Ölümün Karargahı
Dikkatle karisindaki adama bakti Olumun Sovalyesi. Yavasca adamin onunde egildi. Kadim dilde bir kac cumle sarf etti ve yayagi kalkti. Yavas adimlarla iceri ilerlerken, gözleri etraftaki Elflere odaklandi. Sesini haffice yukselterek
- Rahibimizi iyi karsilamak zorundayiz kendisine bir oda hazirlayin ve rahatini saglayin...
Dikkatle ilerlerken ardina bakmadan konustu.
- Kanli bir karsilama emin olun ki sakin bir karsilasmadan daha baglayicidir... Simdi rahat edin Maximillian istekleriniz karsilanacak ve rahat edeceksiniz istediginiz sure burada kalabilirsiniz..
- Rahibimizi iyi karsilamak zorundayiz kendisine bir oda hazirlayin ve rahatini saglayin...
Dikkatle ilerlerken ardina bakmadan konustu.
- Kanli bir karsilama emin olun ki sakin bir karsilasmadan daha baglayicidir... Simdi rahat edin Maximillian istekleriniz karsilanacak ve rahat edeceksiniz istediginiz sure burada kalabilirsiniz..
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
karargahın kapıları açıldı ve içeri maeglin tüm göğsünü gererek girdi.kılıcını kınıyla beraber eline aldı ve içeri doğru adımlarını savurdu.
"Artık pes ediyorum lord oren.ben bir anlaşma yaptım.kurallarına göre buna mecburum.lord oren senden istediğim kılıcımı alıp değiştirmen ve bütün geçmişimi bana unutturman.ben sana sonsuz bağlılığımı sunuyorum.lord oren......
"Artık pes ediyorum lord oren.ben bir anlaşma yaptım.kurallarına göre buna mecburum.lord oren senden istediğim kılıcımı alıp değiştirmen ve bütün geçmişimi bana unutturman.ben sana sonsuz bağlılığımı sunuyorum.lord oren......
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
*MAEGLİN QUEDRETH
Cüce Gorath homurdanarak içeriye girdi bakışları onu görünce kaçışan elflere odaklandı ve alevler yeniden parladı. Baltasından ruhuna akan haz onun yeniden saldırmasını engelledi ve bir kez daha unholynin hediyesinden dolayı şükretti.
Elflerden bakışlarını çevirerek rahibe baktı selam verdi ve gözleri yerdeki kılıca takıldı. Bakışlar kılıcın sahibine kalktı ve şeytani surat sırıttı...
Elflerden bakışlarını çevirerek rahibe baktı selam verdi ve gözleri yerdeki kılıca takıldı. Bakışlar kılıcın sahibine kalktı ve şeytani surat sırıttı...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Iceri giren adamin yanindaki iskeletler bir an saldirmak icin gerildiler. aniden duraksadi iki iskelette bir buyu ile dondurulmuscasina. Karargahin los isiginin aldinda sislerin ardinda Olumun Sovalyesi belirdi. Elini havaya kaldirmisti iskeletlere bakarak. Yuzunde belirgin bir ifade olmaksizin ilerliyordu iceri giren adama dogru.
- Bir daha iceri boyle girmeyin Sovalye sonuclari kotu olabilirdi. Hosgeldiniz Karargaha...
Yavasca adama dogru ilerledi. Kilicini kinindan yavasca disari cikartti. Kemik kabzali kilicin metali isigi yansitmadi.
- Bir daha iceri boyle girmeyin Sovalye sonuclari kotu olabilirdi. Hosgeldiniz Karargaha...
Yavasca adama dogru ilerledi. Kilicini kinindan yavasca disari cikartti. Kemik kabzali kilicin metali isigi yansitmadi.
anlaşmayı biliyorsunuz sayın unholy benim sadece lord dragonfire a olan inancımı yok edin sadece sizden bunu istiyorum ve inancım lord oren den yana olsun......
böyle bir inanç yokedilemez...
ancak kişinin kendisi yapar bunu..
zaten anlaşmayı bu yüzden kaybettin..
gorath yolunu kendisi seçti....
böyle bir inanç yokedilemez...
ancak kişinin kendisi yapar bunu..
zaten anlaşmayı bu yüzden kaybettin..
gorath yolunu kendisi seçti....
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
*MAEGLİN QUEDRETH
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Kalk ayağa Maeglin...
İçinde Dragonfire ı taşıayn bir şovalyeden bana fayda gelmez...
Kılıcını al ve tapınağına geri dön.. Bu anlaşmanın amacı, bir anlaşmada neyi ortaya koyup koymaman gerektiğini göstermekti...
Gorath bizimle kalıyor ve sen de Arkadaşlarının yanına dönüyorsun..
Bundan sonra kimin adına anlaşma imzaladığına da dikkat et.. çünkü anlaşmanın gereklerini yerine getiremedin şovalye...
İçinde Dragonfire ı taşıayn bir şovalyeden bana fayda gelmez...
Kılıcını al ve tapınağına geri dön.. Bu anlaşmanın amacı, bir anlaşmada neyi ortaya koyup koymaman gerektiğini göstermekti...
Gorath bizimle kalıyor ve sen de Arkadaşlarının yanına dönüyorsun..
Bundan sonra kimin adına anlaşma imzaladığına da dikkat et.. çünkü anlaşmanın gereklerini yerine getiremedin şovalye...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Ölümün Sovalyesi Lord'unun sözleri ile birlikte Maeglin'e dogru ilerlemeye basladi. Kilici elindeydi ve gozlerinde hiddet okunuyordu.
- Lord'umu duydun Sovalye burayi derhal terk et...
- Lord'umu duydun Sovalye burayi derhal terk et...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

İnancını yıktığını söylüyorsan işler farklı Maeglin...
ama sana önceden söyleyeyim..
ben yandaşlarımı kendime bağlı tutarım
terkedilmekten de hiç hoşlanmam
diyarda dolaşan yeni bir azaline izin vermeyeceğimi bil..
bunun yanında bana katılacaksan..
eski arkadaşlarına karşı zaafını yenmen gerekir..
söyle onlara, anlat
artık yerinin benim yanım olduğunu söyle onlara , ağlayan çocuklar gibi arkandan koşmasınlar..
bunları yapabileceksen katıl bana, kendinden eminsen..
ama sana önceden söyleyeyim..
ben yandaşlarımı kendime bağlı tutarım
terkedilmekten de hiç hoşlanmam
diyarda dolaşan yeni bir azaline izin vermeyeceğimi bil..
bunun yanında bana katılacaksan..
eski arkadaşlarına karşı zaafını yenmen gerekir..
söyle onlara, anlat
artık yerinin benim yanım olduğunu söyle onlara , ağlayan çocuklar gibi arkandan koşmasınlar..
bunları yapabileceksen katıl bana, kendinden eminsen..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Cüce Gorath olanlara büyük bir sıkıntı ile baktı. Bu olanlar çok canını sıkmaya başlamıştı. Rahibe son bir selam verdi ve odasına yöneldi. Unholy'nin ona hazırlatmış olduğu odaya...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Gnome Ozan kapıda beklerken kapının altından yavaşça bir sis süzüldü dışarıya ve tam Gnome Ozan'ın önünde sisler bir bedene büründü. Kırmızı Ejderha Pulundan yapılmış zırhını, bir ejderha kafası şeklinde işlenmiş miğferi süslüyordu Siluetin beyaz saçları rüzgarda dalgalandı ve mezar kadar donuk ses yavaşça yayıldı.
- Kimdir bu şekilde Karargahın önünde bağıran Cüce Gorath'ı arayan...
Gözleri Gnome Ozan'a odaklandı Ölümün şovalyesinin ve ses daha da ürpertici bir hal alarak yayıldı.
- Hoş geldiniz Rabip Firble gelişinizi daha resmi bir hava ile bekliyordum... En azından Karargahın kapısında bağırmanızı değil. İtediğiniz nedir Cüce Gorath dinlenmeye çekildi istediklerinizi benimle konuşabilirsiniz...
- Kimdir bu şekilde Karargahın önünde bağıran Cüce Gorath'ı arayan...
Gözleri Gnome Ozan'a odaklandı Ölümün şovalyesinin ve ses daha da ürpertici bir hal alarak yayıldı.
- Hoş geldiniz Rabip Firble gelişinizi daha resmi bir hava ile bekliyordum... En azından Karargahın kapısında bağırmanızı değil. İtediğiniz nedir Cüce Gorath dinlenmeye çekildi istediklerinizi benimle konuşabilirsiniz...
