++ÖLÖ RUHLAR HANI++

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath gözlerinde kızıl bir parlama ile ona bakar ve "Hanıma istediğin zaman uğrayabilirsin!" der. Kızları işaret ederek "Ruhunun yanına bir dost istersen alabilirsin!" der. "Yada içicek bir şeyler." Suratında geniş bir sırıtma vardır.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

Gorath a tesekkurlerini sunar...

Sadece seni ziyarete gelmiştim cüce dostum.. ama hanının güzelligini görüpte bir köseye oturup çıglık atan ruhları dinleyip huzur bulmamak elde degil..

der ve karanlık bir kösedeki masaya dogru yürümeye başlar oturur,yırtık pelerinene sarılır ve etrafı izlemeye baslar
Caradoc The DeathKnight
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Gorath köşeye çekilen dostuna selam verdi.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

cüce gorathın yanında oturan theodorus ates kırmızısı gözlerini gorathın yanına gelen ölüm sövalyesine diker. ve ondaki gucu hisseder. goratha onun kim oldugunu sorar.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath gözlerini ölüm şövalyesine diker. "O caradoc!" der. "Lordumun en iyi savaşçılarından birisi..."

high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthas, istemeden de olsa Gorath'ın dediklerini duyar.. Ayağa kalkarak, Caradoc'un oturduğu masaya yönelir. "Lordum.." der "Sizin hakkınızda çok şey duydum.."
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

Vilthas a basıyla selam verir...

yanıma otur vilthas...bir ölümlüyle handa sohbet etmeyeli yuzyıllar oldu....

bu arada gorath ın yanında duran büyücü Theodorus un cehennem atesi gibi yanan bakıslarına karsı basıyla selam vermeyi unutmadı...onu tapınakta görmüstü fakat daha tanısmaya fırsat bulamamıslardı...
Caradoc The DeathKnight
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

gorathın yanında oturan theodorus gorath a hemen dönücegini söler ve ölüm sövalyesinin masasına oturmak icin izin ister. sövalye izin verir. theodorus onun tam karsısına oturur ve "sizi br ölm sövalyesi oldugunuzu bilmiordum. ismim theodorus" der.
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthas, ihtiyatlı bir şekilde theodorus'un yanına oturur..
"Sizinle konuşmak benim için bir onurdur.." der ve ekler: "Eğer mümkünse, beni tapınağınıza götürebilir misiniz, lordum"
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

Caradoc "öyleyim" der ve miğferini cıkarır...iskeletten etsiz bası ve eskiden yemyesil olan gözlerinin oldugu yerde simdi buz renginde küreler etrafa sogukluk veriyordu...migferini cıkarınca etrafa yaydıgı çürümüşlük daha da arttı...

miğferini tekrar taktı ve "evet theoderus öyleyim..sen theo..." kıyafetine ve gözlerindeki bilgelige dikkat eder.."büyücü olmalısın yanılıyormuyum?"
Caradoc The DeathKnight
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

rp dışı: pardon yanlış anlaşılmaları önlemek için tekrar atacağım mesajı

Vilthas, ihtiyatlı bir şekilde theodorus'un yanına oturur..
Ölüm şövalyesine dönerek "Sizinle konuşmak benim için bir onurdur.." der ve ekler: " eğer mümkünse, beni tapınağınızın bulunduğu yere kadar götürebilir misiniz, lordum?"
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

tapınagımızın özü kaos ve ölümdür vilthas...Lordumuz Oren su anda diyarda degil ve durumlar biraz karısık..seni tapınaga ben götüremem senin icindeki kaos ve imanın ile zaten tapınaga kendi kendine çekilir gibi gideceksin eger bunlara sahipsen...ama senin icin basrahip burockla konusabilirm...
Caradoc The DeathKnight
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

evet der içinden vilthas, yıllardır aradığım şey bu, kaos...
"Evet, Lord Oren'e olanları duydum, ama bu beni etkilemez.." der duygusuzca..
"Başrahiple konuşursanız çok iyi olur lordum.."
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

Lord Oren bu diyardaki kaosün özüdür...lorduma yaptıgın bu saygısızlıgı bu seferlik görmezlikten geliyorum..seni tapınaga götürürüm ve basrahip burock eger seninle görüsmeyi kabul ederse seni onunla görüstürürüm
Caradoc The DeathKnight
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

theodorus ölüm sövalyesi ile elf in konusmalarını duyar ve cok sasırır. cunku konusma arasında bi cümle duymustu "lord oren" dedi kendi kendine "demek gitmisss" dedi fısıldayarak ve bi zaman sonra derin dusuncelere dalmıstı. theodorus icindeki sesin ona bir sürü soru sordugunu duyabiliyordu. ama aniden birisinin onu dürtmesiyle uyandı. onu dürten ölüm sövalyesiydi. ve konustuklarında nerde kaldıklarını hatırlayamamıstı. "beni bagısla drzzit sadece birseyler dusunuorduım. ewet nerde kalmıstıkkk hımm. aaa ewet" bi anda sövalyenin ona sordugu soruyu hatırladı "ben bir büyücüyüm. ve hep te böyle kalacagım." dedi "ve hayatım boyunca da ölüme hizmet edecegim."dedi
Post Reply