Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
orda kötü etmi yapmışsa ama yapmamıştır bence nedense herkes ona iftira atıy duruyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Yaaa öle yaa bence frpworld olarak Soth un bu kötü adının aslında iftirta olduunu ortaya çıkaralım ne dersiniz ?? Yazık adama beeee
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
üstad firble keşke sende METUCON a gelseydin. de orda benim arkadaşlara lord soth hakkında oynattığım oyunda lord soth un hizmetkarlarını bir görseydin..
emin ol adamın atı , iskelet savaşçıları ve elf bayan hizmetçileri bile birbirinden beter.
allahtan ekip lord soth u göremeden oyun zamanı bitti.....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
değil mi o oyun cok güzeldi keşke görebilseydin ama napalım
orada hizmetkarlar wardı onları öldürmek için uğraşırken kılıca atılan blessleri parlayan kalkanları hatırladıkça ölüyorum.
Haaaaa bir de pötürt diye patlayan beyinlerin kanla karışıp kulaktan akmasını hatırlıyorum çok güsel bir gündü yarılmıştık
yapmayın ya. inanma sen bunlara firble bana inan bak sölüyom gerçekten lord soth çok iyi biri. kötü bi cadı ona işkence etmek için onu bu hale sokup kaçmasın diye başına bansee(ya bu nasıl yazılıyo bilmiyom) dikmiş ya.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
A bu konu oldukça ilginç. Ben onun oradan kurtulmasının baya bi zor olacağını düşünüyorum. Sislerin ilk kurbanı son kurbanı da olabilir ama tabi Azalin gibi amansız bir rakibi daha var. Belkide sona Azalin kalabilir.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
domain lordlar asla ravenloft tan çıkamazlar. onlar çıkarsa domainleride yok olur.
sislerden kurtulmaya rn yakı olan kişi Darkon Lordu Azalin olmuştur. acaip bir makina ve çeşitli büyüler yardımıyla bi deney yapmış ve deney sonunda ki bir patlama sonucu yok olmuştur. yerine onun baş hizmetkarlarından biri lord olmuşturki o oda değil Darkonun dışına çıkmak bulunduğu şehir olan Necropolisten dışarı çıkamaz.
Azalin bu konuda en ileri ye giden sislerin doğasını anlamaya en yakınlaşmış lordur ama onunda nerde olduğu bilinmemektedir.
ben sanmıyorum şıtratın RLden çıkabilceeni. sisler, daima eziyet çektirebeilecekleri bi kurban bulmuşlar, niye ondan vazgeçsinner ki? bikaç yüzyılda bir yeni tatyanalar ve içinde sislerden kaçış reçetesi bulunan büyü kitapları sunup heyecanlandırırlar ama sonuç hep aynı olur...
"I'm the ancient, i'm the land"... işte o kadar duyduğum en karizma laflardan biri....
burock a sonuna kadar katılıyorum. çıkamaz çıkmamalıda. oerth ün vatandaşları huzurlu kalsınlar.
bu rl ye turnike gibi girip çıkan bi adam var o da lord soth.. kınıyorum margareth ablayı. sanki adam dargaard kalesine girer çıkar gibi rl ye girip çıkıo.
yaw kimden duyduumu hatırlamıyorum ama bildiim kadarıyla margaret abla "ne işi var benim karakterimin RLde? tiz çıkarın onu oradan!" buyurmuş. bu nedenle Lord Soth ordan çık(arıl)mış.