ZAMANIN KARARGAHI

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Krusk ve calis Lordumuza olan bağlılığınızı sundunuz şimdi geldi asıl işe çalışmaya hem de çok, kötülük büyüyor, ona karşı gelinmeli şimdi sizden çalışmaya başlamadan önce söz istiyorum hiç bir zaman inancınız üzerinde kumar oynamayacaksınız.NOOB önlerinde bir sağa bir sola yürümeye başladı yere bakıyordu , ellerini sıkmıştı sinirli olduğu her halinden belliydi, ey lordumun askerleri olmak isteyenler sakın kalbinizde kötülüe 1 zerre dahi yer vermeyin, bilin ki bu kötülük oren'in ve onun sülük ordusunun güçlenmesine neden olur, onlardan kimseye güvenmeyin,iyilik hep ışığınız olsun, lordum güneşiniz olsun, kötülük düşmanınız olsun. Her zaman haksızı savunun, başkalarının iyiliğini kendinizinkinden daha çok düşününün. Eğitim için hazırlıklara başlanılır. Ey savaşçılar yukarıdakileri kabul ediyormusunuz?
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

NOOB karargahın dışarıdan gerektiğinden az korunduğunu görür ve karargahın yeniden düzenlenmesizyle uğraşan işçilere karargahın çevresinde her 10 metrede bir 1 tane okçu kulesi yapılmasını ister aynı zamanda kararhagın her köşesine bir su kuyusu yapılmasını söyler, ortada da 2 tane kuyu olacaktır. Yeni gelenlere eğitimlerini vermek için geri döner fakat sorduğu sorunun cevabını alamamıştır, eğitim hazırlıklar tamamlanırken NOOB bu iki askeri süzdü. "Siz lordumun askerleri olmak için buraya gelenler size sadece 1 sorum olacak?"

Tam ikiside Noobun soıracağı soru için dikkatlerini ona doğrultmuşlarken 2 taraftan çapraz olarak parmak büyüklüğünde 2 tane taş kafalarına gelir.

"ilk eğitiminiz kendinizi herşeye karşı hazır bulundurmalısınız biriyle konuşurken bile etrafınıdaki hareketliliğe dikkat etmelisiniz şu andan itibaren eğitim başlamıştır. Unutmayın her an kendinizi savunmalısınız!!!"
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

NOOB SEN NE YAPTIğINI ZANNEDİYORSUN DAHA İLK ANDAN İTİBAREN BU KADAR SERT EğİTİM UYGULAYAMAZSIN İLK OLARAK Ã?ğRET SONRA BİR şEY İSTE AYRICA BU KADAR ZULÃ?MKARLIK LORDUMUZLA BAğDAşMIYOR HADDİNİ BİL calis bu eğitimlerin dışında tutulacak isterse eğer tekrar eğitime katılabilir ama şu anda her dragonfire yükümlülüğünden muaf we buna eğitimler de dahil
çok zaman geçti çok şey değişti...
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

calis konusunda emirlerinize uyucam bence eğitim çok kaliteli gidecek dikkatini 1 den fazla şeyde toplamayı başarmalarını sağlıyorum uyurlarken bile tetikte olmalılar yarın ok kullanma sanatı üzerinde yoğunlaşıcam ayrıca lorduma gelmiş geçmiş en iyi savaşçıları yetiştiricem.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

inşallah dediğin gibi olur NOOB hiçkimseden şikayet duymak istemiyorum çünkü
(eğitim konusunda eleştirileri olanlar beni bulsunlar we bana sorunlarını iletsinler lütfen)
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Biraz zor olacak onlar için bu eğitim ama bilsinlerki eğitim bitince yenilmesi çok zor olan savaşçılar olacaklar.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

ben arzularımı bildirdim zorlama we zulüm uygulamamanı umuyorum
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

lordumun emrindeyken zulüm lafının yeri bile olmaz ben sadece zorlicam biraz onları, ne kadar iyi bir savaşçı olduklarını zaman içinde görecekler zamanla gelişecekler, arkalarına dönüp baktıklarında vücudlarının sınırlarının daha geniş olduğunu anlayacaklar, ve daha da genişletmenin yollarını öğrenecekler, başta zor olacak onlar için ama mükafatı çok olacak.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Rahibin ardında dikkatle etrafı inceleyen siluet rahibin sözleri ve hareketleri doğrultusunda yavaşça rahibin yanına doğru ilerledi. Altın sarısı ve kırmızı gözü adamınkine odaklandı. Donuk bir ses tonu etrafta yayıldı.

- Elf Asker yetiştiriyor Rahip kız çocuğu değil. Burası bir karargah Savaşçı yetiştirmek istiyorsanız bırakın onları savaşçı gibi eğitsin. Savaş Zülüm ve Acıdır. Askerler bunları bilmeli ki karıları kocasız, anneleri oğulsuz ve çocukları babasız kalmasın. Sizden ricam Savaşçıları bırakın Askerler yetiştirsin siz Din adamları ile ilgilenin...

Tapınağın Koruyusu görkemli kırmızı cübbesinin önünü yavaşça Elfe döndü. Üzerinde altın bir Ejderhanın tuttuğu bir kusaati vardı. Dikkatle Rahibe döndü ve sesindeki hiddet tonunu gizlemeyerek...

- Burada bu Elfe öğüt vereceğinize Kilisenizdeki Rahipleri doğru yetiştirin bir Boğaz kesmek yerine bir hayat kurtarsınlar...

Gözlerinden kızıl olanı bir an parıldadı ve Rahibin beyninde Elf Kadının muhafızın gırtlaığını kestiği an canlandı.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Unholy bu ne raslantı böyle görüyorum ki lordumun emrine geçmissin sende gel eski günleri unutalım lordumun emrinde kötülük olmaz onun adı bile geçmez kin ve nefret unutulur bunlar sadece zayıflar içindir çünkü güçlü olanlar bunları kontrol edebilir. Gel benimle odama çıkalım yarulmuş gibisin hem laflarız birazda arada cüce birası var ondan içeriz neyse savaşçı yetiştirme konusunda iyi bir bilgiye sahipsin bunu anladım. Ama rahibe sert tavrın iyi değildi bilki lordumun emrinde bulunan rahip lordumun ona donatmış olduğu özel güçlere sahiptir ve herkes ona saygı duyar.Neyse yarın okçuluk eğitimine başlatıcam askerleri çok iyi okçular olacaklar , şimdi eski günleri unutmak üzere hadi odama gidelim.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Karşısındaki adam dikaktle Elfi süzdü. Kimden bahsetiğini anlamadığı yüz ifadesinden belli idi. Beyaz saçları bir an için ruhgarda dalgalandı. Dikkatle etrafı süzdü ve Karargahı incelemek için içeri girdi.

- Kaç Askerin var komutan...
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

şu anda 15 kadar elf askeri yetiştiriyorum. Hepsi ileride lorduma hizmet edecekler yarın genel eğitim başlıyor istersen sen de izleyebilirsin.

AZALIN RP DIşI NOT: ARKADAşLAR BAZI RAKAMLAR VERCEğİNİZDE, VE HAREKETLER YAPACAPINIZDA BUNLARIN YOK TAN VAR OLAMAYACAğINI BİLİN LÃ?TFEN. şU ANDA RP DEN SORUMLU ADMİN OLARAK BAZI KONULARDA BANA DANIşMANIZI RİCA EDECEğİM. KAFAMIZA GÃ?RE RP YAPMAYALIM.

NOOB 50 DEDİğİN ASKER SAYISINI BEN 15 E İNDİRDİM.

SAYGILAR.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

eğer gerekirse sadece boğaz kesmekle yetinmezler eğer kendi hayatları tehlikeye girebilecekse; bu gerekli ise o boğaz kesilmelidir sen daha önce kapının önünden geçeni farketmeyen bir kapı kulu görmemişsin anlaşılan kapı kulları özellikle kulağı çok keskin olanlardan seçilir ki insanlık hallerinden yararlananları derhal farkedebilsinler ewet unholy maalesef bazen ruhbanlar da can alır çünkü bu gerekli olabilir
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Karşısındaki Rahibi dikkatle süzdü. Yüzündeki donu ifade değişmemiş fakat vücudu gerilmişti. Oldukça soğuk kanlı bir biçimde rahibin tam önüne ilerledi ve durdu. Sesi gökgürültüsü gibi yayıldı.

- Rahipler öldürür, savaş alanında cesurca savaşarak ölür. Fakat benim Lord'umun Rahipleri *yüzünde bir hiddet ifadesi oluşarak* bir adamın ardından sinsice yaklaşarak onun gırtlağını kesmez... Eğer bu şekilde Rahip eğiteceksen bu konuyu gerek Lord'um gerek Başrahip ile görüşerecek engellerim...

Adamın gözlerinin içine baktı ve altın renkli gözü bir an parıldadı. Hiddetle etrafına bakındı.

- Komutan daha fazla adama ihtiyaç var. Okçular dışında da adamlara ihtiyacımız olacak Tapınağı bir okçu grubu ile koruyamazsınız.

Tekrar rahibe döndüğünde yüzünde donuk ifadesi vardı ve hiddet yerini donukluğa bırakarak.

- Bu Karargaha bir Rahip yollayın, karargahta daimi olarak kalsın ve adamlara Din eğitimi verilsin.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

benimle bu şekilde konuşamazsın unholy seni kınıyorum ayrıca gerektiği zaman her rahip öldürür we onun gırtlağını kesmesi o kadar da wahşice bişey değildir çünkü ölüm de bazen huzur içindir
Post Reply