Ölümün Karargahı
Cüce Gorath hızla içeriye girdi ve alev alev yanan gözlerle karargahta ilerledi. Ölümcül gözler yaprakları ölüm ile solmuş bir ağaca odaklandı ve balta büyük bir savruluşla ağaca indi. Ağaç büyük bir kırılma sesi ile yıkılırken balta bir kez daha savruldu ve ağacı bir kez daha parçaladı. Cüce yıllarını öldürerek geçirmişti ve günlerdir tek bir ölüm bile görmemişti. Bu onun ruhundaki kıvılcımların yeniden alev almasına neden olmuştu.
Gözleri köşede sinmiş bir dişi elfe odaklandı. Köle diğer kölelerle birlikte köşeye sinmişti. Kızıl alevlerle parlayan baltasını kavradı ve elf kızına doğru ilerledi. Kızın suratı sapsarı olmuştu. Korku tüm bedenini sarmıştı kölenin. Cüce bundan zevk duydu. Cücenin gözlerindeki alevler daha çok parladı. Balta büyük bir hızla savruldu ve etraftaki tüm elf kölelerin üzerine kanlar fırladı. Hepsi çığlıklar içinde bakıyorlardı. Bazıları öylece donakalmıştı. Bazıları sadece ağlıyordu.
Cüce Goratın gözlerindeki parlama geçti ve elf kızlarına doğru bir bakış attı. Kendisini çok garip hissetti. Bunca yıldır her zaman kendisini savunmak için birisini öldürmüştü ama şimdi ilk defa savunmasız birisini öldürüyordu. Bunu umursamadı. İşte birisini öldürmüştü. Günlerdir ilk defa birisini öldürmüştü ve bu onun ruhunu rahatlatmıştı...
Gözleri köşede sinmiş bir dişi elfe odaklandı. Köle diğer kölelerle birlikte köşeye sinmişti. Kızıl alevlerle parlayan baltasını kavradı ve elf kızına doğru ilerledi. Kızın suratı sapsarı olmuştu. Korku tüm bedenini sarmıştı kölenin. Cüce bundan zevk duydu. Cücenin gözlerindeki alevler daha çok parladı. Balta büyük bir hızla savruldu ve etraftaki tüm elf kölelerin üzerine kanlar fırladı. Hepsi çığlıklar içinde bakıyorlardı. Bazıları öylece donakalmıştı. Bazıları sadece ağlıyordu.
Cüce Goratın gözlerindeki parlama geçti ve elf kızlarına doğru bir bakış attı. Kendisini çok garip hissetti. Bunca yıldır her zaman kendisini savunmak için birisini öldürmüştü ama şimdi ilk defa savunmasız birisini öldürüyordu. Bunu umursamadı. İşte birisini öldürmüştü. Günlerdir ilk defa birisini öldürmüştü ve bu onun ruhunu rahatlatmıştı...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Dikkatle cücenin hareketlerini izledi. Uzun süredir boş yere akıtılan kan ve vahşet izlememiş birine göre donuk ifadesi ile bakıyordu. Mezar kadar donuk sesi karargahta yankılandı.
- Bunu neden yaptığını öğrenebilirmiyim Cüce Gorath?
Yerde kanlar içinde yatan Elfe baktı. Diğer Elflerin korku içindeki gözlerine baktı ve gözlerinde bir an için hüzün oluştu. Başları ile hepsinin gitmesini işaret etti. Yerde kanlı elbiselerine baktı ve ölen dişi Elfin kim olduğunu anladı.
- Bunu neden yaptığını öğrenebilirmiyim Cüce Gorath?
Yerde kanlar içinde yatan Elfe baktı. Diğer Elflerin korku içindeki gözlerine baktı ve gözlerinde bir an için hüzün oluştu. Başları ile hepsinin gitmesini işaret etti. Yerde kanlı elbiselerine baktı ve ölen dişi Elfin kim olduğunu anladı.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Gorath gözlerindeki sönmüş alevlerle dostuna döndü ve sadece geniş omuzlarını silkerek "Günlerdir hiç kimseyi öldürmüyordum!" dedi. "Baltam kan için deliriyordu." Hiç bir şey olmamış gibi Unholy'nin yanına giderek "Eğitim için yeni gelenler oldu mu?" diye sordu.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Gözlerinde bir an için kırmızı alevler parıldadı. Yavaşça Cüce'e doğru ilerledi ve karşısına dikildi. Elf kadının olduğu yere yavaşça sis toplanmaya başladı.
