Ufak bi Öadır

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Elf rahibe bağlılığını ve inancını Dragonfire adamak için Tapınağa gitti henüz gençti ve yurdundan yeni ayrılmıştı ruhunda kıvılcımlanan sonra ateşe dönüşen bu inancı yaymak istiyordu. Tapınağın tam önünde durdu kalbi heyecanla atıyordu tanrısana olan bağlılığını sunmak için hevesleniyordu,tapınağa girdiğinde ruhunu saf bi huzur kapladı gülümseyerek ve arayan bakışlarla Etrafa bakınmaya başladı.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Hopdedix
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hopdedix »

çadırın içine yeni bir insan savaşçı girdi o lord dragonfire ın ismini ta daha uzak diyarlardan duymuştu. ve ona baglılıgını sunmaya geldi
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

firble tüm şartları kabul ediyorum ama ben... Etrafına bakınır her şey bulanıklaşır bunu ona söylemeliyim diye düşünür, firble lütfen özel olarak konuşmalıyız, eldivenlerini çıkarır ve rün yapılı ellerini firbleye gösterir bilmediğiniz şeyler var. Firble gerçekten burada şovalye olmak istiyorum ama bilmen gerekenler var hakkımda ve bunu özel olarak konuşmalıyız.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

gitmeden şunları söyleyeyim siz zorla yapılan işlere nasıl razı oluyorsunuz üstad firble ben size şöyle açıklayım cüce gorath hiçbir cücenin bile dayanamayacağı bir işkence gördü cehennemde ve sonunda pes etti.lord oren sayesinde kötülük böylece büyüyor.ama siz beni engellemek istercesine bu görevdeki tüm konsantrasyonumu dağıtıyorsunuz.şunu unutmayın üstad firble ben lord orene bağlanmak zorunda kalsamda inandığım tanrı lord dragonfire olur.lord oren adına savaşırım ama lord dragonfire a inanırım.bence olanaksız değil umarım iş bu boyutlara gelmez.bu görevi yaparken umarım lord dragonfire yanımda olur lordum sizi ve hepimiz kutsasın....
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

cleric hüzünlenir bir arkadaşını kaybetme korkusu hızla yüreğine akın etmiştir bu acıya dayanamaz we kalbinden kopan iki ayrı damla kanlı yaş ile der ki umuyorum bu işin sonu kötü olmayacak zira aksi takdirde hüznüm çok derin olacaktır...
çok zaman geçti çok şey değişti...
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

bu işi sonun da halledeceğim herkese sözüm olsun...
*MAEGLİN QUEDRETH
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

cleric hoşgeldin der hodedixe yorgun görünüyorsun sana nasıl yardım edebilirim
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

buyrun bay hopdedix tapınağımıza hoşgeldiniz...
*MAEGLİN QUEDRETH
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Ortalığın fazla sessiz olduğunu farkeder tapınağın biraz daha içersinde bazı sesler işitir seslerin olduğu yöne doğru yürümeye başlar biraz ilerde kukuletası burnuna kadar çekilmiş bir rahip görür yavaşça rahipin arkasından yaklaşır rahip ona yavaşça döner rahipin yüzü tam görelmesede yüzün de yardımsever bir tavrın takındığı bellidir genç Elf rahipin önünde yavaşça eğelir ve dragonfire a olan bağlılığını sunmaya geldiğini belirtir
değil de insandan ise..
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

hoşgeldin kızım görüğyorum ki amacın çok ulu o zaman arkadaşlarımla bir konuştuktan sonra sana görüşümüzü bildireceğim
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

ah teşşekür ediyorum sayın Rahip umarım beni kabul edersiniz
değil de insandan ise..
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

gülümsrek kukuletasını indirdi ve karanlık tanda karanlık tessüm ederek leydinin elini eline aldı:
hoş geldiniz elf leydisi eski zamanlardan beri bir elfhanımı göremiyorum..dragonfire size güç versin çünkü benim ondan aldığım bu!
dedi ve eli öptü ve pelerinini hışırdatarak uzaklaşırken drow hatları karanlığa karışıyordu..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

başbüyücü erethanla konuşması bölünmüştü Firan Zalhonan ın, arkasına döndü ve yepyeni iki Dragonfire müridini gördü büyücü. gözleri zevkle ve mutlulukla parladı.

"hoşgeldiniz dostlarım, burası kalbinde kötülüğe yer olmayanların toplanma yeridir."

"sizleri burada görmek büyük bir keyif, Dragonfire yolunuzu aydınlatsın."
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom yeni inananlara bakar.. Böyle zor zamanlarda bize katılmanızın bizim için önemini anlayamazsınız dostlarım.. Sizler bizim inancımızın gelecekteki garantisisiniz. Noob madem paladin olmak istiyorsun. o halde şunu sana ileteyim Paladeeyn hala tapınaktan bağımsız çalışan ve özel durumlar haricinde müdahale etmediğimiz Dragonfire şovalyelerinin başıdır. Ve onunla gerekli meseleleri konuşmanı istiyorum. Vakti olduğunda... Bu arada paladinliği istiyorsan okçuların komutanlığığını bırakmalısın...
Ve Lysana size ne kadar teşekkür edeceğimi bilemiyorum.. İnancınız ve bağlılığınızı sunmanız bizi çok sevindirdi. Ancak rahipliğin özel bazı fedakarlıklar gereken bir durum olduğunu biliyorsunuzdur. Yakın zamanda çok yakın bir dostumu bu fedakarlıkları kaldıramadığı için kaybettik. Lysana yanlış anlamayacağınızı umuyorum. Eğer rahibe olacaksanız bir eğitimden geçmelisiniz... Hem bizim sizi hem sizin bizi tanımanız için. Eğer kabul ederseniz eğitim yarın başlayacak.
Galadlirim ve Hopdedix aramıza hoşgeldiniz. Ne zaman isterseniz buraya uğrayabilirsiniz. Gnom her ikisine de üzerinde kum saati bulunan birer madalyon uzatır. Bunlar sizinle lordum arasında bağ olacaklar. Tapınağın her zaman size yardıma hazır olacağını bilin dostlarım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Zamanın tapınağının beklenmeyen iki misafiri vardı. Ölümün ve Kaos'un Karargahından Tapınağa ziyarete gelen iiki siluet. Ölümü ve kokusunu yanlarında taşıyan ölümle yan yana diyarlarda yürüyen, korku ile özdeşleşmiş iki siluet. İkiside Tören zırhları taşıyordu, kafatası şeklinde işlemiş miğferi ve hafif göğüs kısmının üzerine Lord Oren'in sembölü olan yakalıklı bir zırhtı tören zırhları içlerine saçaklı birer cübbe giyiliyordu.
Kapıdan içeri girdiler uzun siluet kadim dilde bir kaç sözcük söyledi ve bir an için iki savaşçıda kırmızı bir aura ile parladı.

- Cüce Gorath sizinle konuşmaya geldi Rahip Firble...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Locked