Drizzt's Bane: Corax Tigerheart Character Sheet
Hahaha. Birbirlerine düştü aptallar...
Soth; afedersin ama 10 kasabanın çocukları umrumda bile değil. Ve o lanet ruhunu bedeninden çıkarırken hiçte zorlanmayacağımı bil. Pis şey...
Ve Hükümlü, artık sadece dua et. Sadece dua et. Soth'a karşı geldin, bize karşı geldin... Sadece dua et zavallı insan. Yazık....
Soth; afedersin ama 10 kasabanın çocukları umrumda bile değil. Ve o lanet ruhunu bedeninden çıkarırken hiçte zorlanmayacağımı bil. Pis şey...
Ve Hükümlü, artık sadece dua et. Sadece dua et. Soth'a karşı geldin, bize karşı geldin... Sadece dua et zavallı insan. Yazık....
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Hayır soth ben senin gücünü gayet iyi biliyorum ve sana bize katılmak yanımızda savaşmak için bir teklifte bulunuyorum ama sen yüzümüze tükürüyorsun sözlerimizi. Asıl sen bizim gücümüzü küçümsüyorsun... Lloth'un ermişlerinin söyleyeceği sadece bir söz... evet bildin Soth "HOLY WORD" seni negative plane'e geri gönderecektir... Biz senin gücüne saygı duyuyoruz senden de bizimkine saygı duymanı bekliyoruz. Burası güçsüz ermişlerle dolu bir dünya Krynn, değil Lord Soth... Senin gibi bir varlığa zarar verecek milyonlarca farklı yöntemimiz olduğundan emin olabilirsin. Ayrıca 10 Towns biz onlara adalet önderidğimiz halde karanlığın savaşçılarını hoş karşılamadı. Seni de kabul edeceklerini hiç sanmıyorum...soth wrote:Benim gücümü çok hafife alıyorsun Raist
Mantıksız anlaşmazlıklardan ve gurur kavgalarına ihtiyacımız olmadığını sen de biliyorsun.
Haklısın soth yalnızca "kendi tanrına ait" death knightlar üzerinde gücün var diğerleri kendi tanrılarından emir alırlar, Karanlık Kraliçeden değil... Ve ancak Kraliçen diğer kendine ait death knightlarına senin sözlerine uymalarını emrederse sana hizmet ederler bunu da unutma.soth wrote:Tanrımın en sağdık ve en gözde hizmetkarı olarak geçmişin ve gelecein en büyük güçlerinden biri olduğumu unutuyorsun..ve bu güç benim tanrıma ait bir iki death knight a yetmiyecekse, ben buzaman kadar olan ünvanımı boşuna kazanmışım demektir
Hükümlü asla seninle müttefik olmayacaktır Soth, bu savaşta tek başına bizim bütün ordumuzla mı savaşacaksın yoksa bizimle beraber Tanrın Karanlık Kraliçe'ye hizmet etmek için mi savaşacaksın?soth wrote:Sana bu zamana kadar Lloth un bile tattıramadığı bir karanlığı tattıracağım seni göndüz körü lağım faresi....Bir ölümlünün hiç yaşamadığı eziyeti göreceksin ellerimden....Öığlıklarını duyarak uyanacak,geceliri 10 towns ın ufak veletleri..........
Yeni müttefiğine saygılarını göster Hükümlü...çünkü artık bu savaşta senin yanında ölülerin lordu savaşacak....Ve bu savaş süresince tek bir kılına bile zarar gelmeyecek ne benim neden ordum tarafından....sana Onurum üzerine yemin ederim Hükümlü.....Ve bu unutulmuş diyarlara Afetin neye benzediğini göstereceğiz beraberce ,yeni müttefiğim......
Sözlerim sana tehdit gibi gelebilir, tam tersine bizim sana duyduğumuz saygıyı senin de bize duyman için bunları söylüyorum. Bizler basit ölümlüler değiliz ve asla olmadık. Değerimizi şu anda bilmiyorsun ama yakında öğreneceksin. Sana ordumuzun getireceği adalet adına savaşıp Karanlık Kraliçe'ne hizmet edip onun gözünde daha fazla yükselme imkanı veriyorum. Wuroldar ile olan öfke dolu sözlerinizi tarihin kara sayfalarına gömmeni rica ediyorum çünkü gereksiz ve sonu bir yere varmayan tartışmalar bizlere bir şey kazandırmaz yalnızca zaman kaybettirir.
