Ve... şafağa Geçit
Yaa şu aralar kitap arkadaşımda birebir de örnek veririm kitabı aldığımda ama bzı denemeler özellikle konudan bağımsız olması bir yana bir de sanki birbiri ile çekilşen ifadelere sahip gibi geldi. şafağa geçitten bahsediyorum tabii. Kranlığın kuşatması ve şafağa geçit ten önceki kitaplardaki denemeler hayrandım ben hatta önce denemeleri okurdum. Sonra kitaba başlardım. Özellikle şu çocukların çığlıkları ile ilgili olanları ama dediğim gibi sanırım bir iniş var umarım sessiz kılıç ta bu yükselişe dönüşecek yine.. Hatta inanıyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Tapınak'ta sanırsam benim söylediğim avatarlar üzerine tartışma açılmış, en kısa zamanda oraya orjinal yazıyı yazıp koyacağım. Bence o yazıda günümüz tanrı anlayışını fr dünyasına empoze etme girişiminde ve zorlama bir hamlede bulunmuş Salvatore ki bunlardan zaten bahsetmeyi düşünüyorum, hele bir orjinal yazıyı koyayım.
Salvatore'un şu son sallanmalarının nedeni umarım wizards'tır. İleriki yazılarda düzelmesini ben de umuyorum. Ve choosen'ın Drizzt nasıl ölmeli başlığında kapaklarla ilgili söylediği bir konuya orda konu dağılmasın diye cevap vermedim ama Drizzt'in son kitaplarındaki çizimlerini sevmedim. Üç boyutlu model kullanarak daha güzel bir şeyler yapmayı denemişler ama tutmadım.
Salvatore'un şu son sallanmalarının nedeni umarım wizards'tır. İleriki yazılarda düzelmesini ben de umuyorum. Ve choosen'ın Drizzt nasıl ölmeli başlığında kapaklarla ilgili söylediği bir konuya orda konu dağılmasın diye cevap vermedim ama Drizzt'in son kitaplarındaki çizimlerini sevmedim. Üç boyutlu model kullanarak daha güzel bir şeyler yapmayı denemişler ama tutmadım.
Taşlar unutana dek...
Yav Wizard ne acımasız bir yayınevi.. Bir yazara öyle baskı yapılır mı yaa??? Ben Salvadore un yerinde olsam böyle yaşayacağına hiç yaşamasın der baskıdan önce çaktırmadan Drizztin öldüğü bir kitabı dağıttır ve Drizzt i öldürürdüm.
HARBE GİDEN
Vicdanla ilgili yazı şafağa geçitte miydi tam hatırlayamadım. Ben daa önce de dediğim gibi en çok anayurttaki şu çocukların çığlıkları ile ilgii yazıyı sevmiştim. Ve benim içimdeki o hiç kimseyi ırkı ve ailesinden dolayı yargılamama fikrini en güzel açıklayan yazılardandı.
HARBE GİDEN
Belki ama ben vierna ya da çok üzülmüştüm. Ölmesi ne bileyim. Başarmasını isterdim. Tek iyi elf Drizzt olmamalı diyodum. Başkası da başarabilmeliydi.
HARBE GİDEN
Liriel'le Drizzt en azından birkaç sayfa görüşmeliler bence de.Birde Drizzt her ne kadar birçok zamanını Mithryl salonunda da geçirse kendisine çok iyi bir at arkadaş bulmalı.Ayrıca(benimde bu konuda çalışmalarım var)Drizzt yüzeyde yaşayan bir avuç drowla ilgili bir şeyler düşünebilir.Ben kendime bir yüzeydrow karakter yarattım ve kitap yazmayı düşünüyorum ciddi ciddi.Çok orjinal olmasada çok hoş olur diye düşünüyorum.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Vaay gerçekten hoş gözüküyor Fr da geçiyor değl mi biraz annatsana... Nerede doğmuş Bir drow şehrinde mi doğuyor. En baştan yüzeyde mi yoksa çocukluğunda mı çıkıyo oraya???
HARBE GİDEN