Elf vs dwarf

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

ikisi de iyidir. ikisinin de kendine ozgu yanlari var...
ben elimden gelse ikisi de olmak isterdim :)
cok mu politik oldu ne...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

evet popstar yarışması jürisi cevabı olmuş
ben ikisinin de elenmesini istemem gibisinden

ama akla ilginç bir soru getiriyor
half-elf half-dwarf nasıl bir şey olsa gerek?
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

ama ama ama..
lutfen beni o jurilerle karsilastirmayiniz....

korkuturum sooonnnraaaa!!!

ben o karisimi dusunmek bile istemiyorum... ne oldugunu sasirir. ama olmasi da pek mumkun gorunmuyo bence. sonucta bi elf erkeginin cuce kadinla ya da cuce erkeginin elf kadinla.... iyy dusuncesi bileee....
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Çok güzel olur be abi... Valla ole bi ırk olsaydı.. kesinlikle kaos tam istediğim şey.. Hemen biraz düşünelim... Kadınları sakallı, kaslı, uzun boylu, zarif... Yaa düşünsenize ne kadar tatlı ve korkunç, sevimli ve ölümcül....(abarttım. son iki yorumum lafın gelişiydi :D )
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

emen yaratırım abi ne var bunda. Bu işin ustası burda. Elf ve cüce karışımı güzel olur. Ben beyendim bu işi. Hımmmmmm...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Helm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Helm »

Hımm bana kalırsa ikiside iyi oldukları sürece sorun yok ikisinide çok severim.Ama güç bakımından çevik bir elfe karşı bir cücenin pek birşey yapamayacağını düşünüyorum.Ama elfin en küçük bir hatasındada cüce tek bir hamleyle yere gömer elfi o da ayrı mesele.Ama drow deyince akan sular durur.Her ne kadar nefret etsemde bana göre en güçlü ırk drowlardır.Ã?ünkü ruhlarıyla savaşıyorlar içlerinde öyle bir nefret varki dışa feci bir şekilde vuruyorlar ve ırki özellikleri de korkunç.

Saygılar..
Caspenar the Imp ;

''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''

-Veldrin
ThePatryn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ThePatryn »

Aslında duruma göre değişiyor.
Büyücü olucaksam tabi ki elf zaten cüceler büyülerden genelde nefret ederler.
Ama bir arbade savaşçısı olacakam cüceyi seçerim hem dayanıklı hemde silahlarda yetenekli ama menzilli silah alıcaksan narin elleri , çeviklikleri ve gözleri ile elfleri seçerim. :wink:

Saygılarımla,
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Dış dünyayı merak ediyorsanız, gittiğinizde kazık yemek, ölüm, taciz, hakaret vb... durumlardan zevk alacaksanız elf. :twisted:

Diğer durumda cücedir...Kimse sizin yüzünüze söylemez;arkanızdan atar :wink: .
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Ya niye abi niye elf dwarf kavgası ya şu fani dünyada hepimiz kardeş diilmiyiz :P tabiki diiliz niye hepimiz kardeş olalımki, dur bi düşüniyim...............................Elf diyorum daha karizma..
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

bende dwarf diyorum.sakalları onların hem daha karizma.oturaklı dwarf sakalını kaymak kıvamında elf suratına tercih ederim her zaman.ayrıca Legolas a da uyuz olurum.forever Gimli.kendini beğenmiş elfler out, dayanıklı ve sağlam dwarflar in :D .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Bir elf oynatmak insanı acaip derecede kasar (bazılarını kasmaz ama normalde feci şekilde kasması lazım :) en azından alışana kadar) ama bir savaşta her zaman elflerin estetiğini (özellikle bladesong ve hayvani ok atma yetenekleri) cücelerin hünerine tercih ederim. Ama cüceleri de en az elfler kadar sever sayarım, bilinçsiz ve cahil peasantların oluşturduğu bi köyde eğer cüceyseniz kısa boyunuzla tezat oluşturan kibirli yapınız itibariyle komik karşılanabilir ve haksızca aşağılanabilirsiniz. Ancak bilge kişiler bir cüceyi nasıl değerlendireceğini bilir ve ona göre davranır, saygı duyar. Ayrıca cüce oynatmak rp açısından çok daha zevklidir, eğlencelidir. Benim oynattığım elfler tipik olarak LOTR elfleri niteliğinde olmalıdır, DL'nin berbat, kokuşmuş, insanı çileden çıkaran muhalif elfleri gibi değil! FR elfleri LOTR'a daha yakın, o yüzden FR'de elf DL'de cüce oynatmak tercihimdir. Yine de oyum elflere.
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce oynatmak kadar banaeğlence veren bir şey yok arkadaşlar. Kesinlikle elflerden çok daha eğlenceli. ElvenBard'ın dediği mantığa yatkın ve sanırım ona katılmak durumundayım ama kesinlikle bir uzu kulak oynatmam.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
cellwin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cellwin »

pyros wrote:hatta lotrda

gimli ile legolasın arasında bir muhabbet geçer

gimli insanların eserlerinin çok tepeden düşme olduğunu söyler
legolas ise "onların eserleri bizimkilerden daha uzun süre yaşayacak" gibisinden bir cevap verir
:lazer:

bence kendileri uzun ömürlü oldukları için uzun ömürlü eser bırakmaya kasmadıklarını imaetmeye çalışmış
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

ELF TABİ ABİ SAÃ?MALAMAYIN ALLAşKINA ELF LERİN SEZİLERİ TEK BAşINA YETER GEÃ?TİM ONU KARİZMA HERİFLER HADE ONUDA GEÃ?TİM Bİ ELF Bİ DWARF LA KARşILARTIRILMAZ BİLE CÃ?CE İşTE ALLAIN CÃ?CESİ BOY FAKİRİ PİGME PİGME PİGMEEEE
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Grunlore_Warhammer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Grunlore_Warhammer »

ne dıon olm sen valla bak soyadımda Warhammer ezerım valla hammerımla senı ha :mrgreen: ama gercekten bı cuce oynatmak kadar zevklı bısı olamaz BANA ORDAN BIZIM BIRAMIZDAN GÃ?NDER ıcmeyı denemek ıstıen var mı elfler sızı bayıltmak hosuma gıder ZARİF BAYANLAR SİZİ :D :!:
Post Reply