Wuroldar'la potansiyel bir müttefiğimiz olabilecek seninle yanlış şekilde diyaloğa girdiği için özel olarak konuşacak ve ilgileneceğimden şüphen olmasın. Bu konuda sana onurum üzerine yemin ediyorum. Bundan sonra Wuroldar ile aranda "Wuroldar kaynaklı" bir problem çıkmayacağından emin olabilirsin senden de eğer bizimle savaşacaksan aynı bakış açısını beklediğimi belirtmeliyim... Hükümlü ile yakında onurlu düellomuz sona erecek ve seninle bu konuda daha ayrıntılı konuşacağımızdan hiç şüphen olmasın. O zamana dek karanlık kalbini kraliçenin fikrini almakla geçirmeni dilerim Soth. Öünkü onun da bizlere güç katmak istediğini göreceksin...
Karanlığındaki kalbini Tanrıların aydınlatmasını dilerim Dargaard Lordu Soth...
Aydınlanmış Yüce Komutan Din Savaşçısı Barbar Corax Tigerheart
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Bana ettiğin yemin tarafımdan saygıyla karşılandı Corax Tigerheart...sana onurum ve şerefim üzerine yemin ederim ki aranızdaki be duelloya tarafım ve hizmetkarlarım tarafından karışılmıyıcak......Karanlıklar kraliçesinin görüşlerini almak ise sadece ve sadece bana düşer.....ve onun emirleri çok önceden bana iletildi merak etme sen.....Bu savaş sonunda eğer hayatta kalmayı becerebilirsen seninle özel olarak bir görüşme daha gerçekleştirilicek Corax Tigerheart.
Ve tüm bunlar karşılığında senden bir ricam olcak.....şayet bu duelloyu kazanabilirsin ,Hükümlünün cesedi hiç bir rahip ölü sürülmeden bana verilecektir......
Ve sne hükümlü eğer bu duellodan sağ kurtulmayı başarabilirsen bile fazla sevinemeyeceksin...çünkü seni bekleye ikinci bir duello olacak.....
Saygılarımla Dargaardın efendisi Lord Loren Soth...
Ve tüm bunlar karşılığında senden bir ricam olcak.....şayet bu duelloyu kazanabilirsin ,Hükümlünün cesedi hiç bir rahip ölü sürülmeden bana verilecektir......
Ve sne hükümlü eğer bu duellodan sağ kurtulmayı başarabilirsen bile fazla sevinemeyeceksin...çünkü seni bekleye ikinci bir duello olacak.....
Saygılarımla Dargaardın efendisi Lord Loren Soth...

War yaa..şu zırhımı çalanı bi bulayım...
Gitti ulenn karizmaa..
Zaten ben daha en başta çok iyi bir müttefik olarak görmüşyüm Soth'u ama sonra durup dururken bana kan kusan sözler sarfetti. Ben kolay unuturum Soth. Aramızda geçenleri, tartışmaları, çekişmeleri sadece bir saniyede aklımdan siler yeni bir sayfa açarım mantığa doğru. Sende bunu yapabilirsen katıl bize. Biz senin gücüne saygı duyarız ama seninde bizi hafife almamanı rica ediyoruz...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Bir irfan sahibinin gücünü hafife bu zaman kadar aslz almadım Wuroldar..şayet ki alsaydım bu zaman kadar bu dünyada olmazdımda zaten.....Daha öncedende Corax a dediğim gibi bu duello sonunda yeni müttefiklik için ilk adım atılıcak....ama bu duelloya katılmıyıcağıma dair Corax a söz verdim ve bu söz yerine getirilicek....
Saygılıarımla Dargaardın efendisi....
Saygılıarımla Dargaardın efendisi....

War yaa..şu zırhımı çalanı bi bulayım...
Gitti ulenn karizmaa..
Ölümden korkmuyorum çünkü kaderimde şu anda yazmıyor... Tanrılar bana irfan ve bilgelik bahşetti ve bana doğru yolu gösterdi... Bu yolda ne olursa olsun yürümeye ant içtim...
Ölü ya da diri bu amaca sonsuza dek hizmet edeceğim...
Rüyalarıma 8 bacaklı kırmızı gözlü hem korkunç hem muhteşem bir varlık girdi. 5 kafalı bir ejderha her başı farklı bir renkte önümde duruyordu... Korkunç ve muhteşem Tanrılar rüyalarıma girdi ve önümdeki engelleri daha ben onlarla karşılaşmadan bana söyledi.
Bu düelloda hayatta kalacağımı biliyorum, ve senin bizimle beraber savaşacağını biliyorum Lord Soth. Hem bizim yanımızda savaşacaksın hem de bize karşı ama ne zaman olduklarını bilmiyorum... Tek bildiğim Hükümlü'nün ruhunu Lloth senden önce alacak, biz sana vücudunu versek bile Lloth kendisine edilen aşağılayıcı sözlerden dolayı asla Hükümlü'nün cezasız kalmasına izin vermeyecek...
Hükümlü'nün sonu senin başlangıcın gibi olacak... Karanlık çok güçlü bir varlık olarak Lloth'a tapacak. Bunu engellemenin bir yolu yok çünkü kaderinde böyle yazılmış. Ama sen kaderi bile durdurabileceğine inanıyorsan Hükümlü'nün bedenini sana vermek bizim açımızdan bir şey değiştirmeyecek...
Öünkü biz neler olacağını zaten biliyoruz... ve olacakların asla engellenemeyeceğini de...
Ölü ya da diri bu amaca sonsuza dek hizmet edeceğim...
Rüyalarıma 8 bacaklı kırmızı gözlü hem korkunç hem muhteşem bir varlık girdi. 5 kafalı bir ejderha her başı farklı bir renkte önümde duruyordu... Korkunç ve muhteşem Tanrılar rüyalarıma girdi ve önümdeki engelleri daha ben onlarla karşılaşmadan bana söyledi.
Bu düelloda hayatta kalacağımı biliyorum, ve senin bizimle beraber savaşacağını biliyorum Lord Soth. Hem bizim yanımızda savaşacaksın hem de bize karşı ama ne zaman olduklarını bilmiyorum... Tek bildiğim Hükümlü'nün ruhunu Lloth senden önce alacak, biz sana vücudunu versek bile Lloth kendisine edilen aşağılayıcı sözlerden dolayı asla Hükümlü'nün cezasız kalmasına izin vermeyecek...
Hükümlü'nün sonu senin başlangıcın gibi olacak... Karanlık çok güçlü bir varlık olarak Lloth'a tapacak. Bunu engellemenin bir yolu yok çünkü kaderinde böyle yazılmış. Ama sen kaderi bile durdurabileceğine inanıyorsan Hükümlü'nün bedenini sana vermek bizim açımızdan bir şey değiştirmeyecek...
Öünkü biz neler olacağını zaten biliyoruz... ve olacakların asla engellenemeyeceğini de...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Yüce tanrıçam ile konuştum Soth ve onu zor da olsa bazı durumlara ikna ettim. Savaş sonunda Hükümlü adlı rahatsız şahsın bedeni tümüyle sana, ruhu ise yüce tanrıçam Lloth'a bahşedilecek. Böyle bir antlaşmayı esgeçmeyeceğini umut ediyorum ölü ama onurlu savaşçı....
Lütfen iyi düşün...
Lütfen iyi düşün...
Işık ışıdığımız zaman gelecektir!
Görüyorum ki diyarlarda denge bozulmakta ve dengenin korunması için kendini öne çıkarabilecek kimse kalmamış. Adil bir düzen getirileceği maskesi altında yıkım için kılıçlarını bileyenler ile aşikar bir şekilde amaçlarını belli edenler bir ortaklıkla birleşiyor.
Yıkımlarınız için mazeretler sunmayın ve kendini savunma dışında bir nedenle yıkıma kalkışan her kimse onurlu bir iş yapmakta olduğunu söylemesin bana. Sözleriniz elf kulaklarımın yanından geçerken içine girmez.
Karşınızda yalnız bir büyücü mü görüyorsunuz? Pek yazık. Ben orda hayırlı olanın yapılması yönünde umut görüyorum.
Tek başıma ne mi yapabilirim? Siz çok başınızla ne yapabilirsiniz onu söyleyin.
Söyleyin siz karşınızda on kasabanın halkından oluşmuş bir ordu mu görüyorsunuz içinde bulunduğunuz karanlıkta? Kalbinizin karanlığında. Öyleyse pek yazık. Kalp gözünün görebildikleri onun sahibini yansıtır. Kalbi olmayanların göremedikleri kendilerinin eksiklerini apaçık hatırlatır anlayana.
Getirmekte olduğunuz karanlığın ordularının karşısında değilim. Karanlığınızın yayılmasına katılmayacağımı bilin.
Ben karanlığın yayılmasını görmemezlikten gelmeyeceğim.
Işık ışıyanla gelir. Işıyanlar gelsinler gönülleri arzuluyorsa. Hiçbirinin müttefiklik sözlerini duymak istemiyorum. Ben müttefik kabul etmem, dost edinirim.
Yıkımlarınız için mazeretler sunmayın ve kendini savunma dışında bir nedenle yıkıma kalkışan her kimse onurlu bir iş yapmakta olduğunu söylemesin bana. Sözleriniz elf kulaklarımın yanından geçerken içine girmez.
Karşınızda yalnız bir büyücü mü görüyorsunuz? Pek yazık. Ben orda hayırlı olanın yapılması yönünde umut görüyorum.
Tek başıma ne mi yapabilirim? Siz çok başınızla ne yapabilirsiniz onu söyleyin.
Söyleyin siz karşınızda on kasabanın halkından oluşmuş bir ordu mu görüyorsunuz içinde bulunduğunuz karanlıkta? Kalbinizin karanlığında. Öyleyse pek yazık. Kalp gözünün görebildikleri onun sahibini yansıtır. Kalbi olmayanların göremedikleri kendilerinin eksiklerini apaçık hatırlatır anlayana.
Getirmekte olduğunuz karanlığın ordularının karşısında değilim. Karanlığınızın yayılmasına katılmayacağımı bilin.
Ben karanlığın yayılmasını görmemezlikten gelmeyeceğim.
Işık ışıyanla gelir. Işıyanlar gelsinler gönülleri arzuluyorsa. Hiçbirinin müttefiklik sözlerini duymak istemiyorum. Ben müttefik kabul etmem, dost edinirim.
Işık ışıyanla gelir.
Karanlığın içinden aydınlıkta ne olduğu gayet iyi görülüyor.Ya ordan karanlığı görebilyormusun?Sadece karanlık sulietler.Ama sadece bu kadar. Daha fazlasını görebilmen için yaklaşman gerek.Sen ışığınla yaklaştıkça da karanlık sinsice geri çekilecek, arkandan ilerlemeye başlayacaktır.Anlamıyormusun Her tarafın karanlıkla kaplı.Yapabileceğin tek şey gölgelerin yerini değiştirebilmek.Yalnızca bu.
Aynı zamanda karanlık aydınlığı kendine katamıyor farkındaysan. Aydınlığın geldiği yerde karanlık yerini değiştiriyor, kendisine yakın olan yöne gidiyor. Işıyanlar artarsa karanlığının gidecek yanı kalmayacak.
Sen göz kürelerinin görebildiklerini görülmüş sayıyorsun. Oysa kalp gözünün gördükleri asıl gerçekliği yansıtır, dış görünüşlerin buna nadiren katkısı olur. Daha da nadiren bu dış görünüşteki katkısı olan detaylar farkedilir.
Benim yapabileceğim gözle görülebilecek tek şey gölgelerin yerini değiştirmekse farklı bir gözle bakmayı dene: kalp gözüyle. Göremiyorsan içinde bulunduğun karanlık seni en kötü körlüklerden birine mahkum etmiş demektir.
Sen göz kürelerinin görebildiklerini görülmüş sayıyorsun. Oysa kalp gözünün gördükleri asıl gerçekliği yansıtır, dış görünüşlerin buna nadiren katkısı olur. Daha da nadiren bu dış görünüşteki katkısı olan detaylar farkedilir.
Benim yapabileceğim gözle görülebilecek tek şey gölgelerin yerini değiştirmekse farklı bir gözle bakmayı dene: kalp gözüyle. Göremiyorsan içinde bulunduğun karanlık seni en kötü körlüklerden birine mahkum etmiş demektir.
Işık ışıyanla gelir.
Wulodar sana meydan okuyorum... Mielikinin gücü yanımdadır lanetli kara elf ordusu arkanda olmadan bakalım neler yapabiliyorsun???? Ve hepsi çıldırmış dişi drowlar olmadan.... Tanrıçalarımız adına birbirimizle savaşalım ve galip olan tanrıçasının övgüsünü haketsin.. Bir şey daha büyü yok ikimiz için de ve bunu iki tapınağın rahipleri de kontrol edecek gerekli görülen eşyalar çıkarılacak ve tabii zehir için de aynı şey geçerli sadece dövüş sadece.. Bakalım lanetli ırklarımızın hangisi dövüşte daha iyiymiş.. Görelim bakalım dostum....