Gorath beni burada bekleyeceğini söylemişti. Eğer öyle ise onunla görüşmek istiyorum. Bu arada Paladeeynin de burada olduğunu duydum. Eğer izin verirseniz ona hediyem olacak. Lorduma dair tüm inancından ve bağlılığından kendini azad edecek bir hediye..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Unholy... Lord Oren bende açabileceği en büyük yarayı açmışş durumda... Yoksa sizce bu umutsuz çabaları gösterir miydim??? Bedenimi parçalayıp ruhuma sonsuza kadar işkence etmesini bu duruma tercih ederdim... Unholy... Bu yaptığı..... bundan bile daha... Neyse... Gorath bana burada görüşmek istediğini söylemişti buradayım..
Ayrıca.. Lorduma inancının yok edilmesini isteyen şovalye de kendisini tutan bağlardan kurtulacak. Gnom bir takım sözler mırıldanır..
Verilen sözler unutulsun.
Zamanında inanan
Adı Paladeeyn olan
Kutsadığı zamanın ve büyünün
Artık borçlu değil efendisine
Büyünün ve Zamanın
Bir şovalye değil artık
Kısıtlamıyor Prensipleri
şovalyeliğin onu
Ve özgür bir defa daha
İstediğini yapma
Ve istediğini seçme konusunda
Paladeeyn bir takım mavi ve sarı ışıkların bedeninden çıktığını görür. Büyünün ve zamanın kutsaması kaybolmaktadır. Artık o şovalyeliğini yitirmiş bir savaşçıdır. Ama aynı zamanda istediğini seçmekte özgürdür.
Zamanında şovalye ile Paladin arasında kurulmuş olan telepatik bağı son defa kullanır Firble
Yolunu çizdin şovalye sana seçenek sunulduğu halde Bir şovalyeden beklenileni yerine getiremedin. Artık bir şovalye değilsin. Bu en baştan senin seçimindi. Seçtiğin yolda sana başarı dilerim.
Firble Unholy e döner.. Cüce Gorath benimle görüşebilecek durumda mı??
Ayrıca.. Lorduma inancının yok edilmesini isteyen şovalye de kendisini tutan bağlardan kurtulacak. Gnom bir takım sözler mırıldanır..
Verilen sözler unutulsun.
Zamanında inanan
Adı Paladeeyn olan
Kutsadığı zamanın ve büyünün
Artık borçlu değil efendisine
Büyünün ve Zamanın
Bir şovalye değil artık
Kısıtlamıyor Prensipleri
şovalyeliğin onu
Ve özgür bir defa daha
İstediğini yapma
Ve istediğini seçme konusunda
Paladeeyn bir takım mavi ve sarı ışıkların bedeninden çıktığını görür. Büyünün ve zamanın kutsaması kaybolmaktadır. Artık o şovalyeliğini yitirmiş bir savaşçıdır. Ama aynı zamanda istediğini seçmekte özgürdür.
Zamanında şovalye ile Paladin arasında kurulmuş olan telepatik bağı son defa kullanır Firble
Yolunu çizdin şovalye sana seçenek sunulduğu halde Bir şovalyeden beklenileni yerine getiremedin. Artık bir şovalye değilsin. Bu en baştan senin seçimindi. Seçtiğin yolda sana başarı dilerim.
Firble Unholy e döner.. Cüce Gorath benimle görüşebilecek durumda mı??
HARBE GİDEN
Dikkatle Gnome'un yaptıklarını izledi. Hareketlerini inceledi ve oldukça donuk bir tepki ile hareketsizce durdu. Yavaşça eli kılıcına gitti ve kılıcını kınından çekti. Kılıç ışığı yanstımadı. Bir kaç kadim sözcük mırıldandı ve donuk sesi yankılandı.
- Maeglin, Lord Oren'in adı ile artık bir Tapınakcısın her sözüm emir, her hareketim örnektir senin için Lord Oren efendin, bizler öğretmenleriniz...
Gözlerini gnome'unkine odakladı ve sesi ürperti verici havası ile yankılandı.
- Gidebilirsin Rahip Firble misafirperverliğimi büyün ile bozdun şimdi kendi tapınağına dön...
- Maeglin, Lord Oren'in adı ile artık bir Tapınakcısın her sözüm emir, her hareketim örnektir senin için Lord Oren efendin, bizler öğretmenleriniz...
Gözlerini gnome'unkine odakladı ve sesi ürperti verici havası ile yankılandı.
- Gidebilirsin Rahip Firble misafirperverliğimi büyün ile bozdun şimdi kendi tapınağına dön...