Magic Anketi
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

Walla eskiden deli gibi oynardım.Söyle 4th edition zamanı.Ne günlerde bee!!Hatta çok iyi hatırlıyorum ice age daha baakiydi.Sağlam da bi beyaz destem vardı.Ama o zamanlar 6 ayda bir yeni edition çıkıyodu.şu anki kadar para tuzağı diildi.şimdi 2-3 ayda bir yeni edition çıktığı için...Ula terimleri de unutmuşum...Ne deniyodu yaa o turnuvalara?Sadece son çıkan 3-4 editionla katılabiliodun.En sık da o turnuvalar olduğu için sağlam mali güç gerektiriyo bence şu anda.
Hatta eskiden oynayanlara belkide benim nickim tanıdık gelecektir.şöyle black bi summon legend olur kendileri...
Hatta eskiden oynayanlara belkide benim nickim tanıdık gelecektir.şöyle black bi summon legend olur kendileri...
Evil rises,darkness falls...
bende mavi-siyah ve beyaz karışık bir deckim var.
Daha doğrusu ark bana hazır deck hediye etmişti o deki felaket derecede geliştirdim.Etrafımda fazla kimse yok 3 arkadaş oynuyoruz.
Galiba saklıkent te eski decklerlede oynanan turnuvalar yapıyorlar...
Daha doğrusu ark bana hazır deck hediye etmişti o deki felaket derecede geliştirdim.Etrafımda fazla kimse yok 3 arkadaş oynuyoruz.
Galiba saklıkent te eski decklerlede oynanan turnuvalar yapıyorlar...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
winterwolf
- Kullanıcı

Benim eski okulda acayip modaydı bir ara. Millet kendinden geçmiş gibi deck veya paket alırdı. Sonra da okula kart getirmek yassaktır diyen hocalardan gizli gizli oynanırdı -bir kişi nöbete dikilmek şartıyla
.
Benim de zamanında mütevazi bir dekim vardı lakin zengin havanlar öle bir coştudu ki öle küçük çaplı deklerin ağzına ....leri fazla sürmüyordu. Haliyle fazla keyif alamadıydım. Zaten oynamayalı neredeyse iki yıl oldu. Kuralları da unuttuk...
Benim de zamanında mütevazi bir dekim vardı lakin zengin havanlar öle bir coştudu ki öle küçük çaplı deklerin ağzına ....leri fazla sürmüyordu. Haliyle fazla keyif alamadıydım. Zaten oynamayalı neredeyse iki yıl oldu. Kuralları da unuttuk...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
bende kartlar 2 seneden beri vardı ama oynamasını yeni öğrendim
siyah-kırmızı yapıyorum ama şimdilik biraz güçsüz bi deste artık yeni kartlar alıp geliştirmeyi düşünüyorum,ve bursada malesef ildiğim tek magic oynanan yer kapandı(sahibi değişti)
bunun için arkadaşlarla oynuoz ama 3 kişi olduğumuz için zamanla oyuncuların bi sonraki hamlelerini düşüneilmek mümkün oluyo ve tabikide zevki kalmıyo
siyah-kırmızı yapıyorum ama şimdilik biraz güçsüz bi deste artık yeni kartlar alıp geliştirmeyi düşünüyorum,ve bursada malesef ildiğim tek magic oynanan yer kapandı(sahibi değişti)
GÃ?L BAHÃ?ESİNE BÃ?LBÃ?L YARAşIR.
PİSLİK BÃ?CEğİ GÃ?LDEN NE ZEVK ALIR!
PİSLİK BÃ?CEğİ GÃ?LDEN NE ZEVK ALIR!