- Hayır Cüce Gorath gelen olmadı. Sana birşey sormak isterim, beni öldürmek istermisin? Bedenime baltanı saplamayı hiç hayal etmedin mi? Metalin eti deliş sesini duyup kırılan kemik parçalarının yüzüne çarpmasını hayal etmek. Bunları neden anlatıyorum biliyormusun Cüce Gorath bir daha böyle bir işe kalkıştığında Karargah içinde ilk öldüreceğin ben olmalıyım ki yaşamaya devam et...
Sisler dağıldığında kadının cesedi yok olmuştu. Bir an için bir ruhun acı dolu inlemesi çınladı Karargahta ve bir ağızdan tüm ruhlar inledi karargahın içinde.
- Hayır Cüce Gorath gelen olmadı. Sana birşey sormak isterim, beni öldürmek istermisin? Bedenime baltanı saplamayı hiç hayal etmedin mi? Metalin eti deliş sesini duyup kırılan kemik parçalarının yüzüne çarpmasını hayal etmek. Bunları neden anlatıyorum biliyormusun Cüce Gorath bir daha böyle bir işe kalkıştığında Karargah içinde ilk öldüreceğin ben olmalıyım ki yaşamaya devam et...
Sisler dağıldığında kadının cesedi yok olmuştu. Bir an için bir ruhun acı dolu inlemesi çınladı Karargahta ve bir ağızdan tüm ruhlar inledi karargahın içinde.
Cüce Gorath yeniden alev alev yanmaya başlayan gözlerle bir an için ona baktı ama sonra geniş omuzlarını yeniden silkerek sırıttı. "Her ölüm için haz duyarım dostum." dedi gayet sakin. "Bu senin ölümün olsa bile. Ama şu anda ruhum ve baltam doyduğu için buna ihtiyacım yok ama yinede önerin için teşekkürlerimi sunmak zorundayım!"
Komutanın yüzünde istemsizce bir gülümseme oluşmuştu. Maskesi yüzünde olmasa Cüce Gorath onu yüzyıllar sonra gülerken görecekti. Dikkatle Cüce'e baktı.
- O halde sana bir hediye Cüce Gorath...
Komutanın elinde yavaşça sisler toplanmaya başladığında kadim sözler yayıldı dudaklarından etrafa tüm ruhlar acı ile inlemeye başladı. Sisler Komutanın elinde cismani bir şekile büründü. bir kolye kırmızı taşı bulunan Lord Oren'in sembölü şeklinde bir kolye. Kolye tekrar sislere dönüştüğünde Cüce Gorath'ın boynuna dolandı ve cismani şeklini buldu.
- Bu öldürdüğün kadının ruhunun hapis olduğu bir taş bir daha ölüm ve acı istersen sadece ona dokun...
- O halde sana bir hediye Cüce Gorath...
Komutanın elinde yavaşça sisler toplanmaya başladığında kadim sözler yayıldı dudaklarından etrafa tüm ruhlar acı ile inlemeye başladı. Sisler Komutanın elinde cismani bir şekile büründü. bir kolye kırmızı taşı bulunan Lord Oren'in sembölü şeklinde bir kolye. Kolye tekrar sislere dönüştüğünde Cüce Gorath'ın boynuna dolandı ve cismani şeklini buldu.
- Bu öldürdüğün kadının ruhunun hapis olduğu bir taş bir daha ölüm ve acı istersen sadece ona dokun...
Cüce Gorath suratını buruşturdu. "Bu öldürmek kadar eğlenceli olamaz!" dedi ve kolyeye dokundu. Bir anda kolyeden gözlerinin önüne acı çeken kadının ölüm anındaki yüzü geldi ve büyük bir haz duydu bu işten. Dostuna sırıtarak baktı ve "Bunun içine öldürdüğüm herkesin ruhunu hapsedebilir miyim?" diye sordu. "Her hapsettiğim kişi için bir kat daha fazla zevk alırım böylece."
Gözleri bir an için Cücenin yüzüne odaklandı. Dikkatle bir kaç kadim söz mırıldandığında Cüce Gorath'ın boynundaki kolye sislere karıştı. Sislerin Cücenina baltası üzerinde yoğunlaştığında baltanın üzerinde belirdi Oren'in sembölü işlenmiş taş.
- Artık baltanla bir bağı. Öldürdüğün her canlının ruhu bu taşta toplanacak ta ki sen öldürmekten zevk almayana kadar. Lord Oren'in adıyla baltanın isimi 'Ölümün Peşinde Koşan' bundan sonra... Ama unutma Cüce Gorath Lord Oren ölüm ve Kaos'u gerektiğinde olursa tercih eder...
- Artık baltanla bir bağı. Öldürdüğün her canlının ruhu bu taşta toplanacak ta ki sen öldürmekten zevk almayana kadar. Lord Oren'in adıyla baltanın isimi 'Ölümün Peşinde Koşan' bundan sonra... Ama unutma Cüce Gorath Lord Oren ölüm ve Kaos'u gerektiğinde olursa tercih eder...
Cüce Gorath tüm sırıtması ile elindeki baltası Ölümün Peşinde Koşana baktı ve sırıtışları dostuna döndü. "Baltamın ruhuna ruh kattığın için sana teşşekkür etmeliyim dostum!" dedi. Ölümün Peşinde Koşan bir çok gücü ile alev gibi parlıyordu artık. Orenin sembolü ise ihtişamla duruyordu üzerinde. Lorduna karşı yeni bir saygı uyandı içinde. Bu balta ile birlikte lordunun güçlerini daha da arttıracaktı.
Elindeki baltaya yeniden baktı ve sırıttı. Ruh hapseden, kana susamış balta yeniden ihtişamla alevler içinde parlıyordu. Sahibinin ruhundaki huzur ile daha da çok parlıyordu. Sahibinin içindeki savaş arzusu ve balta artık sonsuza kadar birbirlerine bağlıydılar.
Elindeki baltaya yeniden baktı ve sırıttı. Ruh hapseden, kana susamış balta yeniden ihtişamla alevler içinde parlıyordu. Sahibinin ruhundaki huzur ile daha da çok parlıyordu. Sahibinin içindeki savaş arzusu ve balta artık sonsuza kadar birbirlerine bağlıydılar.
Cücenin baltaya bakışını gördüğünde maskeli adamın eli bir an için kılıcına gitti. Gorath'ın baltayı kavrayışındaki tutku ve ihtiras ona yüzyılar önceyi hatırlatmaya yetmişti. Kemik kaplı kılıcını nasıl kazandığını hatırladı. Bir 'Ölüm şovalyesi' nin kılıcıydı, ölümsüz varlığın yakarışları geldi aklına ve bir an gözleri gerildi.
- Lord Oren'in izinde kullandığın sürece en iyi dostundur baltan...
- Lord Oren'in izinde kullandığın sürece en iyi dostundur baltan...
Cüce Gorath baltasından bakışlarını kaldırdı ve Unholye baktı. "Daveti duydun!" dedi. "Ã?adıra davet edildik ve bana benimle geliceğini söylemiştin. şimdi benimle gelmeyi kabul ediyorsan gidelim ama gelmek istemiyorsan bu senin seçimin oraya yalnızda gidebilirim."
Bu daveti her ne kadar istemesede kabul etmek zorundaydı. Baltasını sırtındaki yerine istemeye isyemeye yerleştirerek unholye baktı. Baltasyı ona verdiği için minnettardı ama şimdi bunun üzerinde daha fazla düşünemezdi. Yapmaları gereken bir iş vardı.
Bu daveti her ne kadar istemesede kabul etmek zorundaydı. Baltasını sırtındaki yerine istemeye isyemeye yerleştirerek unholye baktı. Baltasyı ona verdiği için minnettardı ama şimdi bunun üzerinde daha fazla düşünemezdi. Yapmaları gereken bir iş vardı.
Dikkatle Cüce'e baktı ve başı ile onay verdi. Etrafına bakındı ve Elflerin gözlerine baktı tek tek..
- Tören zırhlarımızı getirin...
Karargahta ses yankılandı ve kapıdaki iki iskelette gülmeye başladılar. Kafatası şeklinde işlemiş miğferi ve hafif göğüs kısmının üzerine Lord Oren'in sembölü olan yakalıklı bir zırhtı tören zırhları içlerine saçaklı birer cübbe giyiliyordu. Cüce Gorath ve Unholy Elfler tarafından tören zırhlarına büründürtüldüler. Cüce ve Komutan yavaşça kapıdan çıktığında kapılar ağır ağır kapandı.
- Tören zırhlarımızı getirin...
Karargahta ses yankılandı ve kapıdaki iki iskelette gülmeye başladılar. Kafatası şeklinde işlemiş miğferi ve hafif göğüs kısmının üzerine Lord Oren'in sembölü olan yakalıklı bir zırhtı tören zırhları içlerine saçaklı birer cübbe giyiliyordu. Cüce Gorath ve Unholy Elfler tarafından tören zırhlarına büründürtüldüler. Cüce ve Komutan yavaşça kapıdan çıktığında kapılar ağır ağır kapandı.
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Tapınağın üstünde dolaşan bir kuzgun süzülerek yavaşça tapınağın kapısan indi. yanındaki duvara düşen gölgesi insan şaklındeydı.
Gölge yavaşca duvardan soyutlandı ve ete büründü bu sırada Kuzgun çoktan yok olmuştu...
Bir anda arkasındaki gülen iskeletleri duydu alışkın olmadığı bu durum onu biraz irkilmesine neden olmuştu.İçinden alışıcam diyerek kapıya doğru adım attı...
Gölge yavaşca duvardan soyutlandı ve ete büründü bu sırada Kuzgun çoktan yok olmuştu...
Bir anda arkasındaki gülen iskeletleri duydu alışkın olmadığı bu durum onu biraz irkilmesine neden olmuştu.İçinden alışıcam diyerek kapıya doğru adım attı...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Kapilar yavasca yere konan kuzgunun onunde acildi. Tapinagin los isiginin altindan yavasca bir sis ilerledi ve adamin tam onunde bir butun oldu. Kirmizi zirhlar icinde Tapinak Sovalyesi yeni gelen kisiyi karsiladi. Adami dikkatle suzdu ve referans yaparak iceri davet etti.
- Lord Oren'in adi ile Tapinak Solvayesi Karargah Komutani Unholy...
Tapinakta tanidigi ve gordugu bu adama ilginc bir ilgi ile yaklasti Olum Sovalyesi...
- Lord Oren'in adi ile Tapinak Solvayesi Karargah Komutani Unholy...
Tapinakta tanidigi ve gordugu bu adama ilginc bir ilgi ile yaklasti Olum Sovalyesi...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Daha önce size kendimi tanıtma fırsatım olamadı biraz kanlı tanıdınız beni.
Karşısındaki ateş,toprak,su ve havanın mavisi ile bezenmiş tamamen renklerin kaousunu gösteren bir cüppe ile selam veren adam ,başı aşağıdayken ;
Lord Oren tarafıından kutsanmış Kaosun Rahibi Maximilian Dragonfly der.
Sözleri bittiğinde kafasını kaldırmıştır bu adam.Tapınak dışındaki bir yerleri görmek için buradayım,bilirsiniz bir ArchDruid olarak bilgi almak için yer yer gezerim.Zaten bu diyarada böyle geldim ve şimdi de Rahip oldum...
Karşısındaki ateş,toprak,su ve havanın mavisi ile bezenmiş tamamen renklerin kaousunu gösteren bir cüppe ile selam veren adam ,başı aşağıdayken ;
Lord Oren tarafıından kutsanmış Kaosun Rahibi Maximilian Dragonfly der.
Sözleri bittiğinde kafasını kaldırmıştır bu adam.Tapınak dışındaki bir yerleri görmek için buradayım,bilirsiniz bir ArchDruid olarak bilgi almak için yer yer gezerim.Zaten bu diyarada böyle geldim ve şimdi de Rahip oldum...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı