardına baktı. Zamanın akışı bir an yavaşladığında Tapınağın Koruyucusu zamanın akışına karıştı ve ardına silik bir ses tonu kaldı.

- Tapınak Hala gözlerimin önünde... Korunması gerektiği anda...
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

unholy sana sesleniyorum duy sesimi ...
zamanın karargahının bir komutanı bulunmamakta we tanrımızın şowalyesi sawaşçısı ya da bunun benzeri tanrımız için sawaşmak isteyen kişileri eğitecek kişi aktif olarak yoktur bu nedenle karargahı yanlız bırakmamanı we sana ihtiyaç duyan kişileri yüzüstü bırakmaman için karargah komutanlığını ele almanı arz ediyorum aksi halde burada tanrımızın uğruna sawaşmak için bekleyen kişiler açıkta kalacak bu görewi yerine getirmeni istemek için sana sesleniyorum ey unholy duy sesimi....
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

tapınağın koruyucusundan karargahın bu şekilde sawunmasız bırakmamasını istiyorum bu konuda karargahı kısıtlamayalım lütfen unholy beni duy we bir çözüm getir bu olaya...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Karargahın içinde zaman yavaşladığında Tapınağın Koruyucusu belirirdi zmanaın kumları arasında. Just_Win'e baktı. Donuk bir hareket ile başı ile onay verdi ve ardına döndü.

- Eğitimi ben vereceğim Tapınaktaki herkes savaş eğitimi alacak Rahip bu gerekli... Bir savaş kapımızı çalabilir yakında...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

anlaşıldı unholy lysananın sınawı bitmek üzere we dini eğitimini de werdim istediğin we uygun olduğun bir wakit seninle özel olarak da konuşmak istemekteydim unholy bunu mümkün olarak düşünebilir miyim
ZorinFerador
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ZorinFerador »

Zorin bir kez daha yurtun merdivenlerinden hızla indi.Avluda yeni eğitmeni komutan Unholly duruyordu...ardından küçük bir selam verdi,"Efendim,biliyorsunuz ki eğitimim bazı sorunlar ve bazı kararlar yüzünden tamamlanamadı sizden tek istediğim beni eğitmeniz"...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Karşısındaki savaşçıyı süzdü Tapınağın Koruyucusu. Gözlerinde bir anlık parıldama olduğu altın rengi gözü parıldadı. Dikkatle etrafına balkındı ve dizlerinin üzerine çökerek bir kaç kadim söz mırıldandı. Ellerinde Kırmızı bir Cübbe oluştuğunda karşısındaki savaşçıya baktı. tekrar dik durdu yüzündeki ifade değişmemiş en ufak kas bile oynamamıştı. Adama elindeki cübbeyi uzattı. Kırmızı üzerinde altın rengi bir ejderhanın tuttuğu bir kum saati işlemesi olan bir cübbeydi.

- Artık bir savaşçısın Zorin eğitileceksin istediğin gibi. Savaş için ve korumak için eğitim alacaksın. Silahını seç ve bana bildir.

Dikkatle Zorin'in gözlerine baktı.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Karargahın önünde durdu tapınak koruyucusunu etrafta göremiyordu bi adım daha attı ve tapınakın şovalyesine seslendi

-Belirtiğiniz gibi burdayım artık eğitime başlıcakmıyız durdu ve yanıt gelmesini bekledi
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Post